Budapest Metropolitan University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

RASARAN UNTUK MENGAJAR DALAM BUDAPEST

  • Ijazah Sarjana Muda dan Sarjana yang diberikan oleh institusi pendidikan tinggi Hungary diiktiraf di semua negara EU
  • Kos hidup yang berpatutan - nilai yang baik untuk wang
  • Pemandangan untuk kehidupan budaya yang meriah
  • persekitaran selamat
  • pergerakan bebas dalam Kesatuan Eropah
  • Warisan Eropah digabungkan dengan gaya hidup kosmopolitan
  • "Tempat hiburan kebudayaan dan hiburan terbaik di dunia untuk orang muda" - Lonely Planet

REKOR DENGAN MEREKA

Pelajar Calon yang terhormat, saya mengalu-alukan anda bagi pihak komuniti Budapest Metropolitan University ( METU ). Saya benar-benar berharap bahawa anda akan mendapat jalan untuk berjaya

di universiti kami. METU ditubuhkan pada tahun 2001 (yang dipanggil BKF pada masa itu) dan sejak kami menjadi universiti swasta terbesar di Hungary. Ini bermakna anda akan mempunyai banyak peluang untuk meluaskan

cakap anda:

Anda boleh mendapatkan pengetahuan praktikal yang membolehkan anda bertindak balas terhadap perubahan dalam pasaran kerja.

Profesor dan pensyarah kami juga mengamalkan profesional yang mengemas kini isi kuliah secara berterusan. Oleh itu anda akan sentiasa mempelajari fakta, amalan, dan trend yang paling terkini.

Pengetahuan ini sangat penting di pasaran kerja, itulah sebabnya kami akan memastikan anda dapat mengamalkan kemahiran anda dalam kerja-kerja projek kehidupan sebenar. Selain itu, kami percaya bahawa kreativiti membangun dan membina jenama peribadi anda akan menjadikan anda benar-benar berjaya pada masa hadapan.

Pelajar Perniagaan dan Komunikasi boleh menyertai latihan MyBrand kami yang unik, yang membina jenama peribadi anda dan mencari jalan yang betul untuk anda.

Kami mempunyai lebih daripada 1000 pelajar antarabangsa dari 90 negara dari seluruh dunia.

Kami berbangga dengan 2500 rakan perniagaan profesional kami yang menawarkan pelbagai bahan latihan dan latihan atau penempatan sepenuh masa untuk pelajar kami.

Kami mempunyai lebih daripada 190 universiti rakan kongsi antarabangsa di mana anda boleh menghabiskan 1 atau 2 semester dengan biasiswa. Ini satu lagi cara yang baik untuk memperkayakan perjalanan belajar anda.

Saya yakin bahawa setiap orang yang memilih METU mempunyai peluang terbaik untuk menjadi profesional yang berjaya dalam bidang mereka. Saya bangga dengan pelajar dan alumni yang membuktikan bahawa kita berada di jalan yang betul.

JOIN METU TEAM TAHUN INI!

Prof. Dr. Balint Bachmann DLA

Rektor METU

MENGAPA METROPOLITAN?

KAMI MEMBUAT CARA PEMIKIRAN DAN PENCAPAIAN BARU, MENGAKTIFKAN MELAKUKAN DENGAN PACEMAKER DAN TEMPAT MENYAMPAIKAN KAJIAN.

Pengetahuan profesional dengan harga yang realistik!

Pilihan karir yang unik: Lebih 400 peluang pekerjaan di syarikat-syarikat terkenal, dan kemungkinan untuk bergabung dengan masyarakat profesional yang sudah ada di universiti. Semasa bengkel dan kumpulan belajar di METU , anda berpeluang untuk mendapatkan pengalaman secara langsung, meningkatkan kemahiran anda dan menikmati kerja berpasukan. Kakitangan pakar terkenal: Sebagai tambahan kepada ahli akademik yang terkenal, profesional perniagaan teratas juga direkrut untuk pasukan kuliah kami. Pendedahan asing melalui program pertukaran antarabangsa yang luas di Austria, Belgium, Kanada, Republik Czech, England, Perancis, Jerman, Itali, Lithuania, Luxembourg, Belanda, Poland, Portugal, Romania, Sepanyol, Sweden, Switzerland, Turki, Amerika Syarikat , dan semakin banyak negara lain. Kehidupan pelajar yang bersemangat! Perjalanan di Hungary dan luar negara, malam budaya, kelab hobi, kelab akademik, dan program hebat yang lain. Bangunan moden, suasana yang menyenangkan, teknologi terkini dengan lebih dari 400 stesen komputer, makmal bahasa, studio bunyi, studio radio dan televisyen, papan pintar, perpustakaan multimedia dan akses WiFi di seluruh kawasan kampus . Greenbelt di tengah-tengah bandar: Taman bangunan utama di kampus di Nagy Lajos Király Street dan kampus-kampus pusat di jalan Rózsa dan jalan Rottenbiler mewujudkan persekitaran yang aman untuk tujuan pembelajaran dan rekreasi. Kedai buku sekolah dan perpustakaan rujukan percuma! Akses mudah! Semua kemudahan mudah dicapai dari pusat pengangkutan awam utama.

Lokasi

Budapest

Alamat
Budapest Metropolitan University,
Budapest
Nagy Lajos király útja 1-9.

H-1148 Budapest, Hungary

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami