AAS College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

AAS College ditubuhkan pada tahun 1990 dan kini merupakan salah satu kolej terbesar di Thessaloniki. Ia terkenal dengan taraf pendidikannya yang tinggi dalam Seni

AAS adalah rakan francais Kolej Universiti Sunderland di UK. Ini bermakna bahawa di AAS kami menawarkan pendidikan tinggi British yang berkualiti. Kami mengikuti kurikulum yang sama dan memberikan BA dan MAs yang sama seperti UoS di kawasan Rekabentuk.

Di AAS kami memahami bahawa untuk mencapai potensi penuh anda, anda memerlukan persekitaran moden, mesra dan inspirasi. Ini adalah sebab mengapa kami terus melabur di premis dan sumber kami. Komputer berteknologi tinggi, perpustakaan, VLE, dan semua peralatan yang diperlukan ada untuk membantu anda dalam pelajaran anda. Anda belajar dan berlatih di Computer Studios yang lengkap, Bilik kuliah, Design Studios semasa anda boleh menikmati dan bersantai di kafe Kolej.

Perpustakaan kami adalah salah satu yang terbesar di bandaraya dan dikemas kini sepenuhnya. Selain itu, kerana kerjasama dengan Universiti Sunderland anda menikmati akses percuma ke e-perpustakaan sepanjang pengajian anda.

Anda akan mengambil bahagian dalam pelbagai pertandingan semasa pengajian anda. Jumlah penghargaan tinggi yang dicapai oleh para pelajar dalam pertandingan kebangsaan dan antarabangsa menjadikan kami bangga.

Semasa program tiga tahun anda, anda turut menikmati lawatan budaya, projek sebenar, penempatan kerja, pameran dan lawatan belajar ke Eropah.

128194_P6130971.png

AAS adalah pilihan yang sangat baik untuk anda yang ingin membuat perbezaan dalam bidang reka bentuk, dan komunikasi.

Anda dilatih mengikut sistem pendidikan Inggeris dan anda bersedia menjawab semua cabaran di pasaran antarabangsa.

Anda mengikuti kurikulum yang sama, program yang sama dan anda memperoleh Ijazah Sarjana dan Sarjana yang sama seperti pelajar di UoS. Anda mendapat pendidikan British berkualiti tinggi yang sama. Anda sentiasa dikemas kini dengan semua trend antarabangsa dalam reka bentuk dan grafik.

Apabila datang ke pengajian, buat pilihan pintar!

Temui tapak Mediterranean Universiti Sunderland, memilih pendidikan Inggeris berkualiti tinggi, dalam persekitaran Mediterranean yang berkualiti tinggi, dengan yuran pengajian yang lebih rendah daripada yang terdapat di Universiti UK!

Sertai kami di AAS College di Thessaloniki - Greece!128205_UndergradProspectus_enviro48copy.jpg

Lokasi

Thessaloniki

Alamat
AAS College
108 Thessalonikis street
Oraiokastro

ΤΚ: 57013 Thessaloniki, Thessaloniki, Yunani

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami