University of Applied Sciences Europe

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kepakaran kami

University of Applied Sciences Europe (UE) melatih dalam bidang perniagaan, sukan dan media

7710_5742_Wirtschaft-studieren_04.jpgProgram ijazah kami

Di UE, kami menawarkan program ijazah Sarjana dan Sarjana, yang mana anda boleh belajar separuh masa, sepenuh masa atau sambilan. Dua prinsip utama digunakan untuk semua program: pembelajaran praktikal dan pemikiran antarabangsa. Belajar dalam amalan Sebagai tambahan kepada para saintis yang terkenal, banyak tokoh terkenal dari pelbagai sektor mengajar di UE. Hubungan dengan ekonomi hampir dan pertukaran terus hidup. Satu matlamat adalah untuk mengintegrasikan seberapa banyak aspek keperluan pekerjaan ke dalam kajian seawal mungkin. Pertukaran yang meriah juga memberi peluang kepada anda untuk melihat bahu para pengamal dan personaliti yang berjaya. Untuk melatih anda dengan rapat dengan keperluan ekonomi, semua program pengajian di BiTS berorientasikan praktikal. Pelajar wajib yang berbeza memberi anda lebih daripada sekadar teori. Banyak inisiatif pelajar juga memberi peluang untuk mengembangkan lagi bidang minat anda selain belajar. Oleh itu, anda telah mendapat pengalaman semasa kajian yang relevan untuk kehidupan profesional anda yang kemudian.

7707_bits-hochschule__gallery.jpgLokasi kami

Berlin, Hamburg dan Iserlohn - watak dari tiga lokasi tidak boleh berbeza. Pelajar boleh memilih antara kebolehan ibu kota, metropolis pelabuhan Jerman Utara dan universiti kampus yang berdekatan dengan alam semula jadi, mengikut model Amerika - mengikut keutamaan dan jenis. Kerana keputusan untuk belajar dan universiti selalu menjadi keputusan lokasi. Bagi ramai, pertimbangan "Apa yang saya mahu menjadi?" Adakah berkait rapat dengan soalan "Di manakah saya mahu?". Lokasi UE menanggapi pelbagai permintaan: kampus di Berlin terletak di tengah metropolis di kawasan sekitar Potsdamer Platz. Kampus Iserlohn dikelilingi oleh kehijauan dan pelbagai peluang rekreasi tepat di Seilersee. Campus Hamburg terletak di daerah Altona di kawasan berhampiran pelabuhan dan Elbe.

7708_bits-berlin.jpgMatlamat kami

Matlamat kami yang paling penting ialah kejayaan anda. Kami membantu anda untuk bersedia untuk kehidupan profesional anda dan mengikuti jalan anda. Dengan latar belakang ini, kami melatih para pelajar untuk berfikir secara berorientasikan dan bertindak sebagai kakitangan junior. Perpindahan pengetahuan dan kecekapan Hari ini, ia adalah kombinasi kemahiran yang membolehkan anda untuk membuat kerjaya yang berjaya: Pengetahuan kandungan dan kemahiran sosial, pengetahuan pengurusan dan kehadiran yang selamat di peringkat antarabangsa adalah asas kerjaya sebagai pemimpin dalam sektor swasta. Dalam semua bidang ekonomi hari ini, pemikir-pemikir muda yang berfikir secara berorientasi dicari, yang secara teorinya berpendidikan tinggi dan sudah dalam pelajaran mereka mendapat pengalaman praktikal yang relevan di Jerman dan di luar negara. Kami membuat anda sesuai untuk keperluan ini. Hasilnya adalah sesuatu yang boleh dibanggakan: Lulusan kami mencari cara hidup profesional dalam masa yang sangat singkat.

7709_career-center__gallery.jpg

Lokasi

Berlin

Alamat
Dessauer Str 3-5
D-10963 DE Berlin, Berlin, Jerman

Iserlohn

Alamat
Reiterweg 26b
58636 Iserlohn, North Rhine-Westphalia, Jerman

Hamburg

Alamat
Museumstraße 39
22765 Hamburg, Hamburg, Jerman