EBS Universität

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

MENGUASAI ANDA UNTUK MEMBENTUK MASA DEPAN

EBS Universität für Wirtschaft und Recht adalah salah satu sekolah perniagaan swasta terkemuka di Jerman, yang terletak di Wiesbaden dan Oestrich-Winkel.

Pada masa ini, kira-kira 2.000 pelajar dan calon doktoral sedang belajar dan meneliti di tiga fakulti dan mendapat manfaat khususnya dari rangkaian universiti rakan kongsi antarabangsa, syarikat dan alumni.

EBS Business School, universiti swasta tertua untuk Pengajian Perniagaan di Jerman telah mengajar pemimpin masa depan dengan perspektif antarabangsa sejak tahun 1971. EBS Law School, sekolah undang-undang yang paling baru ditubuhkan di Jerman sejak 2011 telah menawarkan program pengajian undang-undang klasik yang lengkap. menuju peperiksaan negeri dengan tumpuan khusus pada undang-undang perniagaan, serta Master dalam Perniagaan (MA) yang bersepadu. Dengan program latihan profesionalnya, EBS Executive School memberikan pendidikan lanjutan untuk pakar dan eksekutif.

Sejak Julai 2016, EBS Universität telah menjadi sebahagian daripada SRH yayasan nirlaba, penyedia perkhidmatan pendidikan dan kesihatan yang terkemuka. Matlamat bersama kami adalah untuk memperkukuhkan EBS Universität sebagai institusi pendidikan yang sangat baik dan untuk memajukan universiti berdasarkan penyelidikan dan pengajaran yang bebas.

MISI KITA

Kami mendidik pelajar dan profesional yang berbakat untuk mengembangkan keperibadian dan kecekapan mereka, sehingga memungkinkan mereka untuk menjadi pakar, pengurus, dan pengusaha yang berkemahiran tinggi, berfikiran kritis, dan berfikiran global yang memimpin dalam masa ketidakpastian dan perubahan. Kami memberi mereka pengalaman pendidikan antarabangsa di Jerman, yang diciptakan bersama oleh fakulti dan kakitangan profesional kami, yang berdedikasi untuk kecemerlangan dalam penyelidikan akademik, pembelajaran berpusatkan peserta, dan amalan perniagaan, yang disokong oleh rangkaian alumni dan rakan korporat kami.

Lokasi

Oestrich-Winkel

Alamat
Rheingaustraße 1
65375 Oestrich-Winkel, Hesse, Jerman

Wiesbaden

Alamat
Gustav-Stresemann-Ring,3
65189 Wiesbaden, Hesse, Jerman

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami