The University of New Brunswick-Saint John, Faculty of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universiti New Brunswick Saint John Fakulti Perniagaan adalah di mana profesor benar-benar tahu nama anda.


Dengan guru kami - nisbah 01:17 pelajar anda lebih daripada sekadar nombor. Kami berusaha untuk mengenali pelajar dan melibatkan mereka dalam peluang yang unik yang tepat untuk pembangunan kerjaya mereka. Kami adalah fakulti kecil, mesra dan berdedikasi dengan misi untuk meningkatkan pemahaman anda di dunia di mana anda tinggal dan bekerja, dan untuk membolehkan anda untuk membuat perbezaan yang signifikan dalam komuniti anda. Kita mahu pelajar-pelajar kita untuk berjaya dalam apa jua usaha yang mereka pilih untuk mengejar.


Pelajar-pelajar kita mempunyai peluang untuk berbuat dan mencuba sesuatu di sini bahawa mereka tidak boleh mendapatkan peluang untuk melakukan di kampus yang lebih besar. Pelajar-pelajar telah membentangkan kertas kerja di persidangan dengan profesor mereka, hos rancangan radio tempatan, yang ditulis untuk akhbar pelajar, disampaikan kepada Saint John Lembaga Perdagangan dan berinteraksi dengan beberapa orang yang paling berpengaruh dan inspirasi kami di bandar dan Wilayah kami.


Kami membawa pengalaman dunia sebenar terus ke dalam kelas kami


Sudah tentu ahli-ahli fakulti kami bijak tetapi mereka juga adalah orang sebenar yang membawa pelbagai pengetahuan praktikal untuk gaya pengajaran mereka. Melayari melalui profil fakulti dan melihat bakat yang wujud di kalangan pasukan kami.


Kami mempunyai seorang usahawan yang mengajar Strategi Perniagaan Kecil, seorang peguam / akauntan bertauliah yang mengajar Kewangan dan Undang-undang Perniagaan dan seorang pakar ICT yang mencabar pelajar untuk menggabungkan teknologi baru ke dalam tugasan mereka melalui jurnal pembelajaran berasaskan blog-dan menggunakan Google Docs dalam laporan mereka.

Lokasi

Saint John

University of New Brunswick - Saint John

Alamat
UNB Saint John
100 Tucker Park Road
P.O. Box 5050

E2L 4L5 Saint John, New Brunswick, Kanada
Telefon
(506) 648-5500

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: