Cork English World

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

mengenai Sekolah

Cork English World, sekolah memenangi anugerah Cambridge di Cambridge, menyediakan kursus yang direka untuk memberi pelajar kemahiran bahasa yang diperlukan untuk berkomunikasi dengan berkesan dan yakin dalam bahasa Inggeris. Kursus kami juga menyediakan pelajar dengan kemahiran dan strategi yang diperlukan untuk belajar bahasa Inggeris di luar bilik darjah.

Cork English World mengkhusus dalam Kursus Bahasa Inggeris dan Latihan Guru Dalam Perkhidmatan untuk guru bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua. Kaedah kami adalah berdasarkan kepakaran dan pengalaman gabungan selama lebih dari 30 tahun.

Menjadi pemimpin dalam bidang Latihan Guru Bahasa, CEW perlu berada di barisan hadapan Metodologi Pembelajaran Bahasa. CEW mempunyai kakitangan teras 8 orang di bawah arahan Majellia Sheehan & Mireille Kingston. Rekod prestasi kami terbukti, dari semasa ke semasa kami mendapat hasil yang diingini.

Di Cork English World anda akan bercakap bahasa Inggeris sekurang-kurangnya 20 jam seminggu ... kefasihan dalam bahasa Inggeris tidak lagi fiksyen!

Cork English World menawarkan kelas bahasa Inggeris dalam sekurang-kurangnya 6 peringkat, dari Elementary (A1) hingga Advanced (C1), dengan maksimum 12 pelajar setiap kelas.

Testimonial

"Terima kasih banyak untuk kursus ini. Saya mempunyai masa yang hebat di sini di sekolah dan di Cork pada umumnya. Saya sangat gembira kerana saya memilih sekolah ini. Saya mahu memperbaiki Bahasa Inggeris saya dan saya telah melakukannya dan menerima lebih banyak lagi. "(Ekaterina, Rusia)

"Terima kasih banyak untuk semuanya. Saya mempunyai masa yang hebat di CEW. Semua orang sangat baik dan mesra "(Maiko, Jepun)

"Saya pasti akan mengesyorkan CEW! Ia bukan hanya memberi maklumat kepada saya tetapi sangat menyeronokkan. Saya mempunyai masa yang benar-benar menyeronokkan, sentiasa melihat ke hadapan untuk mendapatkan di sini pada waktu pagi "

(Romina, Jerman)

Lokasi

Cork

Alamat
Crawford Business Park, Bishop St, Cork City
Cork, County Cork, Ireland

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: