Humber College Institute of Technology & Advanced Learning

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Humber, Ahli Politeknik Kanada, Komited untuk kejayaan pelajar melalui kecemerlangan dalam pengajaran dan pembelajaran. Humber's pelbagai luas kelayakan kerjaya berfokuskan termasuk: ijazah sarjana muda, diploma, sijil, dan sijil lepasan ijazah. Kami juga menawarkan latihan perantisan. Dengan 160 program sepenuh masa dan 200 pendidikan ke program berterusan untuk dipilih, yang 27,000 sepenuh masa dan 56,000 sambilan pelajar Humber mempunyai akses kepada banyak peluang untuk pembelajaran berterusan.

Visi

Kepimpinan dalam pendidikan politeknik

Humber Mission

Humber membangun umumnya berpendidikan, berkemahiran tinggi dan rakyat menyesuaikan diri untuk berjaya dalam kerjaya yang memberi sumbangan besar kepada masyarakat mereka berkhidmat dalam negara, di peringkat nasional dan global.

Nilai

Student-Centred - Kami berpegang kejayaan semasa dan masa depan pelajar-pelajar kita sebagai keutamaan kami. Kecemerlangan - Kami komited kepada perkhidmatan cemerlang, program-program akademik dan pengajaran. Inovasi - Kami menjangka dan bertindak balas kepada trend baru muncul untuk memenuhi perubahan keperluan masyarakat tempatan, kebangsaan dan global kami. Hormat - Kami mendukung standard etika yang tinggi, dan mengesahkan dan melindungi hak-hak, maruah dan integriti setiap ahli masyarakat yang pelbagai. Kemasukan - Kami memupuk kerja dan pembelajaran yang berkesan di mana kepelbagaian diiktiraf sebagai penting kepada kejayaan kami. Kemapanan - Kami memelihara masa depan kita bersama dengan menerima kesan sosial, ekologi, ekonomi dan keputusan kita.

Lokasi

Toronto

Alamat
Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
205 Humber College Blvd

M9W 5L7 Toronto, Ontario, Kanada

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami