GISMA ULaw

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

GISMA dengan kerjasama University of Law

Universiti Undang-Undang (ULaw) telah mewujudkan beberapa minda undang-undang terbaik sejak 1876 dan telah mengajar lebih banyak profesional undang-undang daripada mana-mana institusi lain. Universiti berprestij ini mempunyai kadar kebolehpasaran sebanyak 97% *, menunjukkan kejayaan programnya. Kakitangan luar biasa telah membangunkan program pengajian yang bukan sahaja mengandungi kandungan paling kontemporari pada kurikulum mereka tetapi juga menggunakan pengajaran berasaskan amali untuk memastikan pelajar dapat menerapkan pengetahuan mereka kepada senario kehidupan sebenar. ULaw menumpukan kepada kebolehpasaran para pelajarnya sebaik sahaja mereka mendaftar di universiti.

GISMA dengan bangga mengumumkan perkongsiannya dengan ULaw pada tahun 2017. Sebagai hasil kerjasama ini, GISMA dapat menawarkan pelbagai program pasca siswazah termasuk sumber manusia, pemasaran dan pengurusan data.

119555__MG_45551.jpg

Kepakaran

Profesor kami adalah profesional yang sangat berpengalaman, selalu bersedia untuk terlibat dalam perbincangan akademik, bahkan di luar kelas. Fakulti kami mempunyai pengalaman bertahun-tahun, baik akademik dan industri yang berkaitan, dan setiap ahli fakulti adalah pakar dalam bidang masing-masing, ramai dengan PhD.

119557__MG_9987.jpg

Komuniti antarabangsa

Kampus GISMA ULaw berpusat di ibu kota Jerman di Berlin. Semua program kami diajar dalam bahasa Inggeris supaya pelajar dari seluruh dunia mempunyai peluang untuk datang dan belajar bersama kami. Bagi pelajar yang ingin meningkatkan kebolehpasaran mereka, terdapat pilihan untuk mempelajari bahasa Jerman secara percuma di samping program mereka. Pelajar dapat meningkatkan kemahiran bahasa mereka yang membantu mereka bukan sahaja mengintegrasikan ke dalam masyarakat Jerman tetapi juga memastikan mereka berada dalam pasaran pekerjaan yang kompetitif. Mengetahui bahasa Jerman akan membolehkan pelajar mengejar peranan pekerjaan di Jerman dan di tempat lain di seluruh Eropah.

119544_ProjectManagement_LATAM.jpg

Setelah menamatkan program mereka, pelajar antarabangsa juga dapat tinggal di Jerman selama 18 bulan untuk menjalankan pengalaman kerja atau mencari pekerjaan.

GISMA menarik pelajar dari seluruh dunia dengan alumni kami yang mewakili sekurang-kurangnya 60 kebangsaan yang berbeza. Masyarakat yang pelbagai ini bermakna pelajar dapat bercampur dengan orang dari pelbagai budaya, memberi mereka perspektif antarabangsa di dunia. Kakitangan kami juga dari beberapa negara yang menjadikan GISMA sebuah institusi yang sangat pelbagai dan multikultural.

119556_ProjectManagement_MiddleEast.jpg

Lokasi

Budaya dinamik dan bertenaga Berlin bukan rahsia. Dari lebih 180 muzium menjelajahi sejarah dan warisan Jerman ke kelab-kelab malam bawah tanah dengan tema yang unik dan pelbagai muzik, Berlin mempunyai semuanya, menjadikannya tempat yang sangat baik untuk pelajar antarabangsa. Di luar pengajian anda, anda akan dapat mengalami kehidupan seperti penduduk setempat di bandar yang disiram dalam sejarah dan peluang.

Berlin juga dikenali sebagai hab up-dan-datang untuk perniagaan permulaan. Banyak syarikat berteknologi juga memilih untuk menubuhkan di bandar menyebabkan Berlin dijulurkan sebagai "Silicon Allee".

119554_ThinkstockPhotos-518023832.jpg

Menyokong kerjaya pelajar kami

Pusat Pengembangan Kerjaya kami menawarkan pelbagai perkhidmatan untuk membantu pelajar mendapat pekerjaan yang bermakna termasuk perkhidmatan jahitan CV dan amalan temuduga.

Pelajar juga dijemput untuk belajar di luar kelas melalui lawatan luar ke beberapa syarikat terbesar di Jerman. Ini membolehkan pelajar memahami bagaimana dunia pekerjaan dan bagaimana mereka dapat menerapkan kemahiran yang telah mereka pelajari dalam persekitaran profesional.

119553_DataAnalyticsandmktng_Africa.jpeg

Lokasi

Berlin

Alamat
Berlin, Berlin, Jerman

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami