Open UIDE

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

OpenUIDE telah diwujudkan dengan matlamat menjadi Universiti rujukan di Wilayah Andean. Disokong dan disokong oleh Universiti Antarabangsa Ecuador, universiti Muda, Inovatif, Positif, Proaktif dan Wawasan.

UIDE dalam masa kurang daripada dua dekad telah membina salah satu kampus yang paling indah di Amerika Latin, telah menubuhkan pejabat di bandar-bandar yang berbeza di Ecuador, dan telah menggabungkan hubungan antarabangsa penting dengan institusi pendidikan bertaraf dunia.

Sekarang adalah dicadangkan untuk menawarkan, melalui teknologi baru, tawaran latihan jarak jauh yang berkualiti dengan kerjasama salah satu sekolah perniagaan online yang paling berprestij di Eropah, IMF Academic Institution.

UIDE, dengan kerjasama Institut Akademik IMF membuat keputusan untuk bertaruh pada latihan maya dan pada tahun 2018 mereka menjadi asas untuk penciptaan OpenUIDE untuk pembentukan Pendidikan Tinggi dan sebagai institusi rujukan di tuan-tuan maya di Wilayah Andean.

Kesatuan kedua-dua institusi ini merupakan tonggak dalam sektor pendidikan, menggabungkan latihan teoretikal dan terkawal universiti dengan visi dan pengalaman praktikal sekolah perniagaan rujukan antarabangsa. Kesatuan ini menawarkan pelajar akses kepada latihan berkualiti, maya dan antarabangsa.

Institusi Akademik IMF adalah sebuah sekolah perniagaan antarabangsa, yang sejak penubuhannya pada tahun 2001 telah memilih latihan yang berkualiti dengan program yang mempunyai sokongan akademik universiti disesuaikan dengan Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah (EHEA).

Sekolah ini mempunyai katalog yang luas dari tuan rasmi dan profesional dan lebih dari 900 kursus yang diajar oleh fakulti doktor dan profesional dengan pengalaman luas dalam setiap sektornya.

Pada masa ini, Institusi Akademik IMF mempunyai pejabat yang terletak di Amerika Latin dan Eropah dan perjanjian dengan universiti di lima benua.together now John Schnobrich / Unsplash

Statut

misi

Visi OpenUIDE adalah untuk menjadi rujukan antarabangsa dalam latihan profesional dalam talian di kawasan-kawasan teknikal di Wilayah Andean, untuk kehidupan yang berjaya.

pandangan

Menjadi salah satu universiti terbaik di Amerika Latin menjelang 2035 dan menyumbang kepada penyepaduan Benua Amerika.

metodologi

OpenUIDE membentangkan metodologi yang fleksibel berdasarkan jadual latihan modular. Direka untuk dapat mendapatkan kemahiran secara beransur-ansur dan melengkapkan latihan dalam tahun akademik yang sama.

Kami datang dengan idea menawarkan pendidikan untuk sesiapa sahaja, dalam apa jua keadaan.

Kaedah dalam talian Kelas maya hidup Kampus maya Perpustakaan Maya
Akses agenda dari kampus maya kami. Terdapat 24 jam sehari, 7 hari seminggu. Kami menawarkan metodologi yang hampir kepada pelajar terima kasih kepada mata asas metodologi kami. Jadi, anda boleh melihatnya dengan hanya satu akses internet. Dengar, tanya dan perdebatkan dengan guru melalui platform interaktif. Jika anda terlepas kelas atau ingin melihatnya lagi, anda boleh mengaksesnya dari kampus OpenUIDE itu sendiri. Akses bila-bila masa anda mahu semua kandungan latihan, dengan keupayaan untuk melihat kami melalui alat 2.0 itu sendiri atau memuat turunnya dalam PDF. Bekerjasama dan berinteraksi dengan rakan sekelas dan guru anda melalui kumpulan perbincangan dan perbincangan, di forum dan berbual. Ambil kesempatan daripada pembacaan, kajian kes dan kajian kes dengan kemungkinan ujian menilai sendiri. Nikmati lebih banyak kandungan pendidikan dalam talian, lebih daripada 9,000 rujukan daripada lebih daripada 120 penerbit khusus yang berkaitan dengan dunia perniagaan. Format maya membolehkan anda menggariskan, menambah nota atau mengubah cara teks dipaparkan dengan misi mempromosikan pembelajaran.
Pembelajaran tanpa had Masterclass dan Rangkaian Kajian kes
Ia mempunyai sokongan tutor peribadi dan akses guru-guru profesional di sektor yang dengannya melaksanakan tutorial e-muka dan menghubungi melalui sembang, forum, telefon atau e-mel. Bahagian penting dalam dunia latihan adalah rangkaian hubungan. Di IMF, kami memudahkan anda menenun rangkaian anda sendiri dengan rakan sekerja dan profesional sektor ini melalui jemputan kepada webinar, jadual bulat, dan semua jenis peristiwa semasa. Setiap modul dijangka pada kajian kes, sebuah syarikat yang sebenar dan kini, Amadeus, dari mana mereka akan mengkaji data dan keadaan mereka. Bekerja dari perspektif setiap mata pelajaran sebagai pelajar yang sedang belajar, membolehkannya mengembangkan visi dunia dunia syarikat.

Ketelusan

Dari asal usul kami, kami komited untuk falsafah: setiap orang mempunyai hak untuk latihan berkualiti tinggi pada harga terlaras. Kami memudahkan kemungkinan ini, baik untuk pelajar dan syarikat swasta, menawarkan program pada harga berpatutan yang disokong oleh akreditasi kualiti utama. Oleh sebab itu, OpenUIDE telah berusaha untuk membangunkan katalog luas yang menyesuaikan dengan keperluan pasaran dan pelanggan, yang menawarkan pengurusan geran dan geran untuk pembelajaran.Laptop and notepad Nick Morrison / Unsplash

falsafah

Kualiti

Visi OpenUIDE adalah untuk menjadi rujukan antarabangsa dalam latihan profesional dalam talian di kawasan-kawasan teknikal di Wilayah Andean, untuk kehidupan yang berjaya.

teknologi

Menjadi salah satu universiti terbaik di Amerika Latin menjelang 2035 dan menyumbang kepada penyepaduan Benua Amerika.

Decalogue

 1. Berjuang untuk keamanan, kebebasan dan demokrasi
 2. Menggalakkan pembangunan institusi yang boleh dipercayai di Ecuador dan Amerika Latin
 3. Menyumbang untuk mewujudkan visi masa depan Negara dan orang itu
 4. Usahawan kereta api. Meningkatkan kreativiti, inovasi dan keusahawanan
 5. Hormati hak orang lain dan Undang-Undang
 6. Berjuang untuk kepastian undang-undang di Ecuador dan Amerika Latin
 7. Menggalakkan etika dan memerangi rasuah
 8. Membangun rasa solidariti
 9. Mengiktiraf kebaikan orang lain
 10. Menggalakkan kerja-kerja yang produktif

amalan yang baik

Dari OpenUIDE kami mempromosikan pembentukan integral pelajar melalui amalan latihan yang baik.

 1. Belajarlah untuk belajar: memperoleh bacaan, kajian dan tabiat penyelidikan
 2. Hidup dengan nilai-nilai
 3. Jadilah proaktif, positif
 4. Menguasai bahasa Sepanyol dan mahir dalam bahasa Inggeris atau dalam bahasa kedua dan dalam sains komputer
 5. Bertanggungjawab untuk latihan anda: komitmen untuk belajar, ketepatan waktu, tanggungjawab dan etika

Lokasi

Quito

Alamat
Calle Javier Arauz 111 y Germán Alemán
170135 Quito, Pichincha, Ecuador

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: