The University Of Georgia

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The University Of Georgia adalah institusi pendidikan swasta yang terbesar di Tbilisi, Georgia, yang merupakan ahli Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah (EHEA), Kumpulan Bologna Follow-Up - BF UG , Deklarasi Copenhagen , (asas pembangunan daripada rangka kerja jaminan kualiti bersama untuk pendidikan dan latihan di Eropah), Rangkaian ENIC-NARIC ( pengiktirafan akademik dan mobiliti EU ); MCI di India, pengiktirafan MSRT di Iran, Yok di Turki dan banyak penyepaduan dan perjanjian pendidikan serupa. Tahap penyelidikan agresif dan universiti ini menjadikan prestasi universiti sangat cemerlang di rantau ini dan ijazah dan diploma diiktiraf di seluruh dunia dan sangat diterima di EU dan Amerika Syarikat.

UG telah mencapai untuk mendapatkan infrastruktur pendidikan terbaik dan standard pendidikan tinggi di rantau Caucasus. Hari ini, UG berada di peringkat teratas institusi pendidikan serantau, yang mendedikasikan pertumbuhan individu setiap pelajar, sehingga bukan sahaja mereka lulus sebagai profesional terlatih, tetapi juga bersedia untuk menghadapi cabaran dunia nyata. The University Of Georgia dilengkapi dengan teknologi komputer moden dan makmal terbaru. Sejajar dengan pengetahuan teoritis, para pelajar berpeluang mendapat pengalaman praktikal dan bekerja dengan pelbagai peralatan teknikal dan saintifik. Fakulti kami berdedikasi untuk mengajar secara kreatif dan dengan semangat, membantu para profesional muda dengan komitmen yang ditunjukkan kepada orang ramai. Bagi pelajar antarabangsa, The University Of Georgia kini menawarkan program dalam bidang ini:

 • Pentadbiran Perniagaan (Sarjana);
 • Sarjana Pentadbiran Perniagaan (Siswazah);
 • Kejuruteraan / IT (Sarjana);
 • Kejuruteraan IT (Siswazah);
 • Bahasa Inggeris Fakulti (Sarjana Muda);
 • Kejururawatan (Sarjana Muda);
 • Farmasi (Sarjana Muda);
 • Pergigian (Single-Cycle)
 • Perubatan am (Sikap tunggal)
 • Sarjana Program Undang-Undang Perniagaan Antarabangsa (Siswazah);
 • Sarjana Pentadbiran Pendidikan (Siswazah)

UG berbangga dengan komuniti yang pelbagai dengan kesedaran silang budaya. Ia mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia, menjadikannya hub pengetahuan dengan suasana antarabangsa. Pelajar antarabangsa mempunyai peluang yang sama, termasuk kehidupan pelajar yang sepenuhnya dan kemungkinan pembangunan kerjaya. UG menggalakkan gaya hidup yang sihat dan menawarkan infrastruktur yang sangat baik untuk aktif mengamalkan sukan dan kecergasan. Pelajar mempunyai akses ke pelbagai stadium sukan dalaman dan luaran serta gelanggang tenis dan pusat kecergasan yang serba lengkap. Pelajar UG mempunyai peluang untuk menubuhkan kelab dan menghidupkan idea inovatif dan terlibat dalam aktiviti yang menarik. Pelajar menerima sokongan untuk merealisasikan potensi dan pengalaman mereka di The University Of Georgia . Hari ini, universiti itu mempunyai kehormatan untuk menawarkan kemudahan moden pelajar dan persekitaran pembelajaran di mana mereka boleh mendapat pendidikan berkualiti tinggi serta pengalaman praktikal. Pengetahuan dan kemahiran yang diperoleh di universiti kami adalah jaminan kerjaya yang berjaya bukan sahaja di Georgia tetapi juga di pasaran buruh antarabangsa. Maklumat mengenai prosedur dan butir-butir lain mengenai kemasukan boleh didapati di laman web rasmi The University Of Georgia - www. UG .edu.ge.

Maklumat tambahan juga boleh diperoleh dengan menghantar e-mel kepada Encik John Dastouri dan Profesor Bahman Moghimi

J.Dastouri @ UG .edu.ge.

B.Moghimi @ UG .edu.ge

Lokasi

Tbilisi

The University of Georgia

Alamat
77a, M. Kostava str.
0171 Tbilisi, Tbilisi, Georgia
Telefon
+995 322 55 22 22

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami