Uniminuto

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

misi

University System Uniminuto , yang diilhamkan oleh Injil, pemikiran sosial Gereja, kerohanian yang Eudist dan karisma daripada Minuto de Dios, bertujuan untuk :

  • tawaran pendidikan tinggi berkualiti tinggi dan pilihan keutamaan yang berkaitan bagi mereka yang tidak mempunyai peluang untuk mengaksesnya melalui model inovatif, komprehensif dan fleksibel.
  • Cemerlang makhluk manusia, profesional yang cekap, beretika berorientasikan dan komited kepada perubahan sosial dan pembangunan lestari.
  • Menyumbang, dengan komitmen kami dan saksi kepada pembinaan masyarakat yang adil, aman didamaikan dan persaudaraan.

mega

Pada 2019, Uniminuto diiktiraf di peringkat kebangsaan dan antarabangsa sebagai sebuah institusi pengajian tinggi dari model pendidikan yang diilhamkan oleh Christian Humanism, bentuk integriti yang, sebagai profesional dan usahawan yang kompeten, dibuka untuk mencari Allah dan perkhidmatan manusia, menyumbang kepada pembangunan masyarakat dan masyarakat yang saksama.

Uniminuto mempunyai ciri-ciri sebagai sebuah institusi yang inklusif dan mampan, disokong oleh budaya berkualiti tinggi, dengan tawaran pendidikan liputan yang luas dan relevan lebar, akses mudah, penggunaan teknologi baru, menggalakkan inovasi sosial dan kerjasama inisiatif untuk pembangunan.

Lokasi

Bogotá

Alamat
Carrera 73A No. 81B – 70
Bogotá, Bogota, Colombia

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami