Cromwell UK International Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SELAMAT DATANG KE PENDIDIKAN CROMWELL

Cromwell UK International Education adalah pembekal pendidikan yang mantap, menawarkan pelbagai program pendidikan dengan kerjasama universiti terkemuka di United Kingdom. Matlamat Cromwell adalah untuk memberikan pengetahuan terkini dengan amalan terbaik untuk membentuk individu dan masyarakat untuk menjadi berkesan dan berkesan, untuk menangani cabaran-cabaran industri dan sosial dari dunia yang sentiasa berubah dengan nilai-nilai positif.

Cromwell diketuai oleh sekumpulan pakar Pendidikan yang berpengalaman dan terlatih, ahli psikologi dan bekas Eksekutif Perbadanan yang dipandu oleh keusahawanan yang kuat dan ditubuhkan untuk memanfaatkan potensi manusia untuk mencatat keperluan pasaran kerja.

Kelayakan yang ditawarkan Cromwell bertindak sebagai batu loncatan sementara latihan berorientasikan pekerjaan kami yang akan membawa setiap pelajar ke puncak kerjaya korporat dan berusaha untuk menjadikan semua pelajarnya dapat bekerja dengan sikap dan kelayakan yang betul. Kami adalah Pusat Pearson Assured pertama di Northern Emirates yang menetapkan penanda aras antarabangsa untuk penyediaan pendidikan dan latihan. Kami menyediakan pendidikan standard dunia yang diberi kuasa secara global oleh pendedahan global.

VISI KAMI

Cromwell UK sentiasa berusaha untuk mengekalkan kedudukannya sebagai salah satu penyedia Pendidikan Antarabangsa yang terkemuka di rantau ini untuk mengekalkan dan meningkatkan mutu pengajaran, penyelidikan, perkhidmatan awam dan pembangunan ekonomi dengan menyediakan pendidikan standard dunia yang diberi kuasa secara global oleh pendedahan global.

MISI

Mengubah kehidupan untuk berkhidmat kepada masyarakat dengan mendidik, mewujudkan pengetahuan, penempatan antarabangsa dan mengerahkan pengetahuan untuk bekerja secara besar-besaran dengan kecemerlangan. Buat generasi muda lebih kompetitif dengan nilai-nilai Pasaran Global.

Lokasi

Ajman

Alamat
Behind Honda Showroom, Rumailah
Ajman, Ajman, Emiriah Arab Bersatu

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami