NIT Northern Institute of Technology Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pada NIT Northern Institute of Technology Management di Hamburg belajar jurutera dari seluruh dunia untuk mengambil alih tugas-tugas pengurusan bertanggungjawab. Dengan kerjasama Universiti Teknikal Hamburg-Harburg (TUHH), institut peribadi menawarkan sejak 1999 program belajar Bahasa Inggeris dengan darjah dua sepenuhnya sarjana dalam: sebuah Master Kejuruteraan Sains dan Sarjana Pentadbiran Perniagaan atau Ijazah Sarjana Sastera dalam Pengurusan Teknologi. Seluruh dunia, lebih daripada 300 graduan kejuruteraan sarjana muda memohon tempat di NIT di Hamburg. Hanya kira-kira 35 potensi tinggi adalah untuk temuduga peribadi yang berlaku di seluruh dunia yang dipilih. Ramai pelajar mendapat biasiswa ijazah mereka daripada syarikat-syarikat dan yayasan. Pelajar kebanyakannya tinggal di pangsapuri di NIT -building di kampus TUHH - pertukaran antarabangsa termasuk.

Ijazah MBA juga boleh menghadiri selari dengan kerja dan dengan itu menyediakan diri mereka untuk kerjaya akan datang menggerakkan jurutera profesional yang berpengalaman dan pelajar siswazah. Seminar bahasa Inggeris diadakan petang dan hujung minggu. Banyak syarikat menganggap program MBA sebagai sebahagian daripada pembangunan kakitangan strategik. Jadi mereka membuat jurutera mereka secara khusus sesuai untuk aplikasi pengurusan antarabangsa. Di samping itu, maju NIT disesuaikan peluang latihan untuk perniagaan.

Dalam kajian di NIT berdiri di sebelah trek klasik dalam Pengurusan Teknologi pengkhususan Keusahawanan Pengurusan untuk pilihan raya. pensyarah universiti terkenal dan pengamal dari empat benua mengajar di sini. Mereka mempunyai pengetahuan yang luas dari penyelidikan dan amalan dan memberikan jurutera semasa pendidikan pengurusan dan kemahiran insaniah antara budaya. Bekerja dalam pasukan adalah satu bahagian penting dalam kurikulum, serta latihan korporat tiga bulan untuk memohon apa yang dipelajari dan bertapak dalam ekonomi.

Setakat ini, pemimpin yang berpotensi dari 61 negara mempunyai pengajiannya di NIT jayanya. Mereka membawa kerjaya profesional mereka dengan pelbagai pengetahuan dalam pengurusan teknologi, tetapi juga disediakan kejuruteraan-baik. Ramai daripada mereka kini berada di seluruh dunia dalam syarikat-syarikat aktif yang rangkaian yang NIT berada.

Lokasi

Hamburg

NIT Northern Institute of Technology Management gGmbH

Alamat
Kasernenstrasse 12,
21073 Hamburg, Hamburg, Jerman
Telefon
+49 40 42878-3787

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami