Jacobs University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Jacobs Universiti

Jacobs University ialah Bahasa Inggeris universiti bahasa swasta yang terletak di Bremen dan salah satu daripada institusi akademik yang paling antarabangsa di Jerman. Ia menarik pelajar yang berbakat dan berfikiran terbuka dari seluruh dunia. Lebih 1,300 pelajar dari lebih 100 negara kini tinggal dan belajar di kampus kediaman kami. Dalam ranking universiti terkemuka Jerman, Jacobs Universiti secara konsisten mencapai markah tertinggi.

Ditubuhkan pada tahun 2001, Jacobs University menawarkan spektrum luas prasiswazah dan siswazah program yang terdiri daripada sains semula jadi dan kejuruteraan kepada sains sosial dan ekonomi. Portfolio siswazah Universiti Jacobs termasuk MSc dalam Sains Kehidupan Komputasi, MSc Kejuruteraan Data dan MSc dalam Kejuruteraan dan Pengurusan Rantaian Pembekalan.

Pada Jacobs University, saiz kelas yang kecil, dan bagi setiap pelajar profesor bertindak sebagai mentor peribadi dan penasihat akademik. Dalam penyelidikan dan pengajaran, ahli fakulti kami mengikuti pendekatan rentas menangani isu-isu dari pelbagai perspektif. Di kampus di mana seluruh dunia adalah di rumah, kita menyediakan pendidikan yang melampaui sempadan disiplin dan budaya. Pelajar Jacobs University berjaya menjadi warga global yang akan membuat perbezaan dalam dunia masa depan.

Kehidupan Kampus

Kampus hijau dan redup Jacobs Universiti menyediakan lebih daripada bangunan untuk pengajaran dan penyelidikan. Ia adalah rumah kepada komuniti antara budaya yang belum pernah berlaku di Eropah. A Pusat Aktiviti Pelajar, pelbagai kemudahan sukan, studio muzik, kafe / bar pelajar yang dikendalikan, tempat konsert dan Antara Agama rumah kami memastikan bahawa anda akan sentiasa mempunyai sesuatu yang menarik untuk dilakukan.

Penginapan

Bagi pelajar-pelajar siswazah yang ingin tinggal di kampus, Jacobs University menawarkan penginapan di empat kolej kediaman. Setiap kolej mempunyai bilik sendiri makan, ruang rekreasi, kawasan kajian dan bilik mesyuarat biasa dan kumpulan.

Biasiswa dan Pilihan Pembiayaan

Semua pemohon bagi MSc Pengkomputeran Life Science, MSc Engineering Data dan Rantaian Pembekalan MSc Engineering & Management secara automatik dipertimbangkan untuk biasiswa berasaskan merit. Di samping itu, setiap calon mengakui boleh meminta tawaran pakej kewangan individu dengan pilihan pembiayaan yang menarik.

Permohonan dan Kemasukan

Program siswazah di Jacobs Universiti bermula pada minggu pertama bulan September setiap tahun. Sila gunakan borang kenalan untuk meminta maklumat mengenai bagaimana untuk memohon. Kami tidak sabar-sabar untuk menerima pertanyaan anda.

Lokasi

Bremen

Jacobs University Bremen

Alamat
Bremen, Bremen, Jerman
Telefon
+49 421 20040

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami