Unicaf University (MW)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Unicaf adalah sebuah organisasi pendidikan global yang berpusat di Eropah, menawarkan biasiswa kepada calon yang layak untuk mengikuti pengajian akademik dengan universiti rakannya, kini Universiti Suffolk ( UK) , Liverpool John Moores University (UK) , University of South Wales (UK) , University of California, Extension Riverside (USA) dan kampus Universiti Unicaf ( Afrika) . Selain daripada program secara dalam talian yang ditawarkan melalui universiti rakan kongsi, Unicaf menawarkan beberapa program yang diajar di kampus Universiti Unicaf.

Program Beasiswa Unicaf telah dianugerahkan lebih daripada $ 100 juta biasiswa kepada lebih daripada 30,000 pemohon yang layak di 156 negara di seluruh dunia. Biasiswa ini diberikan kepada individu berbakat yang dicabar secara kewangan dan mereka mengurangkan kos yuran pengajian; yuran yang masih dibayar dibayar secara ansuran, sebagai sebahagian daripada pelan pembayaran yang dirancang khusus dan sesuai.

Unicaf memudahkan penyampaian bahan-bahan pengajaran dalam talian secara global untuk peringkat sarjana muda, sarjana atau kedoktoran menerusi platform digital bertaraf dunia, Persekitaran Pembelajaran Maya (VLE) . Pembelajaran dalam talian semakin mendapat landasan sebagai cara yang cekap untuk memberi pengetahuan, kemahiran dan kelayakan baru, yang sesuai untuk orang yang tinggal jauh dari pusat bandar, untuk penjaga keluarga dan pembuat rumah, untuk orang kurang upaya dan profesional yang bekerja yang tidak dapat melepaskan kerjaya mereka dan gaji untuk mendapatkan kelayakan baru, untuk mendapatkan promosi atau mencari pekerjaan yang lebih baik. Unicaph VLE, yang tersedia melalui mana-mana peranti mudah alih atau desktop, membolehkan akses kepada bahan pembelajaran 24/7, hubungan biasa dengan tutor, akses kepada koleksi e-perpustakaan yang luas, dan rangkaian dengan pelajar dan profesional di banyak negara dan budaya yang berbeza. Penyampaian bahan kursus dalam talian melalui Unicaph VLE menggunakan teknologi dan kaedah moden , (seperti video, kuiz, projek kumpulan dan banyak lagi), yang membantu pembelajaran dengan menjadikannya lebih menarik dan menarik.

Pengambilan bulanan membolehkan pelajar mendaftar dengan Unicaf sepanjang tahun. Semasa belajar dalam modul, pelajar dapat meneroka secara mendalam satu topik pada satu masa sebelum beralih ke seterusnya.

Keempat kelebihan utama belajar melalui Unicaf adalah: Kebolehpasaran, Fleksibiliti, Kebolehcapaian dan Kredibiliti.

Unicaf hadir secara fizikal melalui kampus universiti atau pusat pembelajaran di 12 negara Afrika (Mesir, Ghana, Kenya, Malawi, Maghribi, Nigeria, Somalia, Uganda, Zimbabwe, Afrika Selatan, Zambia dan Rwanda) dan juga mempunyai pejabat di Eropah.

Lokasi

Lilongwe

Alamat
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Game & Shoprite), Area 4, Plot 67,
Lilongwe, Wilayah Tengah, Malawi

New York

Alamat
1745 Broadway
10019 New York, New York, Amerika Syarikat

Athens

Alamat
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athens, Athens Tengah, Yunani

Bucharest

Alamat
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Bucharest, Bucharest, Romania

London

Alamat
Kemp House, 152 City Road
EC1V 2NX London, England, United Kingdom

Kaherah

Alamat
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Kaherah, Gabenor Kaherah, Mesir

Accra

Alamat
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road

AF 919 Accra, Greater Accra Region, Ghana

Port Louis

Alamat
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Daerah Port Louis, Mauritius

Nairobi

Alamat
Nairobi, Nairobi County, Kenya

Lagos

Alamat
10, Peace Avenue
Lagos, Lagos, Nigeria

Mogadishu

Alamat
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalia

Lusaka

Alamat
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres
Lusaka, Wilayah Lusaka, Zambia

Irbid

Alamat
Jordan-Irbid
Irbid, Irbid Governorate, Jordan

Cyprus Online

Alamat
Cyprus Online, Cyprus

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami