Baca keterangan rasmi

EFMD Equis Accredited

Peter B. Gustavson Sekolah Perniagaan

Ditubuhkan pada tahun 1990, Gustavson Sekolah Perniagaan adalah terkenal dengan pendekatan yang unik pendidikan, pengajaran diilhamkan dan kecemerlangan dalam penyelidikan. Sebagai seorang pemimpin di kalangan 12,000 sekolah perniagaan di dunia, kami adalah salah satu hanya 97 untuk mencapai akreditasi dengan kedua-dua AACSB International (Persatuan untuk Advance Collegiate Sekolah Perniagaan) dan Yayasan Eropah bagi Pengurusan Pembangunan melalui Sistem Peningkatan Kualiti Eropah (EQUIS).

Kami menawarkan ijazah dalam:

· Ijazah Sarjana Muda Perdagangan (BCom)

· Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

· Sarjana Perniagaan Global (MGB)

· PhD dalam Pengurusan dan Pertubuhan Antarabangsa

Kami menawarkan pengajian musim panas jangka pendek Keusahawanan, Pengurusan Perkhidmatan, Perniagaan Antarabangsa dan Komunikasi Perniagaan.

Dalam menyampaikan program-program ini, kami komited untuk membangunkan pemimpin perniagaan global. antarabangsa, integratif, pendekatan inovatif dan sosial mapan memastikan pelajar-pelajar kita belajar untuk berfikir secara berbeza dalam pasaran global yang pesat berubah hari ini.

The University of Victoria

Konsisten disenaraikan sebagai salah sebuah universiti penyelidikan terkemuka Kanada oleh kajian luar dan UVic pelajar sama-sama, kita juga berada dalam golongan 200 terbaik di dunia oleh kajian Times Higher Education tahunan. The University of Victoria menunjukkan kedalaman yang luar biasa kecemerlangan merentas pelbagai kemudahan yang ada program-program akademik di peringkat prasiswazah dan siswazah. Universiti telah memperoleh reputasi untuk komitmennya kepada penyelidikan, biasiswa dan koperasi pendidikan, dan diiktiraf secara meluas untuk program yang inovatif dan responsif, inisiatif antara disiplin dan antarabangsa, dan komuniti pembelajaran yang pelbagai dan mesra. Dengan lebih 19,000 pelajar dari Kanada dan di seluruh dunia dan hampir 5000 fakulti dan kakitangan, Universiti Victoria telah mewujudkan budaya kepimpinan yang sangat keserakanan dengan ketara esprit de corps di seluruh kampus.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:


Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria

Satu tahun, tiga negara dan global latihan Dua belas bulan untuk perjalanan dalam sehingga empat negara yang berbeza, di mana anda akan hidup, bekerja, belajar dan penga ... [+]

Satu tahun, tiga negara dan latihan global

The Sarjana Perniagaan Global (MGB) darjah adalah yang ketat selama setahun induk 'ijazah s dalam perniagaan global adalah khusus untuk graduan baru dan baru-baru ini dengan sarjana muda ' ijazah s dalam perniagaan, perdagangan atau pengurusan, yang ingin mengalami pendidikan perniagaan siswazah unik dan menarik.

Menjaga - memilih jalan anda sendiri di seluruh dunia

Master kami Perniagaan Global adalah program ijazah sahaja di Kanada yang terletak di tiga negara yang berbeza, antara Amerika Utara, Asia dan Eropah.

Melibatkan diri sepenuhnya dalam konteks ini perniagaan yang pelbagai untuk jalan perniagaan global yang serba boleh: ... [-]

Kanada Victoria
September 2019
Sepenuh masa
12 - 16 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Studying Business at the University of Victoria

About Gustavson School of Business