Baca keterangan rasmi

Westford University College

Pemenang Forbes Anugerah Pendidikan Tinggi 2019

Westford memenangi anugerah 'Customer Delight' dari MENAA Awards untuk tahun kedua berturut-turut pada tahun 2015

Westford University College (WSoM) adalah sebuah institusi pendidikan yang ditubuhkan di UAE dan mempunyai kehadiran yang mantap di UK, Timur Tengah, India dan Afrika Selatan dengan matlamat untuk menyediakan latihan kelayakan dan pengurusan yang berasaskan UK dan Eropah yang maju dan maju kepada masyarakat yang bercita-cita tinggi tinggal di Asia, Afrika, dan Timur Tengah. Kelayakan kami disahkan dan diakreditasi oleh badan, kolej dan universiti yang dianugerahkan akademik terkenal dari UK. Kami menawarkan program sarjana dan pasca siswazah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang akan membolehkan pelajar kami cemerlang dan unggul dalam bidang pilihan mereka dan meningkatkan kecemerlangan mereka dalam kerjaya atau pendidikan tinggi yang mereka pilih.

Westford University College menerangkan amalan global yang terbaik dalam pembelajaran dan pedagogi dalam talian; hasilnya adalah jenama interaktif pendidikan dinamik yang sesuai untuk pelajar biasa dan profesional yang bekerja.

Westford University College secara optimum menggunakan teknologi canggih dan kuasa Internet untuk memberikan anda pembelajaran yang tidak ternilai serta pengalaman rangkaian global.
Penyataan Visi
Westford University College membayangkan menjadi antara pilihan terbaik untuk aspirants kerjaya pengurusan dengan menyediakan pendidikan yang paling terkini, relevan dan berkualiti tinggi yang digabungkan dengan pembangunan kemahiran kepada pelajar yang bercita-cita mencari peluang dalam organisasi global dan dengan itu merapatkan jurang antara pendidikan dan pekerjaan.
Kenyataan Misi
Westford University College bertujuan untuk membentuk dan mengubah generasi calon-calon yang mempunyai latar belakang yang pelbagai kepada pemimpin dan pengurus yang berkesan esok dengan tanggungjawab sosial, korporat dan etika dengan menyediakan pendidikan dan latihan pengurusan yang unggul, dengan itu untuk melengkapkan mereka untuk menjadi mampu menangani tugas mencabar.
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:


Westford University College

Kursus ini disusun dengan cara yang membolehkan pelajar menerima pensijilan dwi, Diploma Lanjutan Pascasiswazah dalam Pengurusan Perniagaan Antarabangsa, dianugerahkan ol ... [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa, Dianugerahkan oleh UCAM, Sepanyol

Mengapa UCAM?

◦ UCAM adalah antara universiti pertama yang menyesuaikan programnya ke Sistem Kualiti Pendidikan Eropah, berikutan Proses Bologna. Malah, Jabatan Kualiti UCAM kini sedang membantu Kerajaan Paraguay untuk menubuhkan sebuah badan jaminan kualiti dalam sistem pendidikan masing-masing.

◦ UCAM mempunyai kira-kira 200 rakan strategik antarabangsa yang terkemuka, di antaranya beberapa kolej dan universiti terkemuka di seluruh dunia, seperti UC Berkeley, Stanford, NTU, NUS atau Università degli Studi di Bologna. Dengan rakan-rakan ini, UCAM telah menubuhkan program pertukaran pelajar, staf dan profesor, ijazah bersama dan lain-lain jenis kerjasama akademik.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Sharjah Nigeria Lagos United Arab Emirates Online  + 1 Lagi
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Sambilan
12 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat lokasi
Westford School of Management
UAE Centre
Second floor – BM Towers, Sharjah–Dubai Highway
Al Nahda

Sharjah, Sharjah, AE
Media Sosial
Alamat lokasi
Cape Town, Western Cape, ZA
Media Sosial
Alamat lokasi
Kuwait City, Al Asimah Governate, KW
Media Sosial
Alamat lokasi
Riyadh, Riyadh Province, SA
Media Sosial
Alamat lokasi
Johannesburg, Gauteng, ZA
Alamat lokasi
Dammam, Eastern Province, SA
Media Sosial
Alamat lokasi
Bahrain Online, BH
Media Sosial
Alamat lokasi
Accra, Greater Accra Region, GH
Media Sosial
Alamat lokasi
Toronto, Ontario, CA
Media Sosial
Alamat lokasi
Dubai, Dubai, AE
Media Sosial
Alamat lokasi
Canada Online, CA
Alamat lokasi
Nigeria Online, NG
Media Sosial
Alamat lokasi
Toronto, Ontario, CA
Alamat lokasi
Cape Town, Western Cape, ZA
Media Sosial
Alamat lokasi
Abu Dhabi, Abu Dhabi, AE
Alamat lokasi
Malaysia Online, MY
Alamat lokasi
Amman, Amman Governorate, JO
Media Sosial
Alamat lokasi
Westford School of Management LTD
20-22 Wenlock Road
London, N1 7GU
United Kingdom

UK Online, GB