Florence Classical Arts Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan di Florence pada tahun 2009 dari inspirasi Pengarah Rusia kami Molugova Nadezhda dan Akademisi, Akademi terletak secara strategik di bandar Florence Itali; tempat yang ideal di mana untuk belajar dan mengembangkan seni dan menjalani kehidupan di mana setiap hari mata ditangkap oleh keindahan sejarah seni Itali bersejarah, tempat di mana untuk hidup dan mengalami " dolce vita " yang benar.

Tempat ini merupakan sumber inspirasi yang pasti akan memberi manfaat kepada artis. Florence menawarkan persekitaran yang kaya dan merangsang untuk kajian seni dan kehidupan, pengalaman hidup yang hebat. Di sini anda berada dalam hubungan langsung dengan karya oleh banyak Sarjana yang hebat - antara mereka Michelangelo , Leonardo da Vinci , dan Botticelli , semuanya membuat nama mereka di kota ini. Di antara banyak galeri seni dan muzium, terdapat " Galeri Uffizi " dan " Pitti Palace " yang terkenal di dunia.

Bandar ini menawarkan kehidupan malam yang selamat dan selamat dan semua kedai fesyen pereka, sebilangan besar bar dan restoran. Akademi kami terletak di sekitar 20 minit berjalan kaki dari pusat , di kawasan yang sangat baik.

Kaedah Pengajaran kami dilahirkan 300 tahun yang lalu apabila seniman Rusia membangunkannya, yang diilhami terutamanya oleh Masters Itali dan Perancis dari zaman Renaissance dan kemudiannya . Pelbagai artis terkenal menyumbang kepada kaedah ini dan di antaranya: Repin , Surikov , Serov , Levitan , Vasnetsov , dan Kuindzhi .

Misi Akademi kami adalah untuk membina tradisi yang hebat dan membantu para pelajar untuk meneroka cara-cara baru, seperti yang dilakukan oleh pelukis " Avant-garde " yang pertama pada masa mereka. Ini bermakna mengekspresikan diri mereka dengan cara yang baru melalui pemahaman mendalam tentang teknik, yang diperoleh melalui pendekatan akademik yang bersepadu.

Profesor kami adalah artis mahir yang lulus dari akademi terkemuka Rusia. Kami mempunyai persekitaran yang sangat mesra di mana pelajar dikehendaki bekerja secara intensif tetapi dengan profesor kami sentiasa bersedia untuk mendengar, membimbing dan menggalakkan.

Oleh kerana pengalaman mereka, mereka dapat membantu para pelajar dengan membantu mereka untuk menyatakan potensi mereka dan menjadi artis profesional, yang bekerja pada mata pelajaran sebagai Lukisan , Lukisan , Anatomi , Komposisi , Kromatika , Perspektif dan Sejarah Seni .

Lokasi

Florence

Alamat
Via Giuseppe Galliano, 78
50144 Florence, Tuscany, Itali

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami