University Of Mediterranean Karpasia

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat Datang ke Universiti Mediterranean Karpasia!

Ditubuhkan pada tahun 2012, Universiti Mediterranean Karpasia terletak di Nicosia, ibu negara Republik Turki Cyprus Utara (TRNC). Dengan kampus kedua yang ditubuhkan pada tahun 2014, UMK bercadang untuk meningkatkan kualiti pendidikan dan mendidik bertolak ansur, yakin dan keusahawanan individu, dilengkapi dengan bertaraf dunia profesional pengetahuan, kemahiran dan kecekapan. Objektif kami adalah untuk mempunyai pelajar-pelajar kita belajar ilmu sains dengan bereksperimen dan pengujian dan penyelidikan di samping menggunakan pengetahuan itu dalam kehidupan seharian mereka.

Universiti Mediterranean Karpasia berusaha untuk meraih manfaat daripada penyelidikan akademik dan kajian dengan menjalankan pendidikan dalam pengeluaran dan meletakkan ke dalam menggunakan universiti - kerjasama industri. Diploma Oleh itu, untuk mencapai taraf universiti global dan membolehkan pelajar-pelajar yang telah diiktiraf di peringkat antarabangsa selepas tamat pengajian, perjanjian telah dibuat dengan beberapa universiti antarabangsa, termasuk BHMS Perniagaan & Pengurusan Hotel School - Switzerland, Universiti Superior, dan Kolej Pelancongan & Hotel Pengurusan (COTHM).

Dengan ahli akademik yang menekankan sains dan amalan, universiti kami menawarkan sejumlah 10 Program Ijazah Bersekutu Penerbangan Awam Sekolah Vokasional, Sekolah Vokasional Pengurusan, Seni Kulinari Sekolah Vokasional, Tourism Amerika dan Pengurusan Hospitaliti, Sekolah Vokasional Perakaunan; 9 Program Ijazah Sarjana Muda dalam Fakulti Perniagaan, Fakulti Pelancongan dan Pengurusan Hospitaliti, dan Fakulti Undang-undang; dan 12 Program Ijazah Sarjana di Institut Sains Sosial.

MISI KITA Di bawah nilai-nilai etika yang biasa dan berdasarkan sains, universiti kami komited untuk mendidik bertolak ansur, berfikiran terbuka dan diri individu keusahawanan yakin yang dilengkapi dengan bertaraf dunia profesional pengetahuan, kemahiran dan kecekapan dan responsif kepada isu-isu tempatan dan antarabangsa. Objektif utama kami ialah untuk mendidik tenaga kerja yang berkualiti tinggi dari segi pengetahuan, kemahiran, emosi dan pertimbangan. Melaksanakan model pendidikan yang melibatkan kaedah pengajaran moden dan teknik serta amalan-amalan yang perlu untuk pengetahuan dan kemahiran profesional, kita mendidik individu yang berdisiplin yang mempunyai kemahiran yang berkesan luaran komunikasi, rasa tinggi tanggungjawab dan tumpuan dalaman kawalan. Dengan penyelidikan saintifik standard global, Universiti Mediterranean Karpasia membuat sumbangan yang berharga kepada kesejahteraan rakyat sebagai pusat penyelidikan dan pembangunan. Dalam konteks ini, program 'Pendidikan dalam Pengeluaran' menyediakan pelajar dengan peluang untuk mempunyai tangan-pada pengalaman kerja dengan niat untuk mendidik sumber manusia pemimpin yang kompeten dalam aplikasi, alam sekitar dan sosial sedar dan yang dalam inovasi diri berterusan proses.

VISI KAMI Visi kami adalah untuk menjadi sebuah organisasi pendidikan terkemuka dalam bidang kami. Sebagai sebuah institusi pendidikan perintis, kami berhasrat untuk mendidik berorientasikan penyelesaian, individu inisiatif diri dengan kepimpinan dan profesional kemahiran yang baik, yang menyesuaikan diri dengan perubahan pesat keadaan saintifik dan sosial abad ke-21 dengan tahap yang tinggi dan pengetahuan dikemaskini, kemahiran komunikasi sosial yang baik , keberkesanan penggunaan teknologi dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya melaksanakan pasukan work.stitution Pentadbiran dan Pemeriksaan (English)

KENAPA UMK?

Utara Cyprus, kerana ia menawarkan - Integrasi mudah ke dalam keadaan budaya dan iklim, - Sebuah pulau terkenal dengan keindahan yang luar biasa semula jadi dan kekayaan sejarah, - Mesra dan orang mesra, - Gaya Hidup dicirikan dengan ketenangan dan keamanan (kadar jenayah sangat rendah) - persekitaran Pelbagai Budaya dengan pelajar-pelajar dari 80 negara yang berbeza, - Sebuah pulau Universiti dan pengetahuan, - Pendidikan di standard global dan Eropah - Kelebihan EngliAn pendidikan dalam bahasa Inggeris untuk kerjaya antarabangsa - Kemudahan dan kualiti pendidikan yang ditawarkan oleh universiti.

UMK, kerana ia menawarkan

  • Di peringkat antarabangsa diterima 4 tahun program prasiswazah dan siswazah berprestij, - standard pendidikan bahasa Inggeris diterima di seluruh dunia, - Pembelajaran dengan hidup, eksperimen, memerhati dan meneliti -Evening kursus profesional - pendidikan berkualiti pada kos berpatutan, - staf akademik yang berpengalaman dan pekerja.

Lokasi

Nicosia

Alamat
University Of Mediterranean Karpasia
Şht. M.Ruso Cad. No:79 Küçükkaymaklı

Nicosia, Nicosia, Cyprus

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami