Northeastern Univeristy —Toronto

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 1898, Northeastern adalah 50 universiti penyelidikan global dan pemimpin yang diiktiraf dalam pembelajaran pengalaman, berlabuh dalam program pendidikan kooperatif terbesar dan paling inovatif di dunia. Kami mengintegrasikan kajian kelas dengan peluang untuk kerja profesional, penyelidikan, perkhidmatan, dan pembelajaran global di 128 negara.

Nilai Teras kami

Sumbangan, Kepelbagaian, Integriti, Penglibatan, Peluang

  • Northeastern bertujuan menyumbang kepada pemenuhan individu setiap kampus, kebajikan komuniti di sekeliling, dan penyelesaian yang akan memenuhi keperluan global dan masyarakat.
  • Northeastern merayakan kepelbagaian dalam semua bentuknya dan memupuk budaya penghormatan yang menegaskan hubungan antara kumpulan dan membina komuniti.
  • Northeastern mengejar setiap aktiviti dan interaksi dengan integriti, mengekalkan standard etika tertinggi.
  • Northeastern mempromosikan penglibatan aktif dalam pengajaran dan pembelajaran, dalam biasiswa dan penyelidikan, dalam kehidupan masyarakat bandar, dan dengan alumni dan rakan-rakan kami.
  • Northeastern menyediakan peluang kepada mereka yang berusaha mengatasi kelemahan dan menunjukkan kejayaan besar untuk kejayaan masa depan.

Tradisi Kepimpinan

Northeastern bermula dengan idea baru: pendidikan tinggi akan diperkayakan dengan mengintegrasikan kerja kursus pelajar dengan peluang untuk pengalaman dalam bidang pengajian mereka; bahawa sebuah universiti boleh memberi perkhidmatan terbaik kepada para pelajar dan membawa inovasi dengan melibatkan diri secara langsung dengan komuniti melalui perkongsian dengan majikan.

Oleh kerana universiti telah berkembang selama beberapa dekad, begitu juga dengan keluasan komuniti kami dan tahap penglibatan kami. Hari ini, co-op adalah teras program pembelajaran pengalaman terbesar di dunia, yang meliputi lebih daripada 3,300 majikan di 128 negara.

Kepimpinan Northeastern dalam pembelajaran pengalaman adalah asas kepimpinannya dalam membangunkan perkongsian pendidikan dan penyelidikan global di seluruh dunia-dan kampus siswazah di Seattle dan Charlotte, Carolina Utara, dan hab di Silicon Valley adalah manifestasi kepimpinan yang terkini. Sama seperti pada tahun 1898, Northeastern terlibat dengan komuniti dalam perkongsian yang ditujukan untuk memajukan pendidikan dan pertumbuhan ekonomi.

127373_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Pengalaman Rangkaian Global kami

Rangkaian pemimpin perniagaan, alumni, dan pelajar Northeastern meluas ke ribuan organisasi di lebih 150 negara. Bersekutu adalah mudah: Daftar sebagai pelajar atau rakan kongsi dengan universiti, dan anda adalah sebahagian daripada rangkaian Northeastern. Anda akan dihubungkan dengan profesional dan rakan sebaya yang akan membuka pintu yang betul, sama ada anda memulakan kerjaya atau memajukan perniagaan anda.

Program-Aligned Industri yang Didasarkan pada Pembelajaran Pengalaman

Kursus dalam talian Northeastern bukan sekadar kursus berasaskan kelas yang disisipkan dalam persekitaran dalam talian. Bekerja dengan pakar pembelajaran dan rakan industri, kami adalah universiti pertama yang mencipta model pendidikan dalam talian yang didorong oleh sains kognitif, dimaklumkan oleh majikan, dan dikuasakan oleh pembelajaran pengalaman. Program ini termasuk dimensi pengalaman tambahan melalui kurikulum yang dibangunkan bersama, penempatan pendidikan koperasi, dan kediaman korporat, kajian kes, dan projek khas.

Rangkaian Kampus Serantau, Hub, dan 3,300 Rakan Kongsi Global

Toronto merupakan tambahan terbaru kepada rangkaian universiti universiti, termasuk kampus utama di Boston serta kampus serantau di Charlotte, North Carolina, Seattle, dan Wilayah San Francisco Bay. Kombinasi pendidikan dan penyelidikan yang unik dan berkuasa ini, sejajar dengan keperluan tenaga kerja serantau dan global serta keperluan pembangunan, memajukan pendidikan tinggi di luar model yang telah berubah sedikit demi sedikit.

Perkongsian universiti-melalui program sarjana dan siswazah, serta kerjasama penyelidikan fakulti-merangkumi lebih daripada 3,300 perniagaan dan bukan keuntungan di lebih 150 buah negara di enam benua.

Rangkaian Alumni Global

Alumni 255,000-plus Northeastern membentuk komuniti profesional dan warga yang terlibat di seluruh dunia. Kumpulan-kumpulan alumni 25 universiti Amerika Syarikat, lapan babak antarabangsa, dan perwakilan alumni di lebih daripada 80 buah negara memelihara alumni yang bersambung dan menjadi sumber kepada para pelajar semasa dalam kerjasama antarabangsa.

Memajukan Kerjaya

Perkhidmatan kerjaya kami yang mendapat ranking oleh Princeton Review di kalangan empat negara teratas selama tujuh tahun berturut-turut menawarkan pelajar dan alumni di rangkaian kami sumber-sumber ini dan banyak lagi: sambungan kepada beribu-ribu majikan, menasihati kerjaya, mencari pekerjaan, dan persediaan wawancara, dan pautan ke pelbagai perkhidmatan kerjaya dalam talian dan orang peribadi.

Kelebihan Northeastern

Ditubuhkan di Boston pada tahun 1898, Northeastern adalah universiti penyelidikan global dan pemimpin dunia dalam pembelajaran pengalaman, dengan kampus di Boston, Charlotte, San Francisco Bay Area, Seattle, dan sekarang Toronto. Kami tahu bahawa dalam masa perubahan teknologi yang pesat, anda perlu terus belajar untuk bersaing.

Program Inovatif

Program tuan kami adalah sejajar dengan beberapa industri yang paling pesat berkembang di Toronto. Semua program kami ditawarkan secara dalam talian atau dalam format hibrid fleksibel (menggabungkan arahan dalam talian dan dalam kelas). Ambil kelas yang diajar oleh fakulti kelas dunia Northeastern pada jadual anda sendiri.

Rangkaian Global

Dengan rangkaian kampus kami yang semakin meningkat, Northeastern membawa perspektif yang unik mengenai keperluan bakat dan inovasi beberapa bandar raya yang paling dinamis di dunia.

Peluang Pengalaman

Northeastern membekalkan pengalaman sejajar industri ke setiap program siswazah dan profesional melalui program kokoh yang terkenal dan platform pembelajaran XN kami yang inovatif-di mana pelajar bekerja secara langsung dengan penaja industri dalam projek perniagaan jangka pendek.

Model Penghantaran Kami

Ahli fakulti Northeastern dalam talian dan program berasaskan hibrid mengintegrasikan pengetahuan teoretisnya yang mendalam dengan pengalaman profesional yang kuat. Dengan menggunakan alat teknologi yang menjadikan pendidikan dalam talian sebuah persekitaran pembelajaran yang kaya, mereka memperolehi pelbagai sumber yang membolehkan pelajar menggunakan pengetahuan baru secara langsung kepada keperluan penyelesaian masalah di tempat kerja.

Program ijazah kami direka untuk membolehkan setiap pelajar memilih dari pilihan pembelajaran dalam talian dan hibrid. Kami berusaha keras untuk menawarkan kursus dalam pelbagai format; Walau bagaimanapun, pendaftaran menetapkan tawaran kursus dari segi kepada istilah.

Format hibrid kami - penggabungan pembelajaran dalam talian dan bilik darjah - menawarkan pelajar terbaik dari kedua-dua dunia: fleksibiliti dan kemudahan pendidikan dalam talian dan interaksi peribadi, fakulti, dan rakan sebaya program berasaskan kelas.

Kampus Toronto

Universiti Northeastern, sebuah universiti terkemuka di Amerika Syarikat, yang berpangkalan di peringkat tinggi, telah menubuhkan kampus serantau yang tersendiri di bandar terpilih, yang menawarkan program siswazah yang diselaraskan untuk membantu profesional yang bekerja mencapai matlamat kerjaya mereka. Kampus Toronto di Northeastern akan dibuka dengan tiga program Sarjana Sains yang berada dalam permintaan yang tinggi di kalangan majikan-pengurusan projek, keselamatan siber, dan hal ehwal peraturan bagi ubat, biologi, dan peranti perubatan. Disesuaikan dengan keperluan Toronto sebagai pusat ekonomi dunia, program ijazah ini menawarkan para profesional yang bekerja dengan cara yang jelas untuk memajukan karier mereka sambil tinggal bersama organisasi mereka sekarang: fleksibiliti jadual pendidikan dalam talian digabungkan dengan fakulti, sumber akademik yang cemerlang, dan sokongan program memimpin institusi penyelidikan AS.

Lokasi

Toronto

Alamat
Northeastern University Canada, First Canadian Place 100 King Street West, Suite 4620, Box 400
Toronto, Ontario, Kanada

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami