Westford University College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai Westford

Westford University College bertujuan untuk menyediakan Pemimpin Perniagaan masa depan dengan secara aktif menerapkan perubahan dinamik yang berterusan di seluruh dunia. Kurikulum dan rangkaian program pengurusan Perniagaan kami melengkapkan para pelajar dan profesional untuk mengembangkan perspektif global untuk isu-isu luas untuk mewujudkan kesan yang berkelanjutan pada masyarakat.

Siapa

Westford adalah institusi akademik yang disegani dan dicari yang menawarkan kelayakan lanjutan dan pengajian tinggi dalam pengurusan, fesyen & 'sijil profesional' yang disokong dengan ijazah, diploma dari badan dan universiti yang diiktiraf secara global kepada calon pelajar di Timur Tengah, Afrika, Eropah, UK , Asia dan seluruh Dunia.

Bila

Westford adalah institusi pendidikan yang berusia sedekad sekarang, yang ditubuhkan pada tahun 2009. Ia bermula dengan para pengasas kami membayangkan pemikiran yang rendah hati untuk 'mencipta pengalaman pendidikan yang berpatutan'; yang akan tetap 'dapat diakses oleh semua orang'; motif yang mendorong kita bangga setiap hari di institusi sambil melambangkan 'kepercayaan', 'kecemerlangan' & tidak pernah berkompromi dengan 'kualiti dan pendekatan yang mementingkan kos'.

Apa

Westford menawarkan pelbagai program sarjana, pascasiswazah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan diiktiraf secara global bersama dengan pensijilan profesional dalam bidang pengurusan, fesyen, teknologi maklumat dari pelbagai badan bertauliah. Pelajar kini dapat memilih 'pilihan terbaik untuk kerjaya', sesuai dengan 'cita-cita & keinginan' mereka untuk lebih cemerlang dan unggul dalam hidup, serta meningkatkan tujuan peribadi & objektif kerjaya profesional mereka sambil meneruskan inisiatif pendidikan tinggi dengan kami.

Kenapa

Westford menggunakan amalan pedagogi terbaik global dalam pembelajaran dalam talian dan di tempat, yang menghasilkan penyediaan 'persekitaran pembelajaran peer-to-peer interaktif', 'mengembangkan kemampuan penyelidikan lanjutan,' ketelitian akademik ', melalui pilihan yang lebih luas dari "pilihan yang dirancang dengan teliti "Program pendidikan sarjana muda dan pensijilan profesional sangat sesuai untuk memenuhi keperluan pelajar dan pekerja tetap yang terus berkembang. Westford University College menggunakan teknologi canggih dan kekuatan Internet secara optimum untuk memberikan pengalaman pembelajaran yang tidak ternilai yang merangkumi pengetahuan global mengenai amalan terbaik industri.

Visi

Westford University College menjalankan perniagaan transformasi - individu, organisasi dan masyarakat. Program kami dirancang untuk melengkapkan tahap anda untuk menuju ke pekerjaan dan kerjaya yang menggunakan minat dan kemahiran anda. Visi kami adalah menjadi Institusi pengurusan utama yang beroperasi di seluruh dunia melalui kecemerlangan pendidikan dan penyelidikan yang berkualiti.

Misi

Kami "AIM" untuk Aspire, Inovasi dan Menguasai asas-asas Pendidikan Pengurusan dan mengukir niche dalam pelbagai disiplin melalui penyelidikan berterusan dan pengajaran yang berkesan. Institusi ini sangat menyokong dalam meningkatkan sumbangan ilmu pengetahuan dengan merapatkan jurang antara akademia dan industri.

Nilai

  • Kecemerlangan: Kami berusaha untuk mencapai kecemerlangan dalam penyampaian, penilaian, hubungan pelajar-fakulti.
  • Integriti: Kami mengejar kualiti jujur, beretika dan jujur.
  • Kepelbagaian: Kami menggalakkan dan menyokong keterangkuman, kepelbagaian, dan kesamaan di semua peringkat.
  • Inovasi: Kami komited untuk mewujudkan persekitaran yang memupuk inovasi, kreativiti, dan semangat keusahawanan.
  • Compassion: Kami berusaha untuk memelihara belas kasihan, mewujudkan keadilan sosial, membantu dan memberdayakan orang lain untuk membuat perubahan di dunia.
  • Kebertanggungjawaban: Kami bertanggungjawab untuk memastikan kecemerlangan, melalui perkhidmatan berasaskan nilai dan mencapai kualiti di semua program kami.

Lokasi

Sharjah

Alamat
Sharjah: 1st Floor, India Trade & Exhibition Centre, Al Taawwun, Sharjah
Tel: +971 6 5939625

Sharjah, Sharjah, Emiriah Arab Bersatu

Cape Town

Alamat
Cape Town, Cape Barat, Afrika Selatan

Kuwait City

Alamat
Kuwait City, Gubernur Al Asimah, Kuwait

Riyadh

Alamat
Riyadh, Wilayah Riyadh, Arab Saudi

Johannesburg

Alamat
Johannesburg, Gauteng, Afrika Selatan

Dammam

Alamat
Dammam, Wilayah Timur, Arab Saudi

Bahrain Online

Alamat
Bahrain Online, Bahrain

Accra

Alamat
Accra, Greater Accra Region, Ghana

Toronto

Alamat
Toronto, Ontario, Kanada

Dubai

Alamat
Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu

Kanada Online

Alamat
Kanada Online, Kanada

Nigeria dalam talian

Alamat
Nigeria dalam talian, Nigeria

Toronto

Alamat
Toronto, Ontario, Kanada

Cape Town

Alamat
Cape Town, Cape Barat, Afrika Selatan

Abu Dhabi

Alamat
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu

Malaysia Online

Alamat
Malaysia Online, مليسيا

Amman

Alamat
Amman, Wilayah Persekutuan Amman, Jordan

UK Online

Alamat
Westford School of Management LTD
20-22 Wenlock Road
London, N1 7GU
United Kingdom

UK Online, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami