Lithuanian Sports University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Lithuanian Sports University ( LSU ) berbangga menjadi satu-satunya universiti khusus di Lithuania, yang telah menyatukan Pergerakan dan Ilmu Sukan selama lebih dari lapan dekad. Kajian di bidang sukan dan bidang berkaitan semakin popular, dan pada masa yang sama membuka peluang baru bagi para graduan yang berjaya. Akan ada kenaikan berterusan dalam keperluan para profesional yang membantu mereka yang berusaha sihat, aktif dan sepanjang hayat.

Oleh itu, anda boleh berjaya dalam kehidupan bersama dengan LSU , di mana kajian, sains sukan, dan amalan saling berkaitan. Perhatian yang luar biasa kepada setiap pelajar antarabangsa, kajian berasaskan sains, dan komuniti hidup sukan akan memberikan pengetahuan dan pengalaman menarik setiap hari. Buat pilihan yang tepat dan ia akan membantu untuk melaksanakan matlamat anda dan menjadi luar biasa.

Antara graduan LSU , terdapat ramai saintis terkenal, jurulatih terkenal di dunia, atlet terkenal, dan tokoh masyarakat yang terkenal. Sejumlah besar pelajar dan graduan LSU telah menjadi juara dan pemenang hadiah kejohanan Olimpik, Dunia dan Eropah.

Lokasi

Kaunas

Lithuanian Sports University

Alamat
Lietuvos sporto universitetas
Sporto 6

44221 Kaunas, Kaunas County, Lithuania
Telefon
+370 37 302 644

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami