Baca keterangan rasmi

Mengenai Ca 'Foscari

Pada mulanya ditubuhkan sebagai sekolah perniagaan pertama di Itali pada tahun 1868, Ca 'Foscari University of Venice kini merupakan institusi multidisiplin yang menawarkan pelbagai program pengajian dalam bidang ekonomi dan pengurusan, bahasa asing, kemanusiaan dan sains, dan ia telah menjadi salah satu negara universiti terulung. Ca 'Foscari mempunyai pelajar pelajar 20,000 siswazah dan 4,000 pelajar siswazah, dan mempunyai lebih daripada 1,000 pelajar asing setiap tahun.

Terima kasih kepada lokasinya di pusat bersejarah Venice yang mengagumkan, universiti ini menyediakan peluang unik dan memberi ganjaran untuk mengkaji dan menjalankan penyelidikan di salah satu bandar paling indah di dunia, yang mewakili konteks di mana tradisi kebudayaan dan inovasi intelektual bersatu.

Dengan reputasi untuk kecemerlangan dalam penyelidikan, ia telah memperoleh lebih banyak geran Marie Curie yang diminati oleh EU daripada mana-mana institusi Itali yang lain dalam beberapa tahun kebelakangan ini, dan dalam ranking subjek QS 2018, Ca 'Foscari adalah antara 150 universiti terkemuka dunia untuk Bahasa Moden, dalam 200 teratas untuk Ekonomi

Universiti ini juga memupuk pengalaman pembelajaran yang menyeluruh menerusi penyediaan khidmat pelajar dan pelbagai aktiviti sukan dan persatuan pelajar.

Lokasi

Universiti Ca 'Foscari terletak di bandar Venice yang terkenal di dunia, sebuah pusat bandar yang unik yang terletak di sebuah lagun di pantai utara-timur Itali yang bersambung terus ke Laut Adriatik.

Venice adalah sebuah bandar di timur laut Itali dan ibu kota rantau Veneto. Ia dibina di atas kepulauan yang terletak di lagun cetek yang terdiri daripada lebih dari 100 pulau yang dihubungkan oleh footbridges. Sejak terusan mengambil tempat jalan, orang bergerak di sekitar bandar dengan berjalan kaki dan dengan bot. Malah, Venice adalah bandar bebas kereta moden di Eropah yang terbesar di Eropah.

Bandar ini disifatkan oleh banyak seni bina dan seni bersejarah yang menakjubkan kerana Republik Venice bersejarah merupakan pelabuhan perdagangan yang berkembang maju dan kuasa maritim utama semasa Zaman Pertengahan dan Renaisans, jadi beberapa laman web ini termasuk dalam senarai Tapak Warisan Dunia UNESCO .

Sebagai tambahan kepada masa lalu yang berwarna-warni, bagaimanapun, Venice memiliki masa kini yang bersemangat, karena ia terus menjadi pusat seni dan budaya kontemporer.

Hidup di pusat bersejarah Venice bermakna hidup gaya hidup yang sedar alam sekitar. Oleh kerana keperluan untuk berjalan-jalan di kebanyakan tempat, ruang awam di bandar menjadi hab sosial. Sebenarnya, salah satu saat yang paling dinanti-nantikan di hari pelajar Venesia adalah aperitivo yang disebut di campo , atau aperitif luar: dari petang hingga ke petang, kawasan seperti Campo Santa Margherita dan Erbarìa di Rialto menjadi tempat di mana orang berkumpul untuk bersembang dan mendengar muzik semasa mereka minum spritz dan makan cicchetti - aperitif tempatan tradisional dan makanan ringan yang Venice terkenal.

Pengalaman Kajian

Tawaran kajian Ca 'Foscari University of Venice terbahagi kepada 8 Jabatan yang bertanggungjawab untuk aktiviti penyelidikan dan pengajaran Sarjana Muda dan Sarjana, 3 sekolah dan Collegio Internazionale (Kolej Antarabangsa) yang berprestij. Tiga struktur lain wujud bersama-sama:

· Sekolah Siswazah Ca 'Foscari, yang menyelaras Doktor Falsafah Penyelidikan (PhD);

· Ca 'Foscari Challenge School, yang menganjurkan Program Profesional Guru (tahap 1 dan ke-2) dan peluang lain untuk pendidikan eksekutif;

· Sekolah Ca 'Foscari untuk Pendidikan Antarabangsa, yang mempromosikan kursus musim panas dan musim luruh yang intensif, program orientasi, program tahun asas dan aktiviti ekstrakurikuler lain untuk pelajar Itali dan antarabangsa.

Didedikasikan untuk menyediakan pelajar dengan pendidikan yang merangsang, berdaya saing dan canggih, Ca 'Foscari telah mencipta rangkaian akademik universiti rakan kongsi luas yang merangkumi dunia, dan sebagai hasilnya, ia menawarkan pelbagai gelar sarjana muda dan sarjana dan bersama dan mempunyai lebih daripada 700 perjanjian pertukaran antarabangsa yang aktif. Akibat dedikasi Universiti untuk memupuk komuniti akademik antarabangsa, Ca 'Foscari juga menawarkan sebilangan besar program pengajaran yang diajar dalam bahasa Inggeris.

Program ijazah Sarjana Muda dalam:

· Pengurusan Digital

· Falsafah, Pengajian Antarabangsa dan Ekonomi

· Pentadbiran perniagaan (Kurikulum Pengurusan dan Pengurusan Perniagaan)

· Ekonomi dan Perniagaan (Ekonomi, Pasaran dan Kurikulum Kewangan)

Program ijazah Sarjana dalam:

· Pembangunan dan Keusahawanan Global

· Sains Pemuliharaan dan Teknologi untuk Warisan Budaya

· Hubungan Antarabangsa Perbandingan (Kurikulum Hubungan Antarabangsa dan Salib Budaya)

· Sains Komputer

· Ekonomi dan Kewangan (Ekonomi-Kurikulum Kurikulum / Kewangan QEM)

· Sains Alam Sekitar (Kurikulum Perubahan Alam Sekitar Global)

· Bahasa dan Kesusasteraan Eropah, Amerika dan Postcolonial (Kurikulum Kajian Amerika / Kurikulum Bahasa Inggeris)

· Pengurusan

· Sains Bahasa (Kurikulum Sains Bahasa)

· Sains dan Teknologi Bio dan Nanomaterials;

· Kimia dan Teknologi Lestari (Alam Sekitar, Kurikulum Kimia Berkelanjutan dan Teknologi)

Untuk mendapatkan gambaran umum mengenai semua Program Ijazah (baik bahasa Itali dan bahasa Inggeris), lawati halaman ini

Kemudahan Pelajar dan Perkhidmatan

Kampus utama Ca 'Foscari terletak di tengah pusat bersejarah di Venice, tetapi ia juga mempunyai kampus tambahan di tanah besar. Ia menawarkan pelajar menggunakan 6 perpustakaan, Sekolah untuk Pendidikan Antarabangsa, Sekolah Cabaran Pascasiswazah dan pusat pengajian bahasa. Ia juga mempunyai ruang pameran, teater, pusat sukan dan kantin.

Ca 'Foscari membantu pelajar sepanjang kerjaya universiti mereka dengan menawarkan pelbagai pinjaman, geran dan bursaries melalui Pejabat Bantuan Kewangan. Sokongan buatan dibuat untuk pelajar antarabangsa, pelajar yang bekerja dan pelajar kurang upaya.

Unit Selamat Datang Antarabangsa menawarkan pelbagai perkhidmatan untuk penerima manfaat antarabangsa, seperti panduan dan bantuan untuk prosedur pendaftaran, pengiktirafan kelayakan akademik, proses permohonan visa, permit kediaman, perkhidmatan pelajar, isu kesihatan dan pengangkutan.

Beasiswa

Untuk memperkukuhkan kehadiran pelajar antarabangsa dan memperkayakan komuniti globalnya, Ca 'Foscari menawarkan bantuan kewangan pelajar berbakat antarabangsa dalam dua bentuk:

• pengecualian yuran tuisyen - pengecualian penuh dari pembayaran tuisyen dan yuran universiti

• beasiswa satu kali sebanyak 5,000 EUR / setiap satu

Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web

Penginapan:

Pejabat Perumahan Ca 'Foscari adalah perkhidmatan untuk pelajar Itali dan antarabangsa, penyelidik, profesor dan kakitangan pentadbiran yang datang untuk belajar atau bekerja di Ca' Foscari. Ia menawarkan maklumat dan kenalan yang berguna untuk mencari penyelesaian penginapan yang sesuai dan mudah di Venice dan di kawasan berdekatan.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web .

Unit Selamat Datang

Unit Selamat Datang menawarkan pelbagai perkhidmatan yang didedikasikan untuk pelajar antarabangsa dan fakulti, seperti panduan / maklumat mengenai dan bantuan dengan pengiktirafan kelayakan akademik, proses permohonan visa dan prosedur pendaftaran. Ia juga menyediakan maklumat umum mengenai perkhidmatan pelajar universiti, bantuan kewangan, perumahan, perkhidmatan kesihatan dan pengangkutan.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web .

Pusat Bahasa

Pusat ini menyediakan kursus bahasa asing dalam bahasa Inggeris, Perancis, Rusia, Sepanyol dan Jerman di pelbagai peringkat.

Kantin

Universiti ini mempunyai kantin di banyak lokasi, baik di pusat bersejarah Venice dan di kampus daratan di Mestre, Marghera dan Treviso.

Peluang pergerakan keluar

Terima kasih kepada lebih 650 perjanjian kerjasama antara universiti antarabangsa dan Ca 'Foscari, anda boleh menghabiskan masa belajar di luar negara di lebih dari 70 Negara di seluruh dunia . Pejabat Antarabangsa menggalakkan pergerakan keluar pelajar Ca 'Foscari dengan mengambil bahagian dalam program mobiliti antarabangsa yang terkemuka, membangun hubungan dengan universiti dan syarikat tuan rumah asing, dan menyediakan insentif untuk penyertaan oleh semua ahli komuniti universiti.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web

Sokongan Kerjaya

Pejabat Kerjaya mengatur penempatan kerja dan penempatan kerja di Itali dan luar negeri, ia juga mengadakan pameran kerjaya, pemanduan perekrutan dan bengkel untuk membantu para pelajar semasa dan siswazah baru-baru ini memperoleh kemahiran profesional yang mereka perlukan untuk menjadi kompetitif di pasaran kerja.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web .

Hari Kerjaya

Hari kerjaya merupakan acara penuh hari yang didedikasikan untuk perekrutan di mana siswazah dan siswazah baru-baru ini dapat memenuhi pengurus syarikat-syarikat yang mengambil bahagian dan mengenal dunia kerja. Pelajar dapat melawat syarikat-syarikat, mengedarkan CV mereka, mengambil bahagian dalam temu bual dan memperoleh maklumat tentang peluang profesional dan pilihan kerjaya yang terbuka kepada mereka. Hari Kerjaya juga melibatkan pelbagai bengkel, seminar dan persembahan syarikat.

Kehidupan seorang pelajar

Beberapa universiti lain menawarkan peluang untuk belajar dan menjalankan penyelidikan di salah satu bandar paling indah di dunia. Di Ca 'Foscari, tradisi kebudayaan dan inovasi intelektual dapat berkumpul.

Belajar di Ca 'Foscari menyediakan peluang untuk belajar dan tinggal di sebuah bandar yang sangat unik, di mana anda boleh bersiar-siar selama berjam-jam dan juga menikmati tersesat, mempunyai Spritz di salah satu dataran indah Venice, melawat muzium dan pameran yang terkenal di dunia, perjalanan dengan menaiki bot melalui pulau kecil lagun, menikmati pantai Lido dan rasa makanan yang enak.

Universiti juga menganjurkan banyak acara kebudayaan untuk membawa pelajar dan kakitangan bersama-sama di sebuah bandar yang tidak seperti yang lain, tempat yang lalu memenuhi inovasi dan dahaga anda untuk pengetahuan dirangsang oleh pelbagai inisiatif. Hidup di Venice adalah seni, seni bina, pembangunan, penyelidikan, perhatian kepada alam sekitar dan penemuan tradisi kuno dan budaya yang berbeza.

Selain itu, Ca 'Foscari menjamin para pelajar pengalaman pembelajaran yang serba lengkap melalui penyediaan pelbagai aktiviti sukan dan persatuan pelajar:

· Rangkaian Pelajar Erasmus (ESN) - Dengan lebih daripada 12,000 ahli dari 36 negara, Rangkaian Pelajar Erasmus menyokong dan menggalakkan rangkaian antarabangsa dengan menyediakan pelajar peluang untuk pemahaman budaya dan pembangunan diri mengikut prinsip pelajar membantu pelajar.

· Pusat Sukan Universiti (CUS) - CUS menawarkan peluang kepada para pelajar untuk berpartisipasi dalam pelbagai sukan berkat kemudahannya di pusat bersejarah Venice.

· Radio Ca 'Foscari - Dibuat oleh pelajar-pelajar Ca' Foscari, stesen radio dalam talian universiti adalah cara komunikasi yang sangat popular. Pelajar yang menarik dapat mengambil bahagian dalam operasinya berdasarkan kemahiran dan pengalaman masing-masing.

· Choir dan Orkestra Universiti - Selama lebih dari dua puluh lima tahun, koir dan orkestra Ca 'Foscari telah menawarkan peluang kepada pelajar untuk meneroka dan memupuk kecintaan mereka terhadap muzik. Repertoar kumpulan berubah dari tahun ke tahun dan berkisar dari zaman pertengahan hingga kepingan kontemporari.

· Shylock University Theatre Centre (CUT) - Shylock adalah persatuan kebudayaan yang bertujuan mempromosikan inovasi seni-teknis dalam bidang tayangan teater. Ia menganjurkan bengkel latihan dan eksperimen, menganjurkan lawatan ke pameran dan pameran, dan menjalankan projek penyelidikan dan pengeluaran.

Kenalan

· Alamat e-mel recruiting@unive.it

· Facebook

· Twitter

· Instagram - kehidupan pelajar di Venice

· Instagram - Laman Rasmi Ca 'Foscari

· LinkedIn

· YouTube

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Ca' Foscari University of Venice

ITES adalah kursus yang unik di Itali yang menawarkan laluan yang mengintegrasikan kemahiran terjemahan, kemahiran tafsiran dan gabungan bahasa Cina ke bahasa Inggeris da ... [+]

Program Ijazah Sarjana ITES bertujuan untuk membentuk profesional yang diberi kemahiran linguistik khusus dalam bidang mentafsir dan penterjemahan, sama ada khusus atau sastera, yang membolehkan mereka menggunakan teknik dan alat informatik untuk terjemahan dibantu. Bahasa pembelajaran adalah bahasa Cina standard, dengan gabungan bahasa Cina-bahasa Inggeris dan Cina-Itali; Tambahan pula, pemahaman tentang bahasa Kantonis pada tahap asas diperlukan. Kajian terjemahan, difahami bukan sahaja sebagai komunikasi tetapi juga sebagai bentuk pengantaraan utama, menghadapi topik linguistik / sastera dan sosio-budaya yang paling berbeza, dari sudut pandang antarbudaya dan perbandingan.... [-]

Itali Venice
Oktober 2019
English,Cina,Itali
Sepenuh masa
2 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ca' Foscari University of Venice

Kursus ini memberikan kemahiran untuk memajukan anda dalam bidang bahasa, kesusasteraan, dan budaya di negara pasca-kolonial Eropah dan Amerika, dan dibahagikan kepada ku ... [+]

Program ijazah Sarjana ini memberikan pengetahuan lanjutan tentang bahasa, kesusasteraan dan budaya negara-negara Eropah, Amerika dan postkolonial, yang mempromosikan perspektif lintas budaya dalam latar belakang yang solid dalam kemanusiaan.

Bahasa yang tersedia: Albania, Anglo-Amerika, Czech, Inggeris, Perancis, Jerman, moden Yunani, Poland, Portugis dan Brazil, Romenia, Rusia, Serbo-Kroasia, Sepanyol.

Kurikulum tersedia:

Literatur dan Budaya. Sub-kurikulum yang disediakan adalah:Kajian Amerika;Pengajian Bahasa Inggeris;Pengajian Perancis;Pengajian Jerman;Kajian Iberian;Kajian Slavik dan Balkan.Pengajian Sastera dan Budaya Bahasa Inggeris dan Amerika. Sub-kurikulum yang disediakan adalah:Pengajian Sastera;Pengajian Budaya (ijazah Bersama).Estudios Ibéricos e Iberoamericanos (ijazah berganda).Master européen en Etudes Françaises et Francophones (dua gelaran).... [-]
Itali Venice
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ca' Foscari University of Venice

Kursus ini menawarkan tiga kurikulum untuk mengasah pengetahuan ekonomi dan kewangan anda: satu kursus dalam ekonomi kuantitatif yang diajar sepenuhnya dalam bahasa Ingge ... [+]

Program Ijazah Sarjana ini bertujuan untuk mewujudkan profesional yang mempunyai kepakaran dalam bidang utama ekonomi dan kewangan dan asas undang-undang teori dan kuantitatif pepejal. Terdapat tiga bidang pengkhususan utama, dua diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris. Kurikulum Ekonomi - QEM (mengajar bahasa Inggeris) memberi tumpuan kepada tema ekonomi, kuantitatif dan undang-undang. Pelajar memilih kurikulum ini boleh menyertai program Erasmus Mundus (QEM). Kurikulum khusus dalam bidang kewangan (satu yang diajar dalam bahasa Itali, satu dalam Bahasa Inggeris) bertujuan untuk melengkapkan pelajar dengan kecekapan di pasaran kewangan, di bidang utama pengantaraan kewangan (kredit, kewangan, perbendaharaan, sekuriti, organisasi, perancangan dan kawalan ), pengurusan pelaburan kewangan dan pengukuran dan pengurusan risiko kewangan, perundingan kewangan dan insurans, skim perlindungan pelengkap dan pengurusan dana pencen, pengurusan proses dalaman dan pentadbiran bank dan perantara kewangan secara amnya.... [-]

Itali Venice
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ca' Foscari University of Venice

Kursus ini unik untuk Itali kerana kajiannya mengenai Hubungan Antarabangsa berkaitan dengan bahasa dan budaya asing, undang-undang dan ekonomi antarabangsa. Anda akan te ... [+]

Program Gelar Sarjana dalam hubungan internasional Perbandingan terlibat dalam kajian linguistik dan budaya Eropa, serta Eropa Timur, Asia, dan dunia Atlantik yang khas dari tradisi Ca 'Foscari dan, dalam pengertian ini, merupakan tawaran unik di Italia untuk kajian hubungan antarabangsa yang berkaitan dengan bahasa dan budaya asing, hak-hak dan ekonomi antarabangsa. Pelajar akan dapat mengkaji isu-isu sebenar melalui kajian disiplin khusus yang berkaitan dengan kawasan budaya dan geopolitik yang berbeza dengan tumpuan khusus di Amerika, Mediterranean, Eropah Timur, Asia, dan politik mereka untuk pembangunan ekonomi sepadan dengan banyak laluan belajar.

Kursus ini menyediakan latihan linguistik, undang-undang dan ekonomi yang kukuh kepada semua pelajar serta kajian perbandingan mendalam dalam bidang politik, budaya, geografi dan sosiologi melalui program pengajian di kawasan geopolitik tertentu.... [-]

Itali Venice
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ca' Foscari University of Venice

Program Sarjana ini melatih ahli kimia profesional yang mampu mengembangkan idea-idea asal dan merancang proses baru dalam bidang penyelidikan atau dalam konteks penerapa ... [+]

Program Ijazah Sarjana ini menyediakan pelajar-pelajar Sarjana dengan latihan saintifik yang mendalam dan pemahaman yang kukuh tentang aspek-aspek awal, kedua-dua eksperimen dan teori, bidang bidang kimia. Tokoh profesional yang dibentuk oleh pelajar adalah ahli kimia berkemahiran tinggi yang dapat menguraikan dan menggunakan idea asal, sama ada dalam konteks penyelidikan atau persekitaran aplikatif / perindustrian. Khususnya, pelajar akan dapat memproses dan mengkaji reaksi atau proses baru, untuk menjalankan sintesis sebatian baru, dan mengikuti analisis produk dan bahan kimia - sama ada dengan teknik instrumental yang paling maju, atau melalui analitik yang inovatif dan kompleks kaedah - dan menghasilkan hasil yang menggunakan alat pemprosesan data yang kritikal yang dikumpulkan dan yang ada dalam kesusasteraan, dengan menggunakan pengetahuan dalam persekitaran kerja yang berbeza dengan perhatian khusus terhadap kesesuaian alam sekitar proses.... [-]

Itali Venice
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ca' Foscari University of Venice

Ditawarkan bersama dengan Universiti Paul-Valéry of Montpellier (UPVM) dan dengan kerjasama Université de Strasbourg, Sousse dan Meknès, Kursus Ijazah Sarjana Melintasi M ... [+]

Kursus Master Melintasi Mediterranean: ke arah Pelaburan dan Integrasi (MIM) menawarkan pengetahuan yang mendalam mengenai negara-negara di pantai selatan Mediterranean dan interaksi mereka dengan Eropah kontemporari. Dalam tempoh dua tahun kursus ini akan menyediakan kemahiran interdisipliner teori yang berkaitan dengan kajian penghijrahan di wilayah Mediterranean dan pengantaraan intercultural, kemahiran histo-sosial, kualitatif dan analisis kuantitatif, teknik penyelidikan dalam bidang analisis dan data yang dikumpul.

Kursus ini dianjurkan bersama dengan l'Université Paul-Valéry 3 Montpellier (UPVM), dan dengan kerjasama Universiti Strasbourg, Sousse dan Meknès.... [-]

Itali Venice
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ca' Foscari University of Venice

Program ijazah dalam Pengurusan ini membolehkan anda memperoleh ijazah untuk memperkenalkan anda kepada organisasi awam dan swasta yang berurusan dengan keadaan apa saja ... [+]

Kursus Ijazah Sarjana dalam Pengurusan bertujuan untuk membuat pakar dalam Pengurusan organisasi Awam dan Swasta yang berhadapan dengan masalah dan peluang yang ditentukan oleh transformasi yang mendalam pada adegan ekonomi di peringkat kebangsaan dan antarabangsa. Kursus ini membina pengetahuan dan kemahiran tertentu dalam bidang Pengurusan melalui pengajaran inovatif yang secara aktif melibatkan pelajar, membandingkannya dengan pemain utama dalam dunia perniagaan dan dengan institusi tempatan. Bergantung kepada kurikulum yang dipilih oleh pelajar, kursus ini menyediakan dan memperdalam aspek perancangan strategik syarikat yang terlibat dalam proses pembukaan di peringkat antarabangsa, pengurusan pentadbiran, perancangan sistem dan sistem kawalan perniagaan antarabangsa, atau pengurusan dasar pengedaran, komunikasi dan inovasi produk yang mampu untuk memanfaatkan peluang yang ditawarkan oleh senario ekonomi di mana organisasi dipanggil untuk beroperasi.... [-]

Itali Venice
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ca' Foscari University of Venice

Kursus ini menawarkan pelajar bahasa asing yang terpilih, dipilih dari bahasa-bahasa berikut: Bahasa Albania, Arab, Czech, Inggeris, Perancis, Jerman, Bahasa Itali (LIS, ... [+]

Program Ijazah Sarjana membangunkan pemahaman linguistik dan budaya lanjutan mengenai bahasa asing yang dipilih dan keupayaan untuk berinteraksi dengan kumpulan penyelidikan multidisiplin dan pelbagai budaya. Menurut program yang dipilih, pelajar akan dapat mengkaji secara mendalam: evolusi bersejarah diakronik bahasa yang dipilih (kaedah philological / informatic untuk penafsiran dan penyuntingan teks); tema dan alat didaktik untuk mengajar bahasa Itali sebagai bahasa asing dan bahasa asing ke bahasa Itali; alat linguistik untuk analisis halangan kepada bahasa dan pemerolehan linguistik dalam kes-kes pekak; analisis bahasa rasmi; bahasa, kesusasteraan dan kesusasteraan dalam pelbagai peringkat perkembangan mereka.... [-]

Itali Venice
Oktober 2019
English,Itali
Sepenuh masa
2 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ca' Foscari University of Venice

Program Ijazah Sarjana ini menyediakan mereka yang berminat dengan teknologi nano yang mempunyai pendidikan multidisiplin yang kuat dalam sains, kimia dan biologi bahan, ... [+]

Program Ijazah Sarjana ini bertujuan untuk menyediakan graduan dengan pendidikan pelbagai disiplin yang mantap dalam fizik, kimia dan biologi, dan keupayaan untuk memegang jawatan yang bertanggungjawab dalam pengurusan proses kompleks seperti perancangan, sintesis dan pencirian bahan, sifat biologi juga. Aktiviti pendidikan termasuk aktiviti teoretikal dan makmal yang berkaitan dengan penyediaan dan pencirian bahan bio- dan nano. Khususnya, ciri-ciri kimia, sifat dan kaedah penyediaan bahan berstruktur nano, serta aplikasi mereka, akan disiasat.

Mengenai Program IjazahKeperluan dan aplikasiTahap kelayakan

Program Ijazah Sarjana

Bahasa pengajaran

Bahasa Inggeris

Profil pekerjaan... [-]
Itali Venice
Oktober 2019
English,Bahasa Arab,Cina,Jepun
Sepenuh masa
2 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ca' Foscari University of Venice

Program ijazah Sarjana ini melatih para ahli dalam pemuliharaan warisan budaya dengan pengetahuan ilmiah disiplin yang kuat (kimia, fizik, biologi, sains komputer, geolog ... [+]

Program ijazah sarjana melatih saintis pemuliharaan yang bekerja dalam pemuliharaan warisan bersejarah bersejarah, dengan pendidikan interdisiplin yang kuat termasuk kimia, fizik, biologi, sains komputer dan geologi serta teknologi inovatif untuk pemuliharaan artefak, yang akan dapat berinteraksi dengan pakar dari bidang lain yang terlibat dalam proses pemuliharaan.

Siswazah akan dapat merekabentuk dan menggunakan teknologi baru untuk pemulihan, untuk membangunkan projek-projek pencegahan dan menjalankan siasatan terhadap artifak.

Mengenai Program IjazahKeperluan dan PermohonanTahap kelayakan

Program ijazah sarjana

Bahasa pengajaran

Bahasa Inggeris

Profil pekerjaan... [-]
Itali Venice
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ca' Foscari University of Venice

Bagi pelajar yang mempunyai latar belakang sekolah kurang dari 12 tahun, atau ingin mendapatkan kredit dalam mata pelajaran tertentu atau ingin meningkatkan kebolehan mer ... [+]

Kami menawarkan program Tahun Persediaan Universiti selama tiga tahun (program Yayasan) yang bertujuan untuk menyediakan latar belakang yang mantap dalam persiapan pengajian mereka di Universiti di Itali. Setiap program menawarkan trek kajian tematik yang digabungkan dengan komponen bahasa dan direka untuk pelajar yang datang dari seluruh dunia.

Tahun Asas

Tahun Yayasan Ca 'Foscari direka untuk memberi para pelajar antarabangsa peluang untuk memperkuat latar belakang akademik mereka sebelum memulakan gelar sarjana dalam bahasa Inggeris di Universiti di Itali. Program ini menawarkan kursus bahasa Inggeris, pengantar sejarah Itali dan umum Eropah, serta pengenalan asas kepada disiplin utama kajian masa depan. Permohonan untuk tahun akademik 2019/2020 akan dibuka pada awal tahun 2019.... [-]

Itali Venice
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
1 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

Ca' Foscari University of Venice

Program Ijazah Sarjana menyediakan kelayakan dan pengkhususan tinggi dalam bidang berikut: penggunaan metodologi penyiasatan dan reka bentuk operasi pemulihan dan pemulih ... [+]

Program Ijazah Sarjana menyediakan kelayakan dan pengkhususan tinggi dalam bidang berikut: penggunaan metodologi penyiasatan dan reka bentuk operasi pemulihan dan pemulihan alam sekitar; penilaian sumber alam sekitar; pengurusan serantau dan perancangan dan sistem marin pesisir; penilaian dan pengurusan isu perubahan iklim dan dinamik sistem Bumi, teknologi faedah alam sekitar dan produk dan proses yang bersih. Pelajar digalakkan dan disokong dalam menjalankan kursus ini untuk membangunkan latihan dalam bidang profesional tertentu.

Availables ijazah bersama / Double:

Ijazah Bersama dalam Pembangunan Mapan

Kurikulum tersedia:

Kawalan dan Pemulihan Alam SekitarPerubahan Alam Sekitar GlobalPenilaian dan Pengurusan Sistem PersekitaranMengenai Program IjazahKeperluan dan PermohonanTahap kelayakan... [-]
Itali Venice
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ca' Foscari University of Venice

Bahasa Inggeris ini mengajar Program Ijazah Sarjana menawarkan spektrum pengetahuan dan kemahiran yang luas mengenai kaedah, alat dan teknologi yang membolehkan untuk men ... [+]

Program Ijazah Sarjana ini diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris dan menawarkan spektrum pengetahuan dan kemahiran yang luas mengenai metodologi, alat dan teknologi untuk:

Mengurus dan menganalisis sejumlah besar data menggunakan statistik dan pembelajaran mesin;Reka bentuk perisian dipercayai dengan fokus pada keselamatan, ketepatan dan prestasi.

Kedua-dua kurikulum ini menumpukan kepada sektor industri yang semakin berkembang dan perkhidmatan Itali dan antarabangsa seperti Big Data

Kurikulum tersedia:

Pengurusan Data dan AnalisisKetergantungan Perisian dan Keselamatan SiberMengenai Program IjazahKeperluan dan PermohonanTahap kelayakanProgram Ijazah SarjanaBahasa Pengajaran... [-]
Itali Venice
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
Dorsoduro 3246
30123 Venice, Veneto, Itali
Telefon
false
Alamat
Via Sile 41, 31056 Roncade (TV)
31056 Ca' Tron, Veneto, Itali
Telefon
false