ADEN Tegucigalpa

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

ADEN adalah sebuah rangkaian pendidikan antarabangsa yang diakreditasi oleh ACBSP, yang aktiviti utamanya adalah Sekolah Perniagaannya, ditubuhkan pada tahun 1992. Ia memberi tumpuan kepada pembangunan profesional pengurus dan pengurus perniagaan, baik dalam mod tatap muka dan e-pembelajaran; dan kini mempunyai 26 cawangan yang diedarkan di 17 negara di Amerika Latin dan Eropah.

Ibu pejabatnya terletak di kawasan metropolitan ibukota Honduras, sebagai pusat bandar dan komersial utama. Ekonomi Honduran disenaraikan sebagai ekonomi kelapan belas di Amerika Latin.

Di Sekolah Perniagaan ADEN kami telah berusaha untuk membangunkan cadangan dengan pelbagai kursus, kursus Sarjana dan Pascasiswazah yang menyesuaikan diri dengan ukuran dan keperluan profesional masa depan Honduras.

BENGKEL KERJA ANTARABANGSA

Sebagai sebahagian daripada cadangan pendidikan untuk Allumni kami, kami telah membangunkan satu siri bengkel antarabangsa yang akan diadakan di bandar-bandar: Miami, Panama dan Bogotá.

Globalisasi, persaingan dan teknologi telah kabur sempadan perniagaan. Semasa minggu akademik, alat pengurusan disediakan yang menyediakan harmoni dan penyegerakan antara pembolehubah yang berbeza yang terlibat dalam konsert perniagaan antarabangsa.

Teori dan amalan disepadukan ke dalam proses pengurusan geopolitik, komersil, kewangan, dan manusia bagi pasukan interkultur. Apa yang patut dijangkakan dari kursus ini ialah visi Pengurusan, iaitu, keputusan politik mengenai keputusan pengurusan dan keputusan operasi.

Kursus ini akan dibangunkan dari pameran dialog, dengan contoh sebenar dan "hidup" berdasarkan idea, situasi dan kedudukan yang dihasilkan oleh pelajar dalam kehidupan sebenar mereka dan yang berkaitan dengan konsep yang dibangkitkan semasa kursus yang sama.

Objektifnya adalah untuk mencapai contoh dialog, rangkaian dan pertukaran trend baru dalam dunia perniagaan.

Bengkel diadakan di bandar-bandar yang berlainan dan pada bulan-bulan yang berlainan tahun ini:

Panama, bulan Julai

Lokasi

Tegucigalpa

Alamat
Boulevard Supaya, Metrópolis Torre 1, Piso 16.
Tegucigalpa, Jabatan Francisco Morazan, Honduras

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: