Karlshochschule International University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Karlshochschule International University (atau seperti yang kita panggil: Karls) adalah sebuah universiti yang dimiliki, swasta, dan bukan keuntungan. Ia diakreditasi oleh Wissenschaftsministerium (Kementerian Sains) dari negeri Baden-Württemberg dan juga mempunyai Akreditasi Sistem Yayasan Akreditasi Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa (FIBAA). Universiti butik ini dapat mengesan sejarahnya pada tahun 1903, walaupun ia telah dipikir semula sebagai Karlshochschule pada tahun 2009 dengan perspektif budaya pada pengurusan terasnya dan pandangan antarabangsa yang kuat. Karls adalah jenis universiti yang berbeza untuk orang yang ingin atau berbeza; khususnya, bagi mereka yang ingin membuat perbezaan.

10 Sebab untuk Pilih Karls

  1. Pengurusan Memikirkan semula

  2. Dalam Lead - Semua program kami telah diakreditasi oleh FIBAA dengan pujian tertinggi dan menerima 8 segel premium yang menempatkan kami di kalangan universiti pengurusan tertinggi Jerman.

  3. ChangeMakers

  4. Antara Budaya, Setiap Hari! - 100 universiti rakan kongsi, kumpulan pelajar antarabangsa, pensyarah dan staf, serta pelbagai kursus bahasa menjadikan interculturality sebahagian daripada kehidupan seharian.

  5. Co-Creation Space - Kami adalah tempat perhimpunan untuk individu yang bermotivasi dan berfikiran terbuka dengan semangat dan keinginan untuk berinovasi dan mencipta perubahan yang mampan.

  6. Pertumbuhan Peribadi - Tahap tidak ada jika anda tidak dapat hidup. Dalam program kami, kami menyediakan asas untuk mengubah, memeluk dan berkongsi pengalaman dalam cara yang kreatif tetapi kritikal, dan dengan itu membangun sendiri.

  7. Hidup

  8. Amalan Terbaik (Adakah) - Penglibatan manifold dalam projek-projek dunia nyata memberikan rasa seperti apa yang dilakukan pada peringkat dunia dan membuka peluang untuk kemajuan profesional.

  9. Rumah Akademik

  10. Jantung Eropah - Terletak betul-betul di tengah-tengah Karlsruhe, sebuah bandar pelajar muda yang bertenaga dan bertenaga di Selatan Jerman, kita berada di nadi kualiti hidup Eropah: budaya, ekonomi, gaya hidup bandar dan alam semula jadi.

Lokasi

Karlsruhe

Alamat
Karlstraße 36 - 38
76133 Karlsruhe, Baden-Württemberg, Jerman

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami