Hibernia College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Hibernia College adalah pemimpin yang diiktiraf secara nasional dalam pendidikan guru.

Dibangunkan oleh guru untuk guru, kami menawarkan pelbagai kursus pendidikan termasuk Masters di Post Utama dan pengajaran Primer, pembangunan profesional berterusan (CPD) untuk guru, dan PhD dalam talian Pendidikan.

Hibernia College mempunyai reputasi untuk mempelopori metodologi pengajaran baru dan merangkum perubahan dalam dunia pendidikan yang sentiasa berubah. Program kami diiktiraf oleh Kualifikasi Kualiti dan Kelayakan Ireland dan Majlis Pengajaran, dan diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan dan Kemahiran.

Pengajaran Kursus Boleh Diakses di mana-mana di Ireland

Sifat fleksibel dari kursus pengajaran utama dan pos kami membolehkan anda memilih tempat belajar. Tarikh permulaan adalah pada musim bunga dan musim luruh.
Ia bukan satu keperluan untuk mempunyai pengalaman pengajaran terdahulu untuk memenuhi syarat untuk memohon kursus pendidikan.
Model dalam talian kami berjaya kerana ia komited untuk membantu pelajar memenuhi matlamat akademik dan kerjaya anda, tanpa meletakkan gaya hidup anda. Belajar Online - Luar Talian Luar Talian.

Pengajaran Sekolah Rendah dan Menengah - Peluang Kerjaya

Terdapat prospek pekerjaan yang sangat baik untuk graduan pengajaran sekolah rendah dan menengah.

Menurut Irish Independent, Menteri Perbelanjaan Awam Howlin berkata negara memerlukan lebih 3,500 guru sekolah rendah dan menengah menjelang 2021. (29/04/2015)

Post Pendidikan Utama - Sarjana Pendidikan Profesional

A Master dalam Pendidikan Rendah Post - Profesional Pendidikan Profesional adalah sempurna untuk anda jika anda ingin menjadi sebahagian daripada pertumbuhan dan perkembangan remaja berusia 12-18 tahun.

Sebagai guru sekolah menengah, atau mengetepikan guru utama, anda akan mengkhususkan diri dalam dua mata pelajaran dan anda akan mengajar ini kepada pelajar dari tahun pertama hingga keenam tahun. Ini adalah keghairahan dan tumpuan anda terhadap subjek anda yang akan memotivasi dan memupuk kecintaan terhadap materi pelajaran oleh para pelajar, sehingga memastikan bahawa mereka membawa pembelajaran sebanyak mungkin dengan mereka dalam usaha masa depan mereka. Sebagai seorang penulis yang tidak dikenali pernah berkata "Pengajaran adalah satu profesion yang mencipta semua profesi lain."

Sarjana dalam Pendidikan Rendah

Sarjana Pendidikan Rendah - Profesional Pendidikan Pendidikan di Sekolah Rendah adalah sempurna untuk anda jika anda ingin bekerja dengan anak-anak berumur 4-12 tahun .

Bekerja dengan anak-anak yang lebih muda adalah untuk mereka yang ghairah, yang memahami pengajaran itu boleh mencabar tetapi juga sangat bermanfaat. Guru dalam Pendidikan Rendah bukan hanya sebahagian daripada perkembangan intelektual anak-anak muda, tetapi juga memainkan peranan utama dalam pembangunan moral dan sosial.

Seperti yang pernah dikatakan oleh George Lucas "Pendidikan adalah satu-satunya pekerjaan penting dalam bangsa manusia"

Kursus Pengajaran kami, Sarjana Pendidikan Rendah, ditubuhkan untuk menggalakkan pelbagai orang untuk menjadi guru, dan kami menyediakan laluan yang lebih fleksibel untuk menjadi guru yang berkelayakan yang meliputi lokakarya praktikal di tempat lokasinya yang boleh diakses.

Oleh kerana struktur program ini, kita hanya boleh menerima pelajar siswazah yang tinggal di Ireland semasa kursus.

Lokasi

Dublin

Hibernia College

Alamat
Hibernia College Dublin
Block B, The Merrion Centre,
Merrion Road,
Dublin 4.

Dublin, County Dublin, Ireland
Telefon
+353 1 661 0168

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami