STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

KECANTIKAN UNTUK TANTANGAN DUNIA. ANDA PERCAYA?

Tentang kita

Konsep Unik sekolah berasal dari gabungan kuliah akademik dalam kursus dan mengerjakan projek-projek yang sahih dengan profesional dan pembekal. Semua togheter untuk menumbangkan dunia setiap hari, setiap jam.

- pemeriksaan tapak dan pengalaman di tapak - bersama dengan lawatan ke bengkel, makmal, kilang, dan kedai. Kursus ini mengambil kira keputusan penyelidikan akademik antarabangsa yang paling penting dengan kesaksian dari pereka dan arkitek terkenal di dunia. Hampir semua idea baru diilhamkan oleh karya seni dan seniman mereka. Di samping aktiviti saintifik dan praktikal yang kita baca bersama dan kita membincangkan teks tentang falsafah, artis, urusan semasa dan kecenderungan terkini dalam reka bentuk dan seni bina.

Firma kami adalah sebuah studio seni bina dan reka bentuk yang terletak di Florence. Kami memilih bandar besar ini kerana banyak sebab.

Pertama sekali, kerana lokasi pusat Florence membolehkan kami melawat, belajar dan bekerja di banyak bandar lain seperti Milan, Rom, dan Venice di mana kami telah membangun hubungan kerja sengit. Malah, lokasi geografi Florence menyediakan akses cepat dan mudah ke semua bahagian Itali.

Kedua, kerana Reka Bentuk Antarabangsa Itali berasal dari sini, di mana konteks sejarah yang paling menarik bertemu dengan visi masa depan.

Ketiga, kerana ia adalah kota yang paling emosional di Itali.

Selain itu, lokasi kami berada di "Via degli Artisti", daerah artis terkenal di bandar yang terkenal dengan sejarah pengeluaran seninya.

Khusus kursus kami ialah mereka menggabungkan pengajaran dan pengalaman kerja antarabangsa dengan ceramah teori.

Melalui pendekatan kerja praktikal dan lawatan bandar dengan reka bentuk di tapak, profesor kami mengajar pelbagai aspek yang terlibat dalam pembangunan projek-projek dalam reka bentuk (perabot dan pedalaman) dan seni bina.

PELAJARI, lakukan IT

Lokasi

Florence

Studium Architecturae Florence Design School

Telefon
+ 39 055 2692248

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami