Arcada

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Arcada - rumah bagi yang ingin tahu dan bercita-cita tinggi!

Arcada adalah universiti sains gunaan (UAS) berbilang profesional di Helsinki, Finland. Kami menawarkan pendidikan tinggi yang berorientasikan amalan di peringkat Sarjana dan Sarjana. Semua program merangkumi tempoh latihan praktikal, memberi anda permulaan untuk karier masa depan anda.

Di Arcada 2,700 pelajar dan 170 pekerja kami berkumpul dalam pelbagai bidang untuk mendidik pakar esok. Pada masa ini kami menawarkan program dalam Bahasa Inggeris dalam Perniagaan, Media dan Kejuruteraan.

Kampus kami di Arabianranta menawarkan penginapan moden dengan harga sewa yang kompetitif di persekitaran yang indah dengan laut di sekitarnya. Pangsapuri pelajar, keseluruhan 610, terletak berhampiran dengan semua yang anda perlukan: bangunan utama UAS, pusat membeli-belah serta perhentian trem dan bas. Anda akan sampai ke pusat bandar Helsinki dalam 15 minit dengan pengangkutan awam.

Tidak kira sama ada ini adalah langkah pertama dalam karier anda atau jika anda sudah berpengalaman dalam kehidupan bekerja, di Arcada anda akan mengembangkan kemahiran untuk menghadapi cabaran masa depan.

Sertailah kami di Arcada ! Inilah masanya anda bersinar.

Lokasi

Helsinki

Alamat
Jan-Magnus Janssonin aukio 1
Helsinki, Finland

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami