Heriot-Watt University Dubai

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Perintis pendidikan British di Dubai, dengan program ijazah tinggi yang memenuhi tuntutan khusus perniagaan dan industri tempatan.

Warisan kita bermula pada tahun 1821 sejak apabila masyarakat ulama kita telah membangunkan penyelesaian transformasi untuk masalah global tertentu. Kami adalah pakar dalam kejuruteraan, perniagaan dan sains dan pemimpin dalam pendidikan global yang inovatif untuk dunia masa depan.

Reputasi yang mantap kami

Dengan sejarah sejak tahun 1821, kami mempunyai tradisi kecemerlangan yang panjang dan rekod prestasi terbukti dalam mendidik, memberi inspirasi dan mencabar para profesional esok. Kami adalah salah satu daripada universiti terkemuka UK untuk perniagaan dan industri dan mempunyai reputasi yang mantap untuk penyelidikan bertaraf dunia dan penyelidikan praktikal.

Heriot-Watt di Dubai

Universiti Heriot-Watt merupakan universiti luar negara pertama yang ditubuhkan di Dubai International Academic City.

Selepas pendidikan 180 tahun di UK, Heriot-Watt telah dijemput ke Dubai untuk menyediakan program khusus dalam bidang pengurusan, kejuruteraan, persekitaran yang dibina, sains makanan dan fesyen.

Program kami

Program pengajian Dubai kami terdiri daripada program Sarjana dalam bidang disiplin yang mencabar dan pelbagai seperti Kejuruteraan Petroleum, Pengurusan Projek Pembinaan, Pengurusan, Tenaga, Teknologi Maklumat, dan Edinburgh Business School MBA yang terkenal di dunia, hingga ijazah sarjana dalam Pengurusan, Pembinaan, Ukur Bahan dan Kejuruteraan.

Di Kampus Dubai kami, anda akan mendapat ijazah yang diajar dan diperiksa dengan piawaian yang sama seperti di kampus UK kami, mempersiapkan anda untuk berjaya dalam kerjaya yang anda pilih.

Semua program kami diajarkan oleh fakulti kita sendiri, kebanyakannya kekal di Dubai, ditambah dengan melawat ahli-ahli dalam bidang utama.

Pendidikan Inggeris berkualiti tinggi

Dengan hubungan yang kukuh dengan industri dan perniagaan, kami bangga membangun dan mendidik para pemimpin, pengurus dan inovator masa depan. Dengan banyak program kami yang diiktiraf oleh persatuan dan institut profesional yang relevan, gelar Universiti Heriot-Watt dinilai secara profesional.

Ijazah kami juga diiktiraf dan diluluskan oleh Royal Charter di UK.

Program kami termasuk pilihan untuk memindahkan dan menjalankan sebahagian daripada gelar anda di kampus rumah kami di Scotland.

Lulusan Heriot-Watt sangat dicari oleh majikan di seluruh dunia, dan 77,000 alumni yang bekerja di jawatan utama di seluruh dunia adalah bukti kejayaan kami.

Persekitaran yang menyokong

Sejak tahun 2005, kami telah mewujudkan persekitaran kampus di mana anda boleh menjalani kehidupan pelajar anda dengan penuh, membuat persahabatan yang kekal dan menikmati segala-galanya yang salah satu bandar terbesar di dunia tawarkan.

Di Kampus Dubai kami, anda akan menikmati persekitaran pembelajaran yang menyokong dan positif yang akan memastikan anda dapat membuat yang terbaik masa anda sebagai pelajar.

Kami mempunyai pelbagai perkhidmatan sokongan dengan kakitangan yang ramah dan mudah didekati yang berada di sana untuk mendengar dan memberi anda nasihat, sokongan dan maklumat yang anda perlukan.

Pakej yuran dan peluang untuk mendapatkan biasiswa juga disediakan untuk memastikan anda dapat memanfaatkan masa anda dengan kami.

Lokasi

Bandar Akademik

Heriot Watt Unviersity Dubai

Telefon
+971 4435 8700

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

MA
MSc