Saar University of Applied Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat Datang ke Universiti Sains Gunaan!

Kami adalah Universiti Sains Gunaan di Saarbrücken, Jerman. Di Universiti Sains Gunaan, lebih daripada 6,000 pelajar mendaftar dalam lima unit akademik - Sekolah Perniagaan, Sekolah Kejuruteraan Senibina dan Awam, Sekolah Kejuruteraan, Sekolah Sains Sosial, dan Institut Teknologi dan Perniagaan Franco-Jerman (ISFATES-DFHI).

Belajar di Universiti Sains Gunaan

Sekiranya anda mencari program pengajian yang berorientasikan praktikal dengan gabungan kemahiran langsung yang sangat baik dengan asas teori yang kuat, anda telah sampai di tempat yang tepat. Kami bangga dengan persekitaran pembelajaran kami yang terbuka dan mesra pelajar. Universiti pada masa ini menawarkan lebih daripada 50 program ijazah terakreditasi sepenuh masa , serta semakin banyak program pendidikan profesional pascasiswazah sambilan .

Anda lebih daripada sekadar pelajar atau kakitangan

Kami memupuk pengembangan kemahiran sosial dan tanggungjawab di kalangan pelajar, fakulti dan kakitangan kami, melalui pelbagai langkah dan projek dalam bidang Tanggungjawab Sosial Korporat, Pembelajaran Perkhidmatan, Perdagangan Adil, Mentor Pelajar, dan banyak lagi.

Teliti di canggih

Di Universiti Sains Gunaan, penyelidikan sangat penting. Kami adalah salah satu universiti berorientasikan aplikasi terkemuka di Jerman yang menjalankan penyelidikan. Kira-kira 15% daripada keseluruhan anggaran Universiti berasal dari projek penyelidikan berorientasikan aplikasi dengan syarikat dan badan pembiayaan awam universiti.

Kerjasama erat dengan perusahaan

Dengan Institut Pemindahan Teknologi, syarikat dari semua saiz dan sektor mempunyai rakan yang boleh dipercayai yang membentuk antara antara mereka dan Universiti.

Lokasi

Saarbrücken

Alamat
Goebenstraße,40
66117 Saarbrücken, Saarland, Jerman

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: