Aldersgate University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Aldersgate College - Ireland adalah kampus cawangan daripada 50 tahun sejarah Aldersgate Universiti lama (AU), Filipina.

Aldersgate College ditubuhkan pada tahun 1965, berdaftar dan diiktiraf oleh Kerajaan Filipina di bawah Suruhanjaya Pendidikan Tinggi (CHED), Persatuan Kristian Sekolah, Kolej dan Universiti, Persekutuan Agensi akreditasi dari Filipina, Majlis Kanada Kejuruteraan Juruteknik satu Technologist, Antarabangsa Persatuan Universiti, Persatuan Antarabangsa Methodist Sekolah, Kolej dan Universiti. Menduduki tempat ke-13 di Filipina. Disenaraikan di WHED [IAU]

Misi Kita Universidad Aldersgate telah ditubuhkan untuk membangunkan kuasa sebab, untuk membebaskan orang-orang dari kejahilan, kemiskinan, dan putus asa dan memberi kuasa kepada mereka untuk memulakan perjalanan mereka sendiri untuk perubahan sosial dan ekonomi dan keselamatan rohani.

Visi Kami "A Universiti abad ke-21 mengubah rangkaian global Pelajar untuk pencerahan, kepimpinan dan perkhidmatan manusia."

Matlamat kami Selaras dengan misi di atas dan VISI, untuk:

Mendidik individu untuk berfikir dan bertindak sebagai pemimpin yang beretika dan warganegara yang bertanggungjawab dalam masyarakat global. Memupuk pemikiran kritis dan inovatif, kefasihan teknologi, kemahiran pelbagai budaya dan pembentukan warganegara yang bertanggungjawab dalam masyarakat global; Menyampaikan berpatutan, fleksibel, pelajar-berpusat, program pendidikan bersama dan pelbagai budaya dengan menggunakan Sistem Pengurusan Online Pendidikan dan Sumber bagi menyokong Blended Kaedah Pembelajaran yang mematuhi piawaian antarabangsa bagi pendidikan berkualiti, licensure profesional dan amalan. Menawarkan laluan kerjaya dan saluran penghijrahan melalui rangkaian institusi transnasional, persatuan profesional dan agensi-agensi akreditasi.

Lokasi

Solano

Alamat
Aldersgate College, Inc.
Burgos St.

03702 Solano, Lembah Cagayan, Filipina

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami