Baca keterangan rasmi

Dunia sedang berubah. Dan begitu juga dengan dunia perniagaan. Pada Telfer School of Management di University of Ottawa kami telah difahami bahawa apa yang penting melampaui apa yang anda boleh harapkan. Kami berusaha untuk mengekalkan rangkaian sambungan yang berkualiti tinggi - dan apa yang penting kepada kami adalah untuk meletakkan anda di tengah-tengah segala-galanya.

Apa pun yang penting kepada anda, kami menyediakan anda dengan semua cara-cara untuk membuat kesan.

Kami berkongsi dengan anda hubungan rapat kami telah dipalsukan dengan alumni dan komuniti perniagaan supaya anda boleh belajar bersama pemimpin, eksekutif dan usahawan yang sebagai cemerlang kerana mereka inspirasi.

Kami berkongsi dengan anda kepakaran penyelidik kami, rangkaian luas mereka, dan perkongsian mereka dengan organisasi dalam komuniti perniagaan tempatan, kebangsaan, dan antarabangsa.

Program kami direka untuk membentuk pemimpin berpengaruh, pengurus yang bertanggungjawab dan penyelidik inovatif yang mempunyai kesan positif kepada kehidupan rakyat, organisasi dan masyarakat. Apa sahaja matlamat anda, kami sentiasa berhampiran untuk membantu anda mencapai mereka.

profesor kami diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk penyelidikan mereka canggih, daripada mereka berfikir kotak, dan kepimpinan mereka rangkaian penyelidikan utama. Mereka mengambil mengenai isu-isu yang paling penting yang dihadapi oleh pemimpin perniagaan hari ini, menjangkakan dan merangka penyelesaian kepada cabaran esok, dalam semua bidang pengurusan, termasuk tiga kawasan kami strategik: analisis perniagaan dan prestasi, pengurusan sistem kesihatan, dan inovasi dan keusahawanan.

Terletak di tengah-tengah Ottawa, sekolah kami adalah rumah akademik bangga untuk 4,300 pelajar, 88 ahli fakulti sepenuh masa, dan lebih 25,000 alumni. akreditasi kami dari tiga badan antarabangsa yang paling mencabar (AACSB, AMBA & EQUIS) menggariskan pengiktirafan kami sebagai salah satu sekolah perniagaan terkemuka di dunia.

Kawasan strategik Kepakaran

The Telfer School of Management mentakrifkan Kawasan Strategik Kepakaran (SAE) sebagai platform tersendiri, relevan dan berdaya maju untuk mencapai reputasi negara dan antarabangsa dalam penyelidikan, pengajaran dan jangkauan.

Objektifnya adalah untuk mewujudkan "spektrum penuh" SAES yang pelbagai dari asas dan penyelidikan, pedagogi penyampaian program dan jangkauan digunakan.

The Telfer School telah mengenalpasti tiga Kawasan Strategik Kepakaran:

Inovasi dan Keusahawanan Sistem Pengurusan Kesihatan Analytics Perniagaan dan Prestasi

Pentauliahan dan Rankings

The Telfer School of Management adalah salah satu daripada 2 sekolah perniagaan di Kanada dan salah satu daripada kurang daripada 70 buah sekolah perniagaan di dunia yang telah mencapai mahkota tiga kali ganda daripada akreditasi.

akreditasi sekolah perniagaan antarabangsa memastikan murid menerima pendidikan yang berkualiti tinggi. Institusi yang diiktiraf menarik bukan sahaja lebih tinggi pelajar yang berkualiti tetapi ia juga menyediakan peluang penyelidikan yang besar, dan membolehkan pengiktirafan global.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Telfer School of Management

Semua penemuan yang besar mempunyai satu persamaan: mereka mula dengan satu orang bertanya satu soalan yang besar. Kami, di Sekolah Telfer, tahu kuasa transformatif soala ... [+]

Apa yang akan menjadi persoalan yang besar anda?

Semua penemuan yang besar mempunyai satu persamaan: mereka mula dengan satu orang bertanya satu soalan yang besar. Kami, di Sekolah Telfer, tahu kuasa transformatif soalan yang besar. Mereka boleh membebaskan minda, membuka kemungkinan tanpa had dan selama-lamanya mengubah dunia. Itulah sebabnya kita dicipta Master Telfer yang Sains Pengurusan.

berfikir secara berbeza

Program kami sengaja direka untuk membolehkan anda untuk mengeksploitasi sepenuhnya kuasa revolusioner soalan besar:

Kami memberi kuasa kepada anda dengan keyakinan intelektual dan kesedaran untuk bertanya menembusi, soalan asal. Kami melengkapkan anda dengan persepsi penyelidikan dan kemahiran yang diperlukan untuk mengumpul dan mensintesis data yang berkaitan dengan soalan-soalan. Dan kami akan membantu anda melepaskan bakat yang diperlukan untuk mengenal pasti corak dalam data ini, mendedahkan jelas, penjelasan logik mereka corak, dan bergerak lebih dekat dengan mendedahkan jawapan trailblazing. ... [-]
Kanada Ottawa
September 2019
Sepenuh masa
24 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu