Hertie School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The Hertie School adalah pusat kecemerlangan pengajaran dan penyelidikan antarabangsa yang terletak di Berlin yang semarak dan kosmopolitan.

Moto kami adalah Memahami hari ini. Bentuk esok. Kami menarik badan pelajar yang sangat berbakat dari pelbagai latar belakang kebangsaan dan disiplin — disatukan oleh keinginan untuk membuat perbezaan dan membawa masa depan yang lebih baik. Kami menawarkan persekitaran kajian yang dicirikan oleh interaksi rapat dengan fakulti, perbahasan awam yang meriah dan penglibatan dengan perkembangan dasar semasa. Sebagai ahli Rangkaian Dasar Awam Global (GPPN), Persatuan Sekolah-sekolah Profesional Hal Ehwal Antarabangsa (APSIA) dan CIVICA - Universiti Sains Sosial Eropah, Hertie School memberi pelajar akses kepada rangkaian global yang menarik yang merangkumi Sekolah London Ekonomi dan Sains Politik, Sains Po di Paris, Universiti Columbia di New York dan banyak sekolah dasar awam yang sangat baik di seluruh dunia.

Sebagai duta tadbir urus yang baik dan kepengurusan masyarakat, Hertie School adalah pusat bagi para cendekiawan, pakar dan perwakilan dari bidang politik, perniagaan dan masyarakat madani, yang menyumbang kepada acara di sekolah tersebut. Pelajar kami secara aktif mengambil bahagian dalam perbahasan ini dan secara teratur menerajui inisiatif mereka sendiri untuk memupuk kebaikan masyarakat.

Lokasi

Berlin

Alamat
Friedrichstraße 180, 10117 Berlin, Germany
10117 Berlin, Berlin, Jerman

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami