Baca keterangan rasmi

112012_AUAMBAStudents.png

Mengenai AUA

Adventist University of Africa (AUA) didedikasikan untuk misi membangun dan membentuk pemimpin untuk Afrika dan seterusnya. Kepimpinan yang bertanggungjawab dan beretika adalah salah satu faktor yang paling kritikal bagi transformasi Afrika.

Oleh itu, kami berhasrat untuk menjadi pintu masuk bagi pembangunan kepimpinan Afrika, memupuk piawaian pendidikan pascasiswazah tertinggi dan meningkatkan pengetahuan dan kemahiran profesional dalam konteks "wholistic".112013_AUAStudentsWalking.png

Dalam mencapai ini, kami bangga menawarkan pendidikan berasaskan nilai. Pendidikan semacam ini memberi jauh lebih jauh daripada pengetahuan akademik. Ia memupuk pembangunan seimbang seluruh manusia-rohani, fizikal, intelektual, dan sosial-emosi-suatu proses yang merangkumi seumur hidup.

Cabaran kami untuk masa depan adalah untuk membina asas yang kuat ini untuk mewujudkan diri kita di kalangan universiti terkemuka di dunia.

Misi

Untuk menyampaikan pendidikan pascasiswazah dinamik dalam konteks Kristian, untuk menyediakan graduan untuk menyediakan kepimpinan dan perkhidmatan yang kompeten berdasarkan keutuhan, penghormatan, dan kasih sayang, untuk memenuhi keperluan gereja dan masyarakat.

Visi

Menjadi salah satu universiti terbaik, memupuk piawaian pendidikan pascasiswazah tertinggi di Afrika dan memajukan pengetahuan dan kemahiran profesional dalam konteks holistik.

Nilai teras

Pengetahuan. Kebenaran. Perkhidmatan.

109615_rsz_adobestock_49198989.jpg

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Adventist University of Africa

Sarjana Sains dalam Sains Komputer Gunaan adalah program yang bertujuan untuk menjawab keperluan untuk membangunkan kecekapan berkesan dalam teknologi maklumat dan kesela ... [+]

Mengenai Program

Sarjana Sains dalam Sains Komputer Gunaan adalah program yang bertujuan untuk menjawab keperluan untuk membangunkan kecekapan berkesan dalam teknologi maklumat dan keselamatan, untuk memenuhi keperluan Afrika dan dunia. Para siswazah akan mempunyai teori dalam komputer dan sains maklumat dan keupayaan untuk menerjemahkan teori ke dalam kehidupan seharian dalam kedudukan pekerjaan semasa mereka merancang, merancang dan mengurus sistem maklumat komputer dalam konteks tempatan dan global.

Pengkhususan

Program pengajian boleh dipilih dalam bidang berikut:

Keselamatan siberE-PerkhidmatanPentadbiran Rangkaian dan SistemMengapa Sertai MSc AUa dalam Program Sains Komputer Gunaan?Ijazah yang diiktiraf dari Universiti CharteredDiajarkan oleh fakulti antarabangsa yang berkelayakan dan berdedikasi dengan banyak pengalamanPeluang hebat untuk berinteraksi dengan pelajar dari pelbagai negara dan meningkatkan rangkaianState of the art facilitiesPeluang untuk pelajar yang komited dan terfokus untuk menamatkan pengajian pada masa (2 tahun untuk sepenuh masa dan 4 tahun untuk sambilan)Mod Penyampaian... [-]
Kenya Nairobi
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 4 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

AUA School of Postgraduate Studies