Frankfurt School of Finance & Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Frankfurt School Kewangan & Pengurusan Frankfurt School perniagaan AACSB, EQUIS dan AMBA yang diiktiraf, yang dikendalikan oleh penyelidikan, meliputi setiap aspek perniagaan, pengurusan, perbankan, dan kewangan. Portfolio perkhidmatan mengagumkan - mulai dari kursus ijazah hingga program Pendidikan Eksekutif, dari projek penyelidikan hingga perundingan - bermaksud bahawa Frankfurt School bertindak sebagai penasihat, pemangkin dan rakan pendidikan kepada syarikat dan organisasi, kepada individu yang memulakan kerjaya baru, dan kepada eksekutif berpengalaman. Sebagai pusat kegiatan intelektual dan praktikal, sekolah perniagaan merumuskan penyelesaian pemikiran ke hadapan untuk dunia perniagaan, kewangan, dan pengurusan, di mana agenda dan isu sentiasa berubah.

Kami menawarkan kursus ijazah kelas dan pilihan pendidikan berterusan dalam tujuh bahagian program yang berlainan. Kami mengekalkan empat pusat penyelidikan pakar dan menjalankan pelbagai projek perundingan antarabangsa. Semua aktiviti pendidikan, penyelidikan dan perundingan difokuskan pada kewangan dan pengurusan. Dengan kewangan, kami bermaksud aktiviti kewangan bersifat fungsional di semua syarikat yang berurusan dengan pengurusan kewangan. Dan oleh pengurusan, kami bermaksud kepimpinan korporat klasik, di mana para pengurus mengerahkan pekerja dan sumber daya sedemikian rupa sehingga matlamat syarikat dipenuhi sebagai biaya yang mungkin sebanyak mungkin.

Frankfurt School Kewangan & Pengurusan Frankfurt School berasal dari sektor kewangan, tetapi hari ini perkhidmatan kami menikmati peningkatan penghargaan dalam sektor perniagaan yang lain. Pada masa akan datang, kami akan terus memperluaskan rangkaian negara dan antarabangsa kami dengan komuniti perniagaan.

Program Antarabangsa

Eksekutif hari ini menghadapi cabaran utama dalam pasaran yang sangat pelbagai dan dinamik, persaingan global yang semakin meningkat dan semakin ramai pelanggan dan pembekal yang berdikari.

Dalam persekitaran perniagaan yang kompleks, organisasi yang bertahan adalah mereka yang mempunyai strategi yang baik dan pengurus yang mahir. Program Pendidikan Eksekutif boleh membantu eksekutif mengasah kemahiran kepimpinan dan pengurusan mereka, memberi mereka peluang untuk belajar dari amalan terbaik, dan menubuhkan rangkaian rakan sebaya dengan beberapa pemimpin dan syarikat yang paling berjaya dari seluruh dunia.

Frankfurt School Kewangan & Pengurusan Frankfurt School mempunyai 50 tahun pengalaman dalam mendidik para eksekutif dan pekerja. Kami menawarkan banyak program pendidikan eksekutif dan latihan khusus lain yang direka untuk memastikan eksekutif dapat memenuhi keperluan pasaran menuntut hari ini.

Portfolio kami

Program pendidikan kami termasuk mengajar di bilik darjah dengan fakulti yang sangat berkelayakan dan berpengalaman, belajar sendiri, latihan berasaskan web, dan tunjuk ajar, serta peperiksaan dan pensijilan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa.

Frankfurt School menawarkan pelbagai bidang subjek dalam perbankan & kewangan, pengurusan umum, dan kepimpinan. Pelanggan mendapat manfaat daripada kepakaran dan pengalaman pengajaran hampir 3,000 fakulti dan pakar kami yang menawarkan kuliah dan bahan pendidikan dalam bahasa Jerman, Inggeris, Perancis, Sepanyol, dan Rusia.

Kami menyampaikan pendidikan eksekutif di semua peringkat, dari junior kepada eksekutif kanan, termasuk pendidikan eksekutif di peringkat lembaga, dalam pelbagai syarikat atau institusi dari kewangan dan industri lain.

Terutama dalam bidang program pendidikan eksekutif yang disesuaikan, Frankfurt School menawarkan pelbagai perkhidmatan:

 • analisis keperluan latihan
 • reka bentuk program pendidikan tersuai
 • disesuaikan pengeluaran bahan-bahan seminar dan buku-buku pengajian
 • platform e-pembelajaran dan pentadbiran program latihan berasaskan web bagi pihak pelanggan kami

Program Sarjana

Apabila anda telah meletakkan asas untuk kerjaya yang berjaya dengan ijazah Sarjana Muda, langkah seterusnya adalah untuk mengembangkan pengetahuan anda dan membina kemahiran anda. Di Frankfurt School of Finance & Management, anda boleh menyertai program Master dalam mana-mana tujuh bahagian pakar - masing-masing menawarkan persiapan yang menyeluruh untuk peranan kepimpinan masa depan; masing-masing membolehkan anda secara sistematik mendapatkan kelebihan penting ini berbanding pesaing anda. Kebanyakan program Sarjana kami diajar dalam bahasa Inggeris, membantu membuka pintu untuk kerjaya antarabangsa.

Para pelajar yang berminat dan intensif, sangat bermotivasi yang berminat untuk mempelajari aspek-aspek utama kewangan dan perbankan dalam tempoh masa yang terpendam harus dilaksanakan.

Sorotan

 • Kuliah dan tutorial yang diketuai pakar industri
 • Kumpulan perbincangan kecil
 • Lawatan institusi kewangan
 • Interaksi antara pelajar dari seluruh dunia
 • Aktiviti membina pasukan, sosial, dan sukan
 • Lawatan budaya ke Heidelberg (termasuk lawatan ke istana mereka yang terkenal)
 • Meneroka makanan, minuman dan budaya Jerman (termasuk lawatan bandar berpandu)

Lokasi

Frankfurt

Frankfurt School of Finance & Management

Alamat
Frankfurt School of Finance & Management
Adickesallee 32-34

60322 Frankfurt, Hesse, Jerman
Telefon
+49 69 1540080

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi