Sekolah-sekolah di Liechtenstein

Terbaik Sekolah-sekolah di Liechtenstein 2018

On this page you can search for Universities, Colleges and Business schools in Liechtenstein. You will easily find all information about the top ranked universities in Liechtenstein. Click on"Read more" for a detailed description of the university and an overview of the study programs offered.

Find universities in Liechtenstein and browse through their programs to find the ones that suit you best. Get all info about the various study options in Liechtenstein and compare the tuition fees and length of study. You can save time and contact universities in Liechtenstein directly: fill out the"Request free information" form, which will put you in contact with the admissions office.

Start the search for your future education right away!

1 Hasil dalam Liechtenstein

University of Liechtenstein

Sarjana Liechtenstein Vaduz September 2018

Universiti Liechtenstein merupakan universiti yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, top-rated kerana penanaman sambungan rapat antara kajian dan amalan. Universiti ini adalah asas di bawah undang-undang awam, yang membolehkan ia untuk memenuhi mandat prestasinya secara autonomi dan fleksibel (Undang-undang di University of Liechtenstein 25 November 2004). Kandungan persembahan pendidikan dan pemindahan menjurus kepada keperluan masyarakat dan permintaan perniagaan. Aspek… [+] utamanya (Seni Bina dan Perancangan, Ekonomi Perniagaan) di dalam bidang Sarjana Muda, Sarjana dan program ijazah PhD, meneruskan pendidikan, penyelidikan dan pembangunan atau teknologi dan pemindahan pengetahuan. Kira-kira 800 pelajar berdaftar dalam Ijazah Sarjana Muda, Sarjana dan program ijazah doktor falsafah, program Eksekutif Sarjana dan ijazah lanjutan serta kursus-kursus universiti pengajian sama ada sepenuh masa atau dalam kapasiti pendidikan yang berterusan. Penawaran pendidikan adalah antara disiplin dan sejajar dengan membuat keputusan antarabangsa dan kepakaran tanggungjawab. Kenyataan misi Fungsi kami adalah untuk menjana dan berkongsi pengetahuan. Dengan berbuat demikian, kami menyokong dan mencabar pelajar dan pengajar kami. Universiti Liechtenstein mempunyai ciri-ciri hubungan begitu rapat dengan perniagaan, sekali gus mewujudkan persekitaran pembelajaran yang mempunyai potensi untuk pembangunan peribadi. Universiti Liechtenstein adalah autonomi dan dibiayai oleh pelbagai sumber. Pengajaran, pembelajaran dan penyelidikan yang berkualiti tinggi dan juga kepentingan nasional, serantau dan antarabangsa. Prinsip Kerja kami Kakitangan kami adalah proaktif dan bertanggungjawab bersama pemikir dan bersama pereka dalam satu pasukan yang produktif. Kami mewujudkan produktiviti berorientasikan inovasi mempromosikan rangkaian. Dengan pelanggan- kami dan korban pendidikan yang berorientasikan pasaran, digunakan R & D dan pemindahan teknologi, kami menyediakan berfikiran ke hadapan, rangkaian antarabangsa perkhidmatan. Tawaran kami, produk dan perkhidmatan memenuhi keperluan kualiti maksimum dalam kedua-dua kandungan dan bentuk pada harga yang sejajar dengan pasaran. Kita pemimpin di lapangan kerana tawaran istimewa kami Keperluan kualiti kami dan prospek pasaran yang berpotensi adalah asas untuk pertumbuhan yang berterusan. Kami memulakan dan melaksanakan inovasi Kami dibiayai melalui perkhidmatan berorientasikan keuntungan sejajar dengan pasaran dan juga melalui mandat pendidikan dan pihak ketiga sumbangan di negeri ini. Rizab yang timbul daripada kejayaan perniagaan merupakan asas bagi inovasi selanjutnya. Kami memupuk adil, berorientasikan pelanggan tingkah laku terhadap semua kumpulan rujukan kami dan termasuk mereka sejauh mungkin dalam proses membuat keputusan kami. Kami adalah pusat panggilan aktif menghubungkan Universiti, perniagaan dan masyarakat. Kami membawa rakyat bersama-sama dan mewujudkan dorongan untuk masa depan. [-]