Telfer School of Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dunia sedang berubah. Dan begitu juga dengan dunia perniagaan. Pada Telfer School of Management di University of Ottawa kami telah difahami bahawa apa yang penting melampaui apa yang anda boleh harapkan. Kami berusaha untuk mengekalkan rangkaian sambungan yang berkualiti tinggi - dan apa yang penting kepada kami adalah untuk meletakkan anda di tengah-tengah segala-galanya.

Apa pun yang penting kepada anda, kami menyediakan anda dengan semua cara-cara untuk membuat kesan.

Kami berkongsi dengan anda hubungan rapat kami telah dipalsukan dengan alumni dan komuniti perniagaan supaya anda boleh belajar bersama pemimpin, eksekutif dan usahawan yang sebagai cemerlang kerana mereka inspirasi.

Kami berkongsi dengan anda kepakaran penyelidik kami, rangkaian luas mereka, dan perkongsian mereka dengan organisasi dalam komuniti perniagaan tempatan, kebangsaan, dan antarabangsa.

Program kami direka untuk membentuk pemimpin berpengaruh, pengurus yang bertanggungjawab dan penyelidik inovatif yang mempunyai kesan positif kepada kehidupan rakyat, organisasi dan masyarakat. Apa sahaja matlamat anda, kami sentiasa berhampiran untuk membantu anda mencapai mereka.

profesor kami diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk penyelidikan mereka canggih, daripada mereka berfikir kotak, dan kepimpinan mereka rangkaian penyelidikan utama. Mereka mengambil mengenai isu-isu yang paling penting yang dihadapi oleh pemimpin perniagaan hari ini, menjangkakan dan merangka penyelesaian kepada cabaran esok, dalam semua bidang pengurusan, termasuk tiga kawasan kami strategik: analisis perniagaan dan prestasi, pengurusan sistem kesihatan, dan inovasi dan keusahawanan.

Terletak di tengah-tengah Ottawa, sekolah kami adalah rumah akademik bangga untuk 4,300 pelajar, 88 ahli fakulti sepenuh masa, dan lebih 25,000 alumni. akreditasi kami dari tiga badan antarabangsa yang paling mencabar (AACSB, AMBA & EQUIS) menggariskan pengiktirafan kami sebagai salah satu sekolah perniagaan terkemuka di dunia.

Kawasan strategik Kepakaran

The Telfer School of Management mentakrifkan Kawasan Strategik Kepakaran (SAE) sebagai platform tersendiri, relevan dan berdaya maju untuk mencapai reputasi negara dan antarabangsa dalam penyelidikan, pengajaran dan jangkauan.

Objektifnya adalah untuk mewujudkan "spektrum penuh" SAES yang pelbagai dari asas dan penyelidikan, pedagogi penyampaian program dan jangkauan digunakan.

The Telfer School telah mengenalpasti tiga Kawasan Strategik Kepakaran:

Inovasi dan Keusahawanan Sistem Pengurusan Kesihatan Analytics Perniagaan dan Prestasi

Pentauliahan dan Rankings

The Telfer School of Management adalah salah satu daripada 2 sekolah perniagaan di Kanada dan salah satu daripada kurang daripada 70 buah sekolah perniagaan di dunia yang telah mencapai mahkota tiga kali ganda daripada akreditasi.

akreditasi sekolah perniagaan antarabangsa memastikan murid menerima pendidikan yang berkualiti tinggi. Institusi yang diiktiraf menarik bukan sahaja lebih tinggi pelajar yang berkualiti tetapi ia juga menyediakan peluang penyelidikan yang besar, dan membolehkan pengiktirafan global.

Lokasi

Ottawa

Alamat
55 Laurier Avenue East

K1N 6N5 Ottawa, Ontario, Kanada

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami