LUISS Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

LUISS Business School , yang diiktiraf oleh EQUIS, adalah Sekolah Perniagaan dan Pengurusan LUISS Guido Carli University dan ia berpusat di Rome (Itali). Sekolah mengetuai pembangunan dan pertumbuhan individu dan syarikat. Ia melatih bakat yang akan dapat menggalakkan pertumbuhan sosial dan perniagaan dalam institusi kecil dan besar, menggabungkan semangat keusahawanan kepada kualiti yang tidak konvensional: kreativiti, dengan keupayaan untuk mencabar segala kesulitan.

Sama ada cita-cita anda terletak pada memulakan perniagaan atau mengubah organisasi besar, mengubah dunia anda atau mengubah dunia, LUISS Business School mempunyai hubungan dengan masa depan anda.

LUISS Business School didorong dan dikelilingi oleh inovasi , kreativiti dan peluang . Di sini anda akan belajar dari dan mempunyai akses kepada fakulti bertaraf dunia, penceramah tetamu dan pemimpin industri.

Sebuah kampus antarabangsa di tengah-tengah Rom (Itali). Tidak ada Tempat seperti Rom! LUISS Business School adalah sekolah perniagaan peringkat tinggi di bandar warisan dunia Rom (Itali), di mana keindahan, sejarah dan budaya menyediakan persekitaran yang luar biasa. Sekolah ini terletak di salah satu bahagian yang paling luar biasa, bersejarah dan artistik di Rom dan bangunannya mencerminkan suasana dan keindahan kota. Dengan sejarah dan budaya bandar yang kaya dan kreativiti perniagaan Itali, ada segala yang anda perlukan untuk pengalaman transformasi.

Pengalaman Sekolah Perniagaan di Atas 1% Di Seluruh Dunia

LUISS Business School memperoleh EQUIS-accreditation standard emas, memastikan anda mempunyai pengalaman pembelajaran yang berkualiti tinggi.

Etika, Tanggungjawab dan Kemampanan

Hab Etika, Tanggungjawab dan Kemapanan (ERShub) telah diwujudkan untuk memberi nilai kepada etika, tanggungjawab dan kelestarian dalam pendidikan pengurusan dan dalam tindakan ekonomi secara umum. ERShub menggalakkan idea bahawa pendekatan etika, bertanggungjawab, dan mampan dalam menjalankan perniagaan adalah penting untuk mencapai keputusan ekonomi yang signifikan dan tahan lama sambil membolehkan untuk mentafsirkan dinamik dunia hari ini dan cabaran global yang mencirikannya.

Merancang untuk Memulakan Perniagaan. Jika permulaan perniagaan itu menjadi tumpuan langkah karier anda yang seterusnya, Sekolah menyediakan akses kepada model pemodelan, perancangan dan peluang pendanaan bagi para pelajar apa yang menjadi usahawan.

Lokasi

Rom

LUISS Business School

Alamat
Via Nomentana,216
00162 Rom, Lazio, Itali
Telefon
+39 06 85 225 689

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami