Il Sole 24 ORE Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

24 ORE Business School telah membangunkan latihan perniagaan yang inovatif dan khusus dan program pembangunan profesional yang bertujuan untuk membantu graduan baru-baru ini hanya permulaan kerjaya mereka untuk memperoleh pengetahuan dan kemahiran baru, dan juga pengurus yang matang dan profesional yang perlu mengemas kini kemahiran sedia ada atau membangunkan bidang baru kepakaran . Program ini direka untuk individu yang bekerja di sektor awam dan swasta.

Memberi tumpuan kepada pelbagai keperluan pengurus muda dan profesional, kurikulum sentiasa dikemaskini untuk mengambil kira trend perniagaan terbaru. Penerbit yang berpengalaman dengan latar belakang pendidikan mengenal pasti topik-topik utama, menetapkan dalam gerakan dialog yang kaya di antara pakar-pakar, wartawan dan lebih daripada 6000 pengurus yang mengambil bahagian setiap tahun. Sole 24 ORE program Pendidikan bertujuan untuk menyediakan asas yang konkrit dalam bidang ekonomi, kewangan dan pengurusan.

Sole 24 ORE program Pendidikan termasuk:

  • Acara Tahunan - Darjah Khas Sarjana - Master Executive - Kursus dan Persidangan - E-pembelajaran - dalam rumah pendidikan - Pembangunan Profesional

The Business School tawaran:

Program Sarjana sepenuh masa yang menggabungkan pengalaman kerja yang diperolehi melalui latihan yang menyediakan pelajar muda dengan kelebihan yang lebih kompetitif untuk memasuki tenaga kerja di peringkat yang lebih tinggi daripada kelayakan dan kepakaran.

The Executive24 Master direka bagi pengurus sibuk dan usahawan yang mesti mengimbangi tanggungjawab kerjaya mereka dengan keperluan mereka untuk pembelajaran berterusan dalam dunia yang dinamik. Pembelajaran silih program jarak dengan sesi di kampus untuk membolehkan satu pengalaman pendidikan yang lebih fleksibel.

The Master24 direka untuk pelajar-diri dan adalah berdasarkan kepada formula inovatif pembelajaran jarak jauh yang mengambil kesempatan daripada kelas multimedia yang merangkumi akses dan interaksi dengan pakar-pakar.

Peserta dalam program pendidikan mempunyai akses kepada harta yang banyak Sole 24 ORE yang berkualiti tinggi, sumber multimedia.

Fakulti termasuk pakar Itali dan antarabangsa yang berkelayakan yang mempunyai pengalaman baik dalam bidang masing-masing dan juga di dalam kelas. Mereka menggunakan pendekatan pragmatik yang berorientasikan ke arah keperluan profesional perniagaan.

150 biasiswa kepada pelajar.

Sekolah Perniagaan sentiasa memberikan tumpuan khusus dalam membangunkan dan mengekalkan hubungan yang kukuh dengan beberapa syarikat-syarikat yang paling penting dan firma perunding di Itali dan di seluruh dunia. Kami sedang bekerjasama dengan lebih daripada 600 rakan-rakan perniagaan yang dihormati di peringkat antarabangsa. Rangkaian ini membolehkan Sole 24 ORE untuk mengintegrasikan realiti perniagaan ke dalam program-program latihan, dengan itu menyediakan aplikasi pepejal dan praktikal untuk pembelajaran.

Platform e-pembelajaran Sole 24 ORE ini membolehkan pelajar untuk berkongsi dokumen, mesej dan mewujudkan sebuah masyarakat.

Latihan adalah merupakan sebahagian daripada program Sarjana dan mewakili satu peluang penting bagi graduan untuk memasuki pasaran buruh. Rangkaian panjang kenalan dari sektor korporat, profesional dan kewangan, ditambah pula dengan persiapan yang disediakan oleh program Sarjana, memberikan para pelajar peluang untuk memasuki firma penting dalam kedua-dua Itali dan di luar negara.

Penempatan kerjaya berikut apabila berjaya menyelesaikan program Sarjana dan terdiri daripada pemohon yang layak memperkenalkan kepada organisasi, yang hampir sama resumes pelajar (resume) dengan keperluan firma. Matlamatnya adalah untuk memastikan graduan mendapat pengalaman yang relevan dan bermakna yang akan membolehkan mereka untuk meneruskan pembangunan kerjaya mereka.

Lokasi

Milan

Il Sole 24 ORE

Alamat
GRUPPO 24ORE Via Monte Rosa 91
20149 Milan, Lombardy, Itali
Telefon
+39 02 30221

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami