Royal Roads University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai

Terletak di salah satu Tapak Sejarah Nasional yang paling indah di Kanada, Royal Roads University mempunyai sejarah yang cemerlang. Pada 2015, kami meraikan 75 tahun kepimpinan dan pembelajaran - 55 tahun sebagai kolej tentera dan 20 tahun sebagai universiti penyelidikan awam yang digunakan.

Kami memahami keperluan dan aspirasi pelajar kami, dan kami telah membuat pilihan untuk menyampaikan pengalaman pendidikan yang sesuai dengan gaya hidup anda. Model kohort kami memaparkan kerja kursus berasaskan kumpulan, menyediakan sumber rakan-rakan yang suka berfikir untuk anda berkongsi, mencabar dan berkembang bersama seluruh program anda. Walaupun selepas tamat pengajian, kumpulan-kumpulan ini terus menyokong aspirasi anda untuk memastikan pengalaman mengubah kehidupan anda dengan kami telah membolehkan bukan sahaja transformasi profesional, tetapi juga personal.

Kami mempunyai model pembelajaran yang unik - kami memanggilnya "berkesan"

Program yang ditawarkan di Royal Roads University memberikan pelajar kami dengan alat dan teknik yang diperlukan untuk menjadi berkesan selepas tamat pengajian. Sama ada anda sedang mencari kerjaya baru atau mahu meningkatkan kedudukan anda, dari segi kewangan dan profesional, dalam organisasi semasa anda, model pembelajaran campuran kami kursus dalam talian dan intensif, kediaman di kampus membolehkan anda menggunakan apa yang anda pelajari, hari ini.

Model pembelajaran dalam talian kami membolehkan anda terus bekerja semasa anda melengkapkan ijazah anda. Program ini bermula dengan kediaman pendek di kampus yang membolehkan anda bertemu dengan peserta lain dalam kohort anda, diikuti dengan kursus jarak jauh yang menyampaikan bahan teori dan maklumat berasaskan program. Moodle, platform yang digunakan untuk pembelajaran dalam talian, memudahkan penyampaian bahan pembelajaran sambil memberikan anda keupayaan untuk berinteraksi dan melibatkan diri dengan rakan-rakan pelajar dan profesor.

Apa yang membuatkan kita berbeza

Masa depan yang mampan

Di Royal Roads University , kami memahami bahawa kepimpinan alam sekitar diperlukan dan kami bangga bahawa pelajar, fakulti, dan kakitangan kami menyokong arah ini. Perubahan iklim adalah salah satu cabaran yang paling kritikal pada masa kita, dan kita memberi tumpuan kepada inisiatif yang menyokong kemampanan kampus. Kelestarian alam sekitar bukan sahaja berkaitan dengan mandat pengajaran dan penyelidikan kami, ia adalah satu cabaran yang memerlukan jenis penyelesaian interdisipliner dan kolaboratif yang kami cemerlang.

Lokasi

Victoria

Royal Roads University

Telefon
250.391.2511

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami