愛知産業大学

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ciri-ciri pendidikan sekolah swasta, di mana kebebasan pendidikan dihormati, ditunjukkan dengan menjalankan pendidikan berdasarkan tradisi unik dan falsafah pendidikan berdasarkan "semangat pendirian." Ciri itu juga menjadi alasan wujudnya sekolah swasta, yang berbeza dengan sekolah awam. Di愛知産業大学syarikat sekolah kami, pengembangan "sumber manusia yang dapat menyumbang kepada masyarakat" adalah asas asas pendidikan.

Untuk melaksanakan falsafah pendidikan asas "memupuk sumber manusia yang dapat menyumbang kepada masyarakat," kami akan menjalankan aktiviti pendidikan dengan dasar pendidikan "membudayakan sumber manusia dengan kecerdasan yang melimpah" dan "memupuk sumber manusia dengan hati yang ikhlas." Saya akan melakukannya.

"Kecerdasan yang melimpah" adalah kemampuan untuk membuat keputusan terbaik dengan pelbagai pengetahuan dan pendidikan mendalam, dan untuk tujuan itu, penting untuk bekerja secara aktif dalam segala hal dan tidak berusaha. "Hati yang jujur" adalah hati yang serius yang penuh dengan keikhlasan dan kasih sayang, dan untuk tujuan itu, kita mesti memperlakukan segalanya dengan ikhlas, terima kasih dari lubuk hati kita, dan bersikap sopan.

Seseorang yang dapat menyumbang kepada masyarakat adalah orang yang mempunyai "kecerdasan kaya" dan "hati jujur".

Kami percaya bahawa愛知産業大学dapat memberi sumbangan kepada masyarakat dengan memupuk sumber manusia dengan "akal yang kaya" dan "hati yang jujur" dalam semangat penubuhan.

Lokasi

Nishio

Alamat
12-5 Harayama, Oka-cho, Okazaki-shi, Aichi
Nishio, Prefektur Aichi, Jepun

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami