Institute Of Shipping

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

IOS didirikan dengan visi yang menyokong dunia korporat dalam bidang perkapalan, logistik

IOS mempunyai dunia metodologi pengajaran yang inovatif, pendekatan bersepadu untuk membangunkan keperibadian pelajar, suasana yang tepat untuk membina bakat dan persekitaran untuk memupuk.

Kami mempunyai keyakinan penuh bahawa semua usahawan muda yang menyertai program asas dan penting ini akan mempunyai kelebihan tambahan terhadap orang lain dan akan mempunyai bintang penting di bawah tali pinggang mereka. Editorial mempunyai matlamat asas berikut dan secara khusus dan secara eksklusif memberi tumpuan kepada yang berikut:

1.Ia meningkatkan Kemahiran Pengurusan tentang para eksekutif dan pelajar yang bercita-cita melalui pendekatan yang sistematik.

2. Membantu dalam membangun kemahiran teknikal dan analisis menerusi pendekatan yang sistematik dalam menjalankan Pemasaran dan Import Eksport untuk pelbagai produk.

3. Membangunkan kemahiran dalam bidang Pemasaran Antarabangsa melalui tumpuan asas kepada keperluan klien dan membangunkan PR interpersonal dengan Pelanggan Luar Negara dan Sektor India Korporat.

4. i) Belajar semasa bekerja atau belajar dan memperoleh kemahiran tambahan.

ii) Jarak pembelajaran menambah kelebihan tiada perjalanan dan asrama.

iii) Dapatkan ijazah / diploma yang diiktiraf dari universiti yang diiktiraf di seluruh dunia. Anda tidak perlu menghalang pekerjaan anda sekarang. Mendapatkan ijazah / diploma dalam talian mungkin membantu dalam meningkatkan prospek kerjaya anda.

iv) Kurang mahal dan berpatutan.

v) Lembaga Institut percaya bahawa pelaburan dalam pendidikan adalah pelaburan pada masa akan datang. Dari hari-hari awal kami, kami telah menumpukan diri kepada peluang pendidikan dan pencapaian. Kami telah memperjuangkan inovasi, ekuiti, dan kecemerlangan untuk generasi pelajar. Kami penganjur untuk kanak-kanak dan ibu bapa; kami memberi kuasa kepada guru dan pendidik, dan kami adalah kehadiran yang kuat di ribuan sekolah dan komuniti di seluruh negara.

vi) Kerja kami secara luas menjadi empat kategori: Kesiapan, Sambungan, Kejayaan, dan Advokasi.

Lokasi

Jaipur

Institute Of Shipping

Alamat
Institute Of Shipping
B-26, Kirti Nagar,
Tonk Road,

302018 Jaipur, Rajasthan, India