NYIT - Vancouver

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di mana lebih baik untuk mendapatkan MBA atau Sarjana Sains dalam Cybersecurity, Pengurusan Tenaga, atau Teknologi Pengajaran daripada Vancouver yang bersemangat? Kampus kami, yang terletak di pusat bandar berdekatan dengan semua kemudahan awam, mencerminkan reputasi Vancouver sebagai peneraju dalam inovasi, teknologi, dan kemampanan. Sebagai salah satu destinasi pelancongan paling popular di dunia, Vancouver mempunyai cuaca sederhana dan secara konsisten berada di kedudukan antara tiga bandar teratas di dunia untuk hidup. Apabila anda memperoleh ijazah sarjana dari NYIT-Vancouver, anda juga akan menjadi sebahagian daripada universiti global NYIT. Anda boleh memilih untuk memulakan program anda di Vancouver dan menyelesaikannya di New York atau kampus global yang lain. NYIT-Vancouver menawarkan program berikut:

 • Pengurusan Tenaga, MS
 • Maklumat, Rangkaian, dan Keselamatan Komputer, MS
 • Teknologi Pengajaran, MS
 • Sarjana Pentadbiran Perniagaan, MBA
 • Sarjana Pentadbiran Perniagaan, MBA, Kepekatan Kewangan

Terletak di tengah-tengah pusat bandar pusat, berhampiran dengan pusat kewangan korporat, perbankan, perlombongan, sektor perkhidmatan, sumber asli dan syarikat IT, kampus mempunyai makmal komputer, lounge pelajar, dan pusat pembelajaran jarak jauh. Kelas kecil membawa kepada peluang besar untuk latihan magang, amalan, dan mentoring di institusi komersial dan kewangan terkemuka di kawasan itu. Komuniti di kampus kami termasuk kelab-kelab minat khusus, lembaga penasihat pelajar, dan masyarakat kehormatan, dan menganjurkan pelbagai aktiviti sosial dan rekreasi sepanjang tahun. Di luar dan di sekelilingnya adalah bandar pesisir yang hebat, kaya dengan kepelbagaian, hidup dengan seni dan budaya, dan menakjubkan dalam keindahan alaminya.

Kajian di New York

Mulakan program ijazah di Vancouver dan selesaikannya di New York, kampus utama program NYIT Global Exchange. Anda juga boleh memilih untuk belajar di kampus kami di Abu Dhabi atau China. Atau anda boleh melawat NYIT di New York menerusi program Lawatan Lawatan yang berpusat di Vancouver dan menemui bandar besar ini. Terokai budaya baru dan laluan kerjaya semasa anda berteman dengan rakan sekelas dari seluruh dunia.

Akreditasi

Institut Teknologi New York diiktiraf oleh Suruhanjaya Negeri Pertengahan di Amerika Syarikat. The School of Management diiktiraf oleh AACSB International (Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business), akreditasi global yang merangkumi semua program perniagaan NYIT di seluruh dunia, termasuk Vancouver. Di British Columbia, Kanada, NYIT diberi kuasa oleh Kementerian Pendidikan Lanjutan dan merupakan antara Sekolah Menengah Pertama yang ditunjuk oleh EQA di British Columbia. NYIT juga disenaraikan di laman web Kewarganegaraan dan Imigresen Kanada (CIC) sebagai peserta dalam program permit kerja luar kampus dan disenaraikan di laman web Pusat Maklumat Kanada untuk Kredensial Antarabangsa.

Perkhidmatan Kerjaya

Sebagai jambatan antara universiti dan majikan, kami menyediakan pelajar dan alumni NYIT-Vancouver untuk dunia kerja dengan menawarkan:

 • Menasihati kerjaya peribadi
 • Latihan dalam menulis semula dan kemahiran temuduga
 • Peluang pekerjaan dan pekerjaan
 • Persediaan sekolah menengah dan menasihati
 • Bengkel khusus industri dan persembahan panel
 • Perjalanan bidang berorientasi kerjaya kepada syarikat
 • Acara rangkaian untuk pelajar, alumni, dan profesional industri
 • Pangkalan data majikan aktif untuk jangkauan perkhidmatan karier
 • Semua peluang dan perkhidmatan perkhidmatan kerjaya yang ditawarkan oleh Pejabat Kerjaya Utama Khidmat NYIT.

Tidak seperti universiti lain, NYIT menawarkan perkhidmatan kerjaya yang berharga kepada anda sepanjang hayat.

Lokasi

Vancouver

Alamat
NYIT-Vancouver
701 W. Georgia St., 17th floor

V7Y 1K8 Vancouver, British Columbia, Kanada

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi

AACSB Accredited