Central College Dublin

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sebagai College, Kami menggalakkan pelajar-pelajar kita untuk memberi tumpuan kepada menikmati pengalaman memperoleh kemahiran baru yang akan membantu mereka dalam kerjaya masa depan mereka pilih. Kami bangga dalam memastikan guru-guru kami adalah ed quali dan profesional berpengalaman.

Kami ingin memastikan bahawa anda mempunyai pengalaman yang sangat baik sepanjang penginapan anda di sini Central College - Kedua-duanya di dalam bilik kelas dan di luar itu. Pasukan penjagaan Pelajar kita sentiasa bersedia untuk menjawab apa-apa soalan anda tentang kehidupan di Dublin dan lain-lain soalan yang anda ada dan program aktiviti sosial kami akan memperkenalkan anda kepada banyak di erent pengalaman Ireland. Kami mengalu-alukan kehadiran anda ke kolej kami!

MISI KITA Misi CCD adalah untuk menyediakan cemerlang kursus pendidikan dan perkhidmatan pelajar yang memenuhi dan melebihi jangkaan pelajar kami:

Kolej Ethos dan Strategi

Etos CCD adalah untuk kebajikan pelajar-pelajar kita di tengah-tengah segala yang kita lakukan untuk memastikan bahawa setiap pelajar mempunyai pengalaman yang sangat baik di CCD. Sama-sama berusaha CCD untuk memastikan bahawa College persekitaran kerja yang positif bagi semua kakitangan.

Strategi keseluruhan College adalah untuk menempatkan diri lebih masa sebagai sebuah pembekal terkemuka bagi program-program pendidikan yang berkualiti melalui penyediaan perkhidmatan sokongan pelajar cemerlang dan kursus pendidikan direka dengan baik dan dengan baik disampaikan disampaikan oleh profesional pengajar berkelayakan dan berpengalaman.

Visi Kami Penglihatan pusat College Dublin adalah untuk cemerlang dalam menyampaikan pendidikan yang berkualiti tinggi kepada pelajar.

Kami berhasrat untuk menyediakan pelajar-pelajar kita dengan pengetahuan dan kemahiran untuk membantu mereka mencapai matlamat kerjaya mereka.

Kami berusaha untuk mewujudkan suasana pembelajaran yang diperkaya yang memberi kuasa kepada pelajar untuk mengukuhkan pengetahuan mereka dan menjadi pelajar sepanjang hayat.

Lokasi

Dublin

Alamat
Central College Dublin,
3 Ellis Quay

Dublin, County Dublin, Ireland

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: