National College of Ireland

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke National College of Ireland di mana kami menawarkan berpusatkan pelajar pengalaman pembelajaran yang tersendiri, melalui kami kampus state-of-the-art di tengah-tengah Di Dublin pusat perniagaan bertenaga antarabangsa dan seluruh rangkaian kampus negara. Pada NCI kami telah membangunkan teknologi pengajaran dan pembelajaran yang inovatif yang direka untuk menyokong pelajar yang memulakan pendidikan di semua peringkat dalam kehidupan dan kerjaya mereka. Sama ada anda memulakan pendidikan ketiga peringkat untuk kali pertama atau meneruskan pendidikan anda, anda akan mendapati persekitaran yang menyokong di mana untuk belajar. Bagi kebanyakan pelajar, peralihan kepada pendidikan peringkat ketiga boleh menjadi salah satu yang mencabar; Walau bagaimanapun model pengajaran kumpulan kecil kami dengan akses mudah ke fakulti dan perkhidmatan sokongan pelajar kita aktif bekerja bersama-sama untuk memastikan bahawa setiap pelajar mempunyai peluang yang terbaik untuk berjaya.

Kami percaya dalam potensi yang tidak terhad pelajar-pelajar kita dan kita berbangga melihat pelajar kita menyedari potensi mereka dan melebihi harapan walaupun mereka sendiri. Kami memahami bagaimana pendidikan boleh mengubah kehidupan, bagaimana ia boleh memberi kuasa, mempercepatkan kerjaya dan membuka peluang-peluang baru.

NCI menawarkan pendidikan yang menyokong pelajar dalam perkembangan intelek mereka serta pembangunan sosial dan sebagai sebuah institusi ia menggalakkan kewarganegaraan aktif di seluruh kolej. NCI pengajaran menggabungkan biasiswa akademik dan pengetahuan teori dengan perniagaan dan pengamal pengalaman masyarakat untuk menyampaikan pembelajaran berasaskan amalan yang berasaskan konteks dunia sebenar.

Kenyataan Misi Untuk mengubah kehidupan melalui pendidikan.

Penyata Wawasan IKN akan menyediakan pengalaman pendidikan yang memberi inspirasi yang inovatif, responsif dan perusahaan fokus.

Nilai

Inclusive - kami berusaha untuk memecahkan halangan dalam pendidikan ketiga-peringkat, kami menghargai kepelbagaian dan keterangkuman dalam semua yang kita lakukan; kami menyediakan sokongan yang orang perlu mengambil bahagian sepenuhnya dalam kehidupan di NCI Komuniti - kami adalah komuniti pembelajaran saling bergantung yang berkongsi satu set umum prinsip-prinsip di mana keperibadian dan kebebasan berfikir dan bersuara dinilai; setiap daripada kita adalah digalakkan untuk memenuhi cita-cita dan merealisasikan potensi kami Integriti - dalam peranan individu dan kolektif kita, kita bertanggungjawab dan bertanggungjawab untuk tindakan kita; kita menunjukkan rasa hormat dan mengambil kira bersama antara satu sama lain Dinamik - kita responsif kepada keperluan pelajar-pelajar kita, rakan-rakan dan rakan-rakan dan masyarakat yang sentiasa berubah; kita bertindak dengan cara yang inovatif dan fleksibel Pelajar Berpusat - kita meletakkan pelajar di tengah-tengah segala yang kita lakukan; tenaga gabungan kami memberi tumpuan kepada individu dan kolektif, keperluan sepanjang hayat Kecemerlangan - sebagai sebuah institusi, kita bercita-cita untuk kecemerlangan profesional dalam segala yang kita lakukan; kita memupuk kecemerlangan pelajar melalui pengalaman pembelajaran

Lokasi

Dublin

Alamat
National College of Ireland,
Mayor Street,
IFSC,
Dublin 1

Dublin, County Dublin, Ireland

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami