Ostelea Morocco

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai

Kami adalah Pusat Universiti antarabangsa yang memberi tumpuan kepada para pemimpin latihan, pengarah dan juruteknik yang mengkhususkan diri dalam sektor Perhotelan dan Pelancongan dengan hasrat untuk perkhidmatan yang baik dan visi multikultural. Misi kami adalah untuk menyumbang kepada pembangunan sosial, ekonomi dan kebudayaan yang mapan dalam industri ini eksekutif latihan, profesional dan juruteknik dalam sektor ini. Kami komited untuk inovasi dan menggalakkan pembangunan bon antara Ostelea dan syarikat-syarikat dalam sektor ini untuk membawa penyelesaian baru ke pasaran.

Peserta kami adalah tumpuan aktiviti kami dan kami membolehkan mereka memperoleh pengetahuan yang sesuai dan praktikal. Kampus-kampus kami terletak di Rabat, ibukota pentadbiran Maghribi, dan di Casablanca, bandar terbesar di negara ini.

Ostelea memberi anda peluang untuk belajar di negara yang mempunyai sektor pelancongan yang paling kompetitif di dunia. Negara yang dipenuhi dengan sumber dan infrastruktur kebudayaan, dan yang sangat disesuaikan dengan tabiat penggunaan digital.

Kedudukan: Sarjana Pengurusan Pelancongan Antarabangsa. Ditunjuk oleh Ostelea dan EAE, di antara 100 tuan terbaik di dunia. Kedudukan Eduniversal 2015

Metodologi

Bagaimana pelajar belajar di Ostelea

Objektif kami adalah untuk membolehkan para pelajar memperoleh pengalaman dan kecekapan asas yang mereka perlukan untuk melaksanakan profesion mereka dan, dengan itu, membolehkan mereka menyediakan penyelesaian kepada keperluan masyarakat berhubung dengan industri perhotelan dan pelancongan.

Di Ostelea, pendidikan adalah proses yang berterusan dan dinamik yang merangkumi kelas ke dalam masyarakat, melengkapkan pelajar dengan kecekapan yang membolehkan mereka berinteraksi dengan lebih baik dengan persekitaran mereka dan mencapai objektif yang telah ditetapkan.

  1. Penilaian kecekapan yang diperolehi. Menilai kecekapan membolehkan kemajuan pelajar dimonitor sepanjang masa, membolehkan mereka menentukan status semasa dan tahap peningkatan dengan merujuk kepada petunjuk prestasi pendidikan yang ditubuhkan.
  2. Kaedah kajian kes. Menganalisis kes membolehkan pelajar menangani kes-kes sebenar dan mendapat kemahiran berfikir kritis serta pengalaman yang membolehkan mereka meramalkan pelbagai senario dan menjangka perubahan alam sekitar.
  3. Pembelajaran berasaskan masalah. Penyampaian masalah tertentu membolehkan pelajar mengembangkan kapasiti analitik dan diagnostik mereka, penghakiman kritis dan inovasi untuk mencari penyelesaian. Apabila pelajar membangunkan pemahaman yang lebih mendalam tentang masalah dalam semua kerumitan, mereka mendapat gambaran tentang situasi yang akan mereka hadapi dalam kehidupan profesional mereka.
  4. Pembangunan projek. Projek-projek yang dibangunkan sepanjang kursus meningkatkan kemahiran interdisipliner dan kerja berpasukan mereka.
  5. Orang dan nilai. Oleh kerana pengetahuan berasal daripada orang dan bergerak di antara mereka, nilai seperti tanggungjawab, komitmen, kepercayaan, dan integriti menyokong model pendidikan kami.

SUMBER

Pelbagai sumber yang diberikan oleh Osteria kepada pelajar membolehkan mereka menukar data ke dalam maklumat dan pengetahuan untuk membuat keputusan yang lebih berkesan. Sumber utama termasuk perkara berikut:

  • Pembentangan bertemakan oleh pensyarah dan pakar.
  • Kajian kes kisah kejayaan perniagaan.
  • Analisis makroekonomi.

SERIES OF CONFERENCES

Sepanjang program pengajian, satu siri persidangan dengan eksekutif, pakar perniagaan dan pemimpin dianjurkan. Konferensi membolehkan para peserta mendapatkan lebih mendalam tentang perkara-perkara yang menarik. Lawatan dan ceramah syarikat dengan profesional dari berbagai sektor di luar kampus juga dianjurkan.

Objektifnya adalah untuk membolehkan para peserta mendapatkan pandangan langsung ke dalam situasi kehidupan sebenar dan kisah kejayaan dalam suasana perniagaan, untuk mengetahui persekitaran profesional dengan lebih baik dan merangkul kuasa rangkaian program antara peserta, guru, dan profesional sektor .

KAMPUS VIRTUAL

Kampus Maya Ostelea adalah platform teknologi di mana sebahagian daripada kerja harian pelajar berlaku. Ia direka untuk memberi pelajar akses kepada sumber akademik dan semua maklumat kursus semasa, nota kelas, penilaian, bahan akademik dan perpustakaan digital, serta membolehkan mereka menerima jemputan untuk aktiviti, acara, dan persidangan yang dianjurkan oleh institusi.

Kampus Online Ostelea direka menggunakan teknologi BlackBoard yang membolehkan pelajar mengakses semua ciri-cirinya dari mana sahaja menggunakan telefon pintar, tablet dan peranti lain mereka. BlackBoard kini merupakan platform yang digunakan oleh universiti antarabangsa yang berprestij, seperti Princeton, Stanford, dan Duke.

Rangkaian Universiti Antarabangsa

Ostelea mempunyai perjanjian perkongsian dengan hampir seratus universiti dan sekolah perniagaan di seluruh dunia, termasuk 29 yang menjalankan Pelancongan

Lokasi

Rabat

Alamat
Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, Maghribi

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami