International House Dublin

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

International House Dublin adalah ahli International House World Organization yang ditubuhkan pada tahun 1953. Kami diakreditasi oleh Jabatan Pendidikan dan Sains Ireland sebagai sekolah untuk mengajar bahasa Inggeris sebagai bahasa asing dan diperiksa oleh kedua-dua ACELS (Majlis Penasihat untuk Sekolah Bahasa Inggeris) dan International House World.

Kami menyediakan pelbagai kursus untuk semua peringkat umur dan tahap dan memenuhi kedua-dua kumpulan dan pelajar individu dari seluruh dunia, termasuk:

  • Kursus Bahasa Inggeris untuk orang dewasa
  • Program penyediaan peperiksaan
  • Program Bahasa Inggeris dan Kerja
  • Program Summer Junior - homestay dan kediaman
  • Program Sekolah Tinggi
  • Program mini tinggal untuk kumpulan
  • Program Integrasi Sekolah Tinggi untuk kumpulan
  • Program Latihan Guru termasuk CELTA dan DELTA

Di IH Dublin kita tahu bahawa setiap aspek program adalah penting yang mengapa kita mengambil perhatian lebih lanjut dengan reka bentuk kursus kami, pemilihan keluarga tuan rumah kami, dan organisasi program sosial dan budaya kami. Kami berhasrat untuk menyediakan pembelajaran yang pantas, berkesan dan menyeronokkan dalam persekitaran yang menyokong.

Sekolah hebat kami yang terletak betul-betul di tengah-tengah pusat bandar ini menawarkan pelajar pengalaman pembelajaran yang unik yang belajar di kampus yang sama dengan pelajar-pelajar Kolej Ireland.

Program Summer Junior yang berkualiti menyediakan program pakej penuh dengan penginapan kediaman mewah atau homestay yang terdapat di Dublin

Pelajar juga boleh memilih untuk mengambil bahagian dalam Program Sekolah Tinggi yang cemerlang untuk keseluruhan tahun akademik atau semester tunggal dan kami mempunyai perkongsian dengan sekolah-sekolah terkemuka di seluruh Ireland.

Lokasi

Dublin

Alamat
60-63 Dawson Street
2 Dublin, County Dublin, Ireland

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: