Bucerius Law School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Apa yang membezakan Bucerius Law School ?

Bucerius Law School adalah Bucerius Law School persendirian, bukan keuntungan pertama di Jerman. Ditubuhkan dan dibiayai oleh salah satu yayasan swasta terbesar di dunia, Bucerius Law School menghormati nama seninya, Gerd Bucerius, dengan memberi tumpuan kepada kepentingan khidmat masyarakat dan tanggungjawab orang lain dalam masyarakat. Institusi berwawasan ini secara konsisten berpangkat di kalangan sekolah undang-undang tertinggi di Jerman yang mendidik minda undang-undang yang terbaik dan paling terang hari ini. Pelajar Bucerius cemerlang dalam peperiksaan negara Jerman dan terus bekerja dengan firma undang-undang kebangsaan dan antarabangsa yang terkemuka dan syarikat, jabatan kerajaan, dan universiti.

Apa yang ditawarkan oleh Bucerius Law School ?

Di tengah-tengah Eropah, Bucerius Law School menghubungkan dunia - ia menawarkan pendidikan undang-undang, pengalaman praktikal, dan rangkaian antarabangsa untuk menetapkan para pelajarnya dalam jalan kerjaya yang berjaya dan memuaskan di dunia yang semakin global. Bucerius mengiktiraf kepentingan pendidikan antarabangsa dan memupuk rangkaian antarabangsa yang luas di hampir 100 universiti rakan kongsi di seluruh dunia dan pejabat perwakilannya sendiri di Amerika Syarikat. Bucerius menarik para ulama dan pengajar terkenal dari institusi undang-undang terbaik di dunia untuk menyampaikan ceramah dalam Program Bahasa Inggeris musim panasnya, Master of Law and Business dan Program Pertukaran Antarabangsanya.

Program apa yang boleh didapati untuk pelajar antarabangsa?

The Bucerius Master of Law and Business (MLB) adalah satu tahun program yang menawarkan profesional muda gabungan teori dan amalan dalam suasana intim dengan fokus pada perhatian individu dan bimbingan profesional. Bucerius menawarkan 3 Program Musim Panas yang intensif, tiga minggu kepada pelajar-pelajar lanjutan dan profesional muda dalam bidang berikut: Undang-undang Perniagaan Antarabangsa, Transaksi Pelesenan dalam Harta Intelek, Teknologi Hukum dan Operasi. Program Pertukaran Antarabangsa satu semester memuji pengajian pelajar di universiti rumah mereka melalui bukan sahaja kerja kursus yang bersesuaian tetapi juga penyiaran budaya, lawatan bersejarah, dan peluang perjalanan.

Dengan inovasi sebagai ciri khas, Bucerius Law School terus membangunkan program dan perkhidmatan baru seperti Pendidikan dan Persidangan Eksekutif dan Pengurusan Acara Bucerius. Semua program Bucerius direka untuk membantu para peserta mendalami pengetahuan teoretikal dan praktikal mereka, terlibat dalam perdebatan dengan rakan-rakan antarabangsa mereka dan mengembangkan rangkaian profesional mereka.

Kampus hijau di Hamburg tengah

Syarat-syarat untuk pelajar yang ingin MLB atau LL.M. ijazah di Bucerius Law School sangat baik. Kampus ini terletak di persekitaran seperti taman di pusat Hamburg. Semua bangunan, yang diubahsuaikan sepenuhnya atau yang baru dibina, boleh diakses 24 jam sehari, 7 hari seminggu, membolehkan pelajar mengikuti tabiat belajar masing-masing. Bilik-bilik belajar kecil kumpulan memudahkan pelajar bekerja bersama-sama di luar kelas; kafetaria, ruang kopi dan pusat kecergasan kecil menggalakkan pelajar untuk berehat dan bersosial. Disebabkan lokasinya dan kualiti kemudahannya, Bucerius Law School adalah laman web pelbagai persidangan, kuliah luar, dan acara antarabangsa yang lain. Pensyarah program - kedua-dua ahli akademik sepenuh masa dan ahli-ahli undang-undang amalan dan komuniti perniagaan - boleh didekati dan bersedia untuk berkongsi pengalaman mereka dengan para pelajar dan memberi nasihat apabila diperlukan. Sebagai graduan sering ditekankan, kakitangan program didedikasikan untuk menyediakan sokongan pentadbiran dan peribadi yang kuat kepada para pelajar.

Lokasi

Hamburg

Bucerius Law School

Alamat
Bucerius Law School
Jungiusstraße 6

20355 Hamburg, Hamburg, Jerman
Telefon
+49 40 307060

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: