Photoacademy & Living Faces Berlin

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Adakah Fotografi atau Make-up semangat anda?

Adakah anda ingin menghidupkan hobi anda menjadi profesion dan kerjaya yang berjaya di salah satu ibu kota paling bersemangat di dunia? Kemudian mengalu-alukan ke Berlin, Kota kemungkinan yang tidak terhad. Berlin, ibu negara Jerman, menetapkan trend dalam gaya hidup, muzik, seni, dan fesyen. Semuanya bermula di sini!

Selamat datang ke sekolah kreatif Fotografi dan Kreatif Make-up. Photoacademy Berlin

Setiap bidang pendidikan mempunyai fokus utamanya: - Photoacademy Berlin menawarkan program Fotografi Profesional selama dua belas bulan - Living Faces menawarkan program selama dua belas bulan untuk menjadi Artist Make-up yang disahkan.

Tidak kira kawasan mana yang anda berminat, kami menawarkan persekitaran pembelajaran peribadi dengan pasukan tutor yang sangat komited yang berusaha untuk menyokong anda dalam rancangan masa depan individu anda.

Sekolah ini berdasarkan alasan Malzfabrik (www.malzfabrik.de), yang terletak di pusat Berlin. Jurugambar masa depan dan artis solek bertemu di 1000sqm sekolah dan menukar kreativiti mereka dalam pelbagai projek setiap hari. Rangkaian sedang dibentuk semasa program.

Kursus profesional membantu anda menguasai cabaran masa depan yang akan anda hadapi dalam bidang perniagaan ini dan menyediakan anda kerjaya yang berjaya di media.

Berlin - kreatif dan antarabangsa

Berlin mencerminkan perubahan pantas dalam fesyen dan gaya hidup. Gaya lawan di seluruh bandar menjadikan Berlin sangat menarik untuk golongan muda dari seluruh dunia. Trend sedang dibuat di sini dan pelbagai konsep hidup individu adalah sebahagian daripada suasana yang dicipta oleh bandar. Begitu juga, Berlin adalah sebuah bandar yang sangat muda. 20% warganya berada di bawah umur dua puluh lima tahun. Adegan kreatif dunia datang ke Berlin. Salah satu tarikan untuk Berlin ialah kos sara hidup adalah rendah berbanding dengan bandar-bandar besar yang lain. Di tengah-tengah kota yang sentiasa berubah, sejarah ini adalah sekolah kami. Dari sini anda mempunyai peluang untuk menggunakan lokasi menarik yang tidak berkesudahan di seluruh bandar untuk pucuk foto anda. Dapatkan inspirasi dari pelbagai kemungkinan kebudayaan seperti muzium, pameran foto atau Minggu Fesyen.

Anda perlukan bantuan mencari tempat tinggal?

Sudah tentu, kami akan membantu anda mencari tempat tinggal. Kami juga boleh menghubungkan anda dengan pelajar lain jika anda suka berkongsi pangsapuri. Hanya tanya kami.

Permintaan Kami sebagai Sekolah

Ia adalah misi kami untuk menyediakan anda untuk kehidupan kerja jurugambar atau artis solekan. Selain mengajar anda kemahiran yang anda perlukan untuk menjadi yang terbaik dalam bidang profesional anda, kami juga mengajar anda cara berfikir dalam istilah perniagaan serta mendidik anda untuk menjaga sisi pemasaran yang sangat penting. Hanya mereka yang tahu bagaimana untuk bekerja sebagai profesional kreatif di pasaran bebas akan berjaya di sana. Setiap pelajar mempunyai perhatian individu. Sepanjang pendidikan anda, kami akan membincangkan keperluan peribadi anda dan menyediakan anda sebaik mungkin untuk kehidupan kerja anda sebagai pekerja atau pekerja bebas.

Di samping itu, setiap pelajar meninggalkan sekolah kami bukan sahaja dengan ijazah tetapi dengan portfolio profesional, laman utama, dan kad perniagaan serta peta jalan untuk memulakan kerjaya mereka selepas hari terakhir sekolah.

Untuk mencapai matlamat ini, kami bekerjasama dengan tutor yang berjaya dalam bidang mereka dan menyedari apa yang diperlukan oleh industri hari ini. Jika anda bersedia bekerja keras dan dengan tekad untuk mencapai matlamat ini, maka kami dapat mendidik anda untuk membuat matlamat ini mungkin. Oleh itu, mulakan kerjaya anda sebagai jurugambar profesional atau artis solek di sini di Berlin.

Lokasi

Berlin

Alamat
Bessemerstr. 16-22
12103 Berlin, Berlin, Jerman

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: