Baca keterangan rasmi

Kami sangat bangga memperkenalkan anda ke universiti kami; kami menyediakan institusi yang menarik dan sangat terbuka dengan kursus moden, relevan dan praktikal yang ditetapkan dalam persekitaran yang mesra, santai dan selamat yang dikelilingi oleh landskap semula jadi yang menakjubkan.

DIT menawarkan untuk belajar di dua kampus, yang pertama di bandar Deggendorf dan Kampus Eropah Rottal-Inn di Pfarrkirchen.

Kampus moden kami menawarkan persekitaran pembelajaran yang hebat; mereka dilengkapi dengan kemudahan terkini dan sokongan teknologi yang sangat baik. Kami berusaha untuk menjadikan masa pelajar kami di sini sebagai produktif, kreatif dan menarik yang mungkin dan sebagai hasilnya, mereka sangat berpengalaman dengan pengalaman pendidikan mereka. Graduan kami berpindah dengan prospek pekerjaan yang cemerlang untuk melengkapkan mereka untuk kejayaan masa depan dalam kerjaya mereka yang dipilih dan sangat dicari oleh syarikat tempatan, nasional dan antarabangsa.

Sesungguhnya, kami mempunyai reputasi yang kukuh untuk kualiti pendidikan kami dan kedudukan kami sebagai negara universiti terbaik ilmu sains di Jerman.

Jangan teragak-agak untuk menghubungi kami untuk berbual dan maklumat lanjut, terutamanya mengenai kursus kami dalam bahasa Inggeris.

Untuk melihat foto dan filem kehidupan pelajar di DIT, sila klik pautan berikut untuk melawat Laman Kampus Media kami

Mesej dari Presiden DIT

Memperkenalkan kampus Eropah baru kami, Rottal-Inn

Kampus Eropah , yang merupakan sebahagian daripada Deggendorf Institute of Technology , yang dilancarkan pada bulan Oktober 2015. Ia akan bekerjasama dengan rakan-rakan dari Austria, Republik Czech, Poland dan Sepanyol, kami akan mengkhususkan diri dalam ijazah sarjana muda dan ijazah dalam bidang sains kesihatan dan sumber kecekapan dan kecekapan tenaga. Semua kursus mempunyai penyertaan tanpa had dan tiada yuran pengajian, dan akan sebahagiannya atau sepenuhnya diajar dalam bahasa Inggeris.

Kemahiran bahasa: Pelajar akan menerima pendidikan berbilang bahasa untuk menyediakan mereka untuk kerjaya global walaupun bahasa kuliah yang menguasai bahasa Inggeris. Pelajar antarabangsa akan menghadiri pelajaran bahasa Jerman dan pelbagai kursus bahasa tambahan akan ditawarkan.

Kajian modular dan fleksibel: Darjah akan mempunyai struktur modular, membolehkan pelajar bebas daripada pilihan modul mengikut kemajuan akademik dan bidang tumpuan mereka, dengan itu membolehkan mereka mengembangkan rancangan kerjaya masing-masing.

Kerjaya profesional: Industri riadah kurang daripada pelancongan, hotel dan pengurus acara yang terlatih. Memandangkan industri-industri ini sedang berkembang dengan pesat, graduan yang berjaya akan mempunyai prospek yang sangat baik untuk membangunkan kerjaya hebat di semua bidang rekreasi rekreasi, seperti syarikat awam dan swasta, hotel dan resort spa. Kedudukan profesional yang berpotensi akan berada dalam pengurusan pelancongan / hotel, kepimpinan pemasaran dalam sektor pelancongan atau hotel, dan pengurusan destinasi dalam syarikat pelancongan dan pelancongan.

Di samping itu, pada bulan Oktober 2016 kursus teknikal pertama, "Sarjana Muda Kejuruteraan / Penyenggaraan dan Operasi Industri", akan bermula di PAN dengan fokus pada Penyelenggaraan, Pembaikan dan Operasi (MRO).

Lokasi Cemerlang Di Jantung Eropah

Kampus Eropah Rottal-Inn terletak di pusat bandar Pfarrkirchen yang menarik di Bavaria, Jerman Selatan. Ia terletak di antara bukit, bukit yang indah di antara sungai Danube dan Inn, dekat dengan sempadan Austria dan Czech dan berhampiran dengan bandar-bandar kosmopolitan Munich dan Salzburg yang besar.

Selain dari banyak perniagaan yang ditubuhkan, banyak kafe jalan, bar, halaman terpencil dan taman-taman bir rendang yang menggoda dan penduduk tempatan sama-sama berlama-lama dan nikmati. Untuk memuji ini dan memaksimumkan gaya hidup pelajar pelajar, kampus dan tempat penginapan pelajar terletak dalam jarak berjalan kaki dari pusat bandar dan semua kemudahan tempatan.

Pada masa yang akan datang, Pfarrkirchen telah menjadi terkenal di Rottal kerana pameran seni yang luar biasa, muzium muzium dan pelbagai perayaan dan acara sepanjang tahun. Pada musim panas setiap tahun pesta bandar lama menggoda ribuan pelawat ke pesta bandar raya di bawah motto "Pfarrkirchen meraikan gaya Eropah dan banyak lagi". Seluruh bandar dipenuhi dengan acara masakan dan muzik pelbagai budaya.

Selain itu, Pfarrkirchen menikmati rangkaian pengangkutan awam yang sangat baik, termasuk Lapangan Terbang Antarabangsa Munich hanya 90 minit memandu jauhnya, membuat perjalanan cepat, cekap dan menyeronokkan.

Program diajar dalam:
  • English
  • Jerman

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Deggendorf Institute of Technology

Dengan Ijazah Sarjana ini, anda akan mendapat kelayakan dan kemahiran untuk kerjaya antarabangsa dalam sektor yang berorientasikan masa depan bangunan yang sihat dan mamp ... [+]

Dengan Ijazah Sarjana ini, anda akan mendapat kelayakan dan kemahiran untuk kerjaya antarabangsa dalam sektor yang berorientasikan masa depan bangunan yang sihat dan mampan.

Kursus pascasiswazah ini memenuhi syarat para pelajar dalam kaedah dan teknologi dalam bidang bangunan yang sihat dan mampan, digabungkan dengan aplikasi dalam pelbagai bidang industri pembinaan dan hartanah. Ia mengakui dan meluaskan pengetahuan sedia ada pelajar dari kursus sarjana, seperti kejuruteraan pembinaan, seni bina, peralatan bangunan teknikal, pembinaan cekap tenaga atau kursus yang berkaitan, dan pengalaman kerja profesional.

Kursus

Semester 1

HSB-1 Psikologi Alam SekitarBangunan Lestari HSB-2Bangunan Smart HSB-3Kaedah Penyelidikan Kuantitatif dan Kualitatif HSB-4... [-]
Jerman Pfarrkirchen
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MA

Deggendorf Institute of Technology

Pelancongan antarabangsa menghasilkan berbilion euro setiap tahun dan masih merupakan industri terpantas. Bergantung kepada sama ada perniagaan atau keseronokan, sektor p ... [+]

Pelancongan antarabangsa menghasilkan berbilion euro setiap tahun dan masih merupakan industri terpantas. Bergantung kepada sama ada perniagaan atau keseronokan, sektor pengurusan dan acara pengurusan juga mendapat manfaat daripada - dan menambah pengalaman - pelancongan antarabangsa, dan berkait rapat dengannya. Mengambil kira kawasan berkaitan ini hanya menjadikan sektor keseluruhan lebih lumayan dan menarik.

Dalam ijazah lepasan ijazah ini, para pelajar meluaskan kepakaran mereka dan memperdalam pengetahuan mereka mengenai industri rentas dalam sektor kesihatan dan pelancongan, seperti spa, pusat pencegahan, klinik pemulihan, pusat sukan, rekreasi, pusat rekreasi dan budaya. Arah trend pelancongan global berikut akan dimasukkan ke dalam program Masters ini:... [-]

Jerman Pfarrkirchen
Mac 2020
English
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

Deggendorf Institute of Technology

Teknologi Generasi Seiring (NGS) menghasilkan sejumlah besar data dalam masa yang singkat. Jumlah data yang dijana oleh penjujukan bahan genetik manusia, haiwan atau tumb ... [+]

Teknologi Generasi Seiring (NGS) menghasilkan sejumlah besar data dalam masa yang singkat. Menganalisa dan memahami genom manusia, epigenom, dan transkrip yang berkaitan adalah satu cabaran yang semakin meningkat. Oleh itu, adalah penting untuk menjana antara muka biologi, ahli kimia, doktor dan ahli farmasi yang berkesan dan berdaya tahan, kerana penyelidikan dalam sains hayat tidak hanya dijalankan di makmal. Jumlah data yang dijana oleh penjujukan bahan genetik manusia, haiwan atau tumbuh-tumbuhan mestilah diproses secara komputasi dan berkorelasi untuk dapat digunakan: Ini adalah tugas Informatika Sains Hayat.

Penyelidikan biomedikal kini menggunakan pelbagai analisis berasaskan komputer untuk mengenal pasti dan menganalisis gen yang meramalkan prognosis atau tindak balas terhadap terapi penyakit (ubat khusus dan diagnostik molekul). Analisis dan penilaian set data ini memerlukan pengetahuan tentang asas perubatan dan sains dalam kombinasi dengan sains komputer yang berorientasikan aplikasi. Kecekapan teras ini secara intensif diajar dengan cara yang berorientasikan aplikasi dalam kursus gelar sarjana muda Sains Informatika.... [-]

Jerman Deggendorf
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Deggendorf Institute of Technology

Study at the European Cmapus Rottal-Inn in Pfarrkirchen

Student accommodation in Deggendorf

A semester abroad at DIT

Stephen, an International Management student

Alamat
European Campus Rottal-Inn Max-Breiherr-Str. 32
84347 Pfarrkirchen, Bavaria, Jerman
Alamat
Deggendorf Institute of Technology Dieter-Görlitz-Platz 1 94469 Deggendorf Germany
94469 Deggendorf, Bavaria, Jerman