Jacobs University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Jacobs University
Jacobs University adalah universiti bahasa Inggeris persendirian yang terletak di Bremen dan salah satu institusi akademik paling antarabangsa di Jerman. Ia menarik pelajar yang berbakat dan berfikiran terbuka dari seluruh dunia. Lebih daripada 1,500 pelajar dari lebih 120 negara kini tinggal dan belajar di kampus kediaman kami. Dalam kedudukan universiti terkemuka di Jerman, Jacobs University secara konsisten mencapai kedudukan teratas. Ditubuhkan pada tahun 2001, Jacobs University menawarkan spektrum luas program sarjana dan siswazah mulai dari sains semula jadi dan kejuruteraan hingga sains sosial dan ekonomi. Portofolio siswazah Jacobs University merangkumi MSc dalam Kejuruteraan Data dan MSc dalam Pengurusan Rantaian Bekalan. Di Jacobs University , ukuran kelasnya kecil, dan bagi setiap pelajar, seorang profesor bertindak sebagai pembimbing peribadi dan penasihat akademik. Dalam penyelidikan dan pengajaran, ahli fakulti kami mengikuti pendekatan lintas disiplin yang menangani masalah dari pelbagai perspektif. Di kampus di mana seluruh dunia berada di rumah, kami menyediakan pendidikan yang melampaui batas disiplin dan budaya. Pelajar Jacobs University lulus sebagai warganegara global yang akan membuat perbezaan di dunia esok.

Kehidupan Kampus
Jacobs University hijau dan berlindung pohon menyediakan lebih banyak daripada bangunan untuk pengajaran dan penyelidikan. Ini adalah rumah bagi komuniti antara budaya yang belum pernah terjadi sebelumnya di Eropah. Pusat Kegiatan Pelajar, pelbagai kemudahan sukan, studio muzik, kafe / bar yang dikendalikan oleh pelajar, tempat konsert dan Interfaith House kami memastikan bahawa anda akan sentiasa mempunyai sesuatu yang menarik untuk dilakukan.

Penginapan
Bagi pelajar siswazah yang ingin tinggal di kampus, Jacobs University menawarkan penginapan yang menarik di dalam atau di luar kampus.

Pilihan Biasiswa dan Pembiayaan
Semua pemohon Kejuruteraan Data MSc, dan Pengurusan Rantaian Bekalan MSc secara automatik dipertimbangkan untuk mendapat biasiswa berdasarkan merit. Sebagai tambahan, setiap calon yang diterima boleh meminta tawaran pakej kewangan individu dengan pilihan dana yang menarik.

Permohonan dan Kemasukan
Program siswazah di Jacobs University bermula pada minggu pertama bulan September setiap tahun. Sila gunakan borang hubungan untuk meminta maklumat mengenai cara mendaftar. Kami tidak sabar untuk menerima pertanyaan anda.

Lokasi

Bremen

Jacobs University Bremen

Alamat
Bremen, Bremen, Jerman
Telefon
+49 421 20040

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami