RIT Croatia

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mendaftar di universiti terkemuka AS dan belajar di Croatia!

RIT Croatia ditubuhkan pada tahun 1997 sebagai kampus global universiti swasta swasta terkemuka,

Berbeza dari Hari 1!

Dengan menggunakan pendekatan individu, kami akan memastikan persekitaran yang menstimulasi dan interaktif membantu anda membangunkan potensi anda. Semasa pendidikan anda, kami akan memberikan anda peluang unik untuk menghabiskan satu atau dua semester yang belajar di luar negara di kampus RIT di Rochester, New York atau Dubai, UAE. Melalui program berorientasikan ke arah aplikasi pengetahuan yang praktikal, anda akan bersedia menghadapi cabaran dunia perniagaan.

Akreditasi Antarabangsa

RIT Croatia adalah institusi pengajian tinggi swasta dan programnya disampaikan mengikut akreditasi negara. Kualiti program kami telah diiktiraf oleh akreditasi antarabangsa RIT, seperti:

  • Suruhanjaya Pertengahan Negeri untuk Pendidikan Tinggi, sebuah institusi akreditasi institusi yang diiktiraf oleh Setiausaha Pendidikan AS dan Majlis Akreditasi Pendidikan Tinggi.
  • Persatuan untuk Memajukan Sekolah Perniagaan Collegiate. Program perniagaan RIT diakreditasi oleh AACSB International, persatuan global yang paling lama berkhidmat khusus untuk memajukan pendidikan pengurusan di seluruh dunia.

Beasiswa dan Bantuan Kewangan

Untuk menyokong pelajar yang layak dalam membiayai pengajian mereka, RIT Croatia telah memperoleh lebih daripada € 350,000.00 untuk bantuan kewangan untuk pendaftaran pada tahun akademik yang akan datang. Biasiswa dan bantuan kewangan adalah dana kewangan yang dikenakan ke atas kos tuisyen untuk menghadiri universiti selama empat tahun pengajian.

Mengapa belajar di RIT Croatia ?

  • Kajian dalam bahasa Inggeris. Dapatkan gelar Amerika yang diiktiraf di peringkat antarabangsa: Semua kelas diadakan dalam bahasa Inggeris, sejajar dengan program dan buku teks kontemporari Amerika. Selepas tamat pengajian di RIT Croatia , anda akan diberi dua gelaran: ijazah Amerika dari Rochester Institute of Technology dan ijazah bahasa Croatia dari RIT Croatia .
  • Kajian selaras dengan standard pendidikan Amerika yang tinggi: Program dan kurikulum sepenuhnya sesuai dengan standard salah satu universiti swasta yang paling terkenal di AS. Kualiti kolej ini telah disahkan oleh banyak pentauliahan antarabangsa, seperti The Middle States Commission on Higher Pendidikan - AACSB International, The Association to Advance Collegiate Schools Business.
  • RIT mempunyai pengalaman hampir 40 tahun dalam pengajaran jarak jauh, yang membantu kami membuat persediaan yang baik untuk menyampaikan kelas di kelas klasik dan maya.
  • Luangkan semester di Amerika Syarikat atau Emiriah Arab Bersatu: pengalaman budaya yang berbeza, melihat perkara-perkara dari perspektif global, dan meningkatkan kemahiran berbahasa Inggeris mereka. Paling penting, ia terbukti menjadi kelebihan utama apabila memohon pekerjaan.
  • Kadar penempatan yang sangat baik setelah tamat pengajian: 90 peratus graduan kami mendapat pekerjaan dalam tempoh enam bulan selepas tamat pengajian (Kelas 2019). Dengan model program pengembangan kerjaya dan pendidikan koperasi RIT, para pelajar bersedia dari tahun pertama mereka untuk disepadukan ke dalam pasaran pekerjaan.
  • Pengalaman yang memberi anda kelebihan: Pendidikan koperasi dan pejabat kerjaya kami membantu pelajar dalam persiapan mereka untuk memasuki pasaran pekerjaan. Penasihat kami membantu pelajar dalam memilih dan membina kerjaya mereka, membuat hubungan dengan bakal majikan, mencari penempatan koperasi, mengajar mereka cara menulis CV, dan mempersiapkan mereka untuk wawancara kerja.

Lokasi

Dubrovnik

Alamat
RIT Croatia
Don Frana Bulića 6

20 000 Dubrovnik, Daerah Dubrovnik-Neretva, Croatia

Zagreb

Alamat
RIT Croatia
Damira Tomljanovića Gavrana 15

10 000 Zagreb, Croatia

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi

AACSB Accredited