IMS International Management Studies

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

University of Strathclyde Business School di Greece Status akreditasi tiga Strathclyde Business School dan kedudukan antarabangsa letakkan di dalam echelons atas sekolah-sekolah perniagaan global. Anugerah baru-baru ini kami termasuk:

Tiga diiktiraf oleh AMBA / EQUIS dan AACSB Kedudukan debut Economist global MBA Eksekutif (Julai 2013). MBA Strathclyde Business School telah berada di sekolah-sekolah perniagaan di UK top 5 dan dalam 10 teratas Eropah. Secara keseluruhan Strathclyde telah diletakkan di 28 daripada 62 sekolah perniagaan antarabangsa. 11 di UK, 25 di Eropah dan ke-87 di dunia (FT Global MBA Kedudukan Jan 2013) 8 di UK, 16 di Eropah dan ke-54 di dunia (Economist Yang MBA Okt 2012) Top 10 di UK, atas 35 di Eropah (Sekolah Perniagaan Eropah Kedudukan, Financial Times, Nov 2010 dan 2011 dan 2012) Financial Times Sarjana Pengurusan ranking program MBM -Strathclyde ini telah disenaraikan ke-33. Daripada hanya 12 buah sekolah UK kedudukan, kita ditempatkan 4, dan telah juga meletakkan 3 dari segi perkembangan kerjaya. (FT MiM Kedudukan 2013 Sept) No.6 di dunia pada tahun Strategi Korporat (FT Survey 2013 Global MBA)

Strathclyde MBA di Greece The Strathclyde MBA di Greece, yang diuruskan oleh Perkhidmatan Pengurusan Antarabangsa (IMS) mempunyai gaya yang fleksibel penghantaran menggabungkan sambilan dan unsur-unsur pembelajaran terbuka dalam format 180 kredit. Pelajar boleh tinggal dalam pekerjaan mereka dan mengambil seluruh pengajian mereka dalam masa dua tahun. Ini menjadikan program kami alternatif kedua untuk anda, individu, dan untuk syarikat anda.

Lokasi

Athens

Alamat
International Management Studies
Kifissias 290 & Navarinou
Halandria


15232 Athens, Athens Tengah, Yunani

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: